12-02-12, 05:05
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning]
|
Re: Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel
Quote:
Originally Posted by soosy
baietii!!!
unde gasesc la noi in TM,band dublu adeziva bison?
am luat ceva din mehala,dar a tinut 2-3 sapt..
real?practiker?ceva....
am noroc?
|
Dedeman
|
|
|
12-02-12, 10:51
|
|
Stage 5
Member of: [AUDI] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by manu_96xls
Dedeman
|
multan...o sa verific acolo
intre timp am vazut ca ar fi si la promotor
numai bine
|
|
|
17-02-12, 15:39
|
|
Stage 5
|
Ceau, as avea nevoie de niste sfaturi-indicatii-exemple in legatura cu ümflatul aripilor pe spate la un e36. Voi merge la cineva sa faca treaba asta, dar as vrea sa stiu cate ceva inainte, ptr a alege cea mai buna optiune. Sunt binevenite si recomandarile. Jantele ptr care vreau sa trag aripile sunt 9,5J cu ET13......ms frumos!
|
|
|
17-02-12, 15:43
|
|
Stage 5
|
mare chestie nu ii...
probezi jantele...lasi masina jos cat vrei si dupa se trage de aripi...daca ai noroc dupa roluire s-ar putea sa nu sara vopseaua(daca nu trebuie tras mult)
daca ai et mic si jantele foarte late atunci se lucreaza pe la buzele aripiilor cea ce inseamna sudat(eventual)fibra,prelucrat,vopsit
spor
|
|
|
17-02-12, 15:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by soosy
mare chestie nu ii...
probezi jantele...lasi masina jos cat vrei si dupa se trage de aripi...daca ai noroc dupa roluire s-ar putea sa nu sara vopseaua(daca nu trebuie tras mult)
daca ai et mic si jantele foarte late atunci se lucreaza pe la buzele aripiilor cea ce inseamna sudat(eventual)fibra,prelucrat,vopsit
spor
|
da, in principiu stiu ce se petrece acolo.... dar am inteles ca exista o rola cu care se face treaba asta, m-ar interesa daca marginea aia de la aripa mai poate ramane in forma initiala (la exterior ma refer), daca este cineva care a facut, la cine a facut...eventual sa pot vedea o "lucrare" ceva de genul asta....oricum ms frumos si mai astept informatii chiar pe PM, cu toate ca eu cred ca sunt si altii interesati de treaba asta si curiosi....
|
|
|
17-02-12, 16:01
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 21UKS
da, in principiu stiu ce se petrece acolo.... dar am inteles ca exista o rola cu care se face treaba asta, m-ar interesa daca marginea aia de la aripa mai poate ramane in forma initiala (la exterior ma refer), daca este cineva care a facut, la cine a facut...eventual sa pot vedea o "lucrare" ceva de genul asta....oricum ms frumos si mai astept informatii chiar pe PM, cu toate ca eu cred ca sunt si altii interesati de treaba asta si curiosi....
|
ok bafta..
am si eu o intrebare
ce model de telefon nokia este la kar kit de vw?
6130 model mai vechi
6310 ?
|
|
|
19-02-12, 15:35
|
|
Stage 4
|
Inafara de ProMotor, unde in TM se mai pot gasi clipsuri pentru fetele de usi ? Bmw E36 .
|
|
|
19-02-12, 19:32
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TM_89_FUM
Inafara de ProMotor, unde in TM se mai pot gasi clipsuri pentru fetele de usi ? Bmw E36 .
|
orice magazin de piese auto daca nu au pe stoc iti pot aduce la comanda....sau "Ciclop" banuiesc ca exista posibilitatea sa gasesti pe stoc....
|
|
|
21-02-12, 07:53
|
|
Stage 4
|
Merci vecine.Las ca mergem sa luam de acolo de unde stii tu.Uite, ii 8 fara 10 dimineata si eu sunt treaz ).Nici mie nu imi vine sa cred
|
21-02-12, 08:16
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TM_89_FUM
Merci vecine.Las ca mergem sa luam de acolo de unde stii tu.Uite, ii 8 fara 10 dimineata si eu sunt treaz ).Nici mie nu imi vine sa cred
|
hop si eu la cafenea.....esti nebun? ce-i cu tine treaz la ora asta???
nu imi arata/recomanda si mie nimeni o lucrare cu aripi trase in timisoara?.....pe strada sunt multe masini facute...
|
|
|
21-02-12, 12:42
|
|
Stage 4
|
Quote:
nu imi arata/recomanda si mie nimeni o lucrare cu aripi trase in timisoara?.....pe strada sunt multe masini facute...
|
Atunci am ajuns acasa si m`am pus sa dorm.Dar deja is treaz..Nu mai pot dormi cum trebuie . Iti arat eu o pereche de aripi.Imi trag de la RedBull si imi zici daca iti plac ) ( Apropo, cu tine ce era treaz la ora aia ? )
|
|
|
22-02-12, 03:16
|
|
Stage 2
|
Quote:
|
Salut , daca doresti iti pot da eu un numar de telefon de la cineva la care mi-am facut eu, specific ca nu le-am roluit, ci le-am inlocuit complet cu alte pasaje.
P.S esti de pe str b.deleanu?
|
|
|
22-02-12, 09:32
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TM 27 LMT
Salut , daca doresti iti pot da eu un numar de telefon de la cineva la care mi-am facut eu, specific ca nu le-am roluit, ci le-am inlocuit complet cu alte pasaje.
P.S esti de pe str b.deleanu?
|
da, acolo stau....lasa-mi un nr de tel. pe PM si te sun sa vb.
|
|
|
22-02-12, 10:45
|
|
Stage 2
|
Salut, ti-am lasat PM, poti sa vii sa vezi si masina sa ai o idee cum a iesit.
Am vazut mai sus, cineva cauta banda dubla adeziva de la Bison, eu am luat din Practiker si pot zice ca sunt multumit de ea, e de calitate .
Last edited by TM 27 LMT; 22-02-12 at 10:47.
|
|
|
22-02-12, 11:52
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TM 27 LMT
Salut, ti-am lasat PM, poti sa vii sa vezi si masina sa ai o idee cum a iesit.
Am vazut mai sus, cineva cauta banda dubla adeziva de la Bison, eu am luat din Practiker si pot zice ca sunt multumit de ea, e de calitate .
|
da da...eu am cautat..
dar am rezolvat intre timp
la pro motor
mersi oricum
|
|
|
|
|