hmmmm ... devine deja atasat de tigaia aia!
hmmmm sa vezi faza aseara ... circumvalatiunii ... mergeam spre Bila si la un moment dat pun eu frana sa ma opresc la semafoare si apare un Bmw mergand total aiurea ... frana ... scartait ... trage inapoi si se aliniaza ... ghicitzi tzine era !
ps: cand revine cotetu ?
Uberman e prietenul lui Corse ... e baiatul care a venit cu mine pana la Bila luni? ce dracu mah nu il recunosti din poza? :P ... iar faza cu alarma ta de pe dacie ... trebuie sa fii mandru ... o stie toata lumea!!!
foarte bine
dar ala cu moderatorul nu trebuia inchis , pt ca ala trebuia sa ramana ca un loc unde restu ne puteam adresa tie (akimoto)
asa ca n-ar fi rau sa-l redeschizi , parerea mea
acuma m-am prins ... de unde era sa stiu ? (cu toate ca poza e destul de expresiva :P )
faza cu alarma i-am mai facut-o la cineva si dupa aia mi-a trebuit o juma' de ora sa-l conving ca de fapt n-am alarma
poti sa mi te adresezi in oricare topic printr-un \"citeaza\", iar daca vrei sa nu stie toata lumea, exista mp
hmmmm, parca titlul ales de nonamee era mai fain \"Cafeneaua...locul de vorbit...aiurea !!!\"....speedy5, tu ce zici ? nu-l skimbi ?