Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Amplificatoare mono si multicanal

Reply

Thread Tools
Old 20-03-05, 16:22   #16
fuscobal

Stage 5

Gata, le-am gasit prin alte parti. Intr-adevar diferenta de putere intre ele e mare. Ambele sunt coaxiale si fac parte din intrarea in gama de la JBL. Mie sincer nu mi-a placut cum sunau nici varfuri de gama de la ei, ca sa nu mai zic de intrare in gama. Sfatul meu e sa le schimbi cu ceva mai bun, macar cele de pe fata !
Mk5 GTI | K04 turbo | S3 injectors | Custom 3" decat exhaust | Evoms CAI | AP Racing pro 5000 front + S3 rear brakes + Pagid RS29/Carbotech XP8 pads | THS FMIC | S3 camshafts | Autotech HPFP | Je pistons + IE rods | BSH 27mm RSB + H&R 28mm FSB| BSH pendulum engine mount | BSH PCV | Forge short shift | Bilstein PSS10 coilovers | Peloquin LSD | Sachs SRE clutch | 235/40/ZR18 R888 on Team Dynamics 18x8" | Stage 3 Revo
fuscobal is offline   Reply With Quote
Old 20-03-05, 19:57   #17
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

da sunt rotunde..nici eu nu le-am vazut la ei pe site..dar dk cauti cu google o sa gasesti mult..
426 le-am pus in bord unde-i locu original la cielo..si intr-adevar sa zic io ceva de magnetu ala mare care-l au k m-au chinuit la bagat..nimeni n-a vrut sa se bage sa le monteze..de la nici un service acreditat nimic..si atunci impreuna cu tata le-am bagat..doar in stanga la sofer am taiat putin din bord cam 5mm sa pot sa le bag..dar nu se vede
Old 21-03-05, 18:42   #18
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

ca sa nu mai deschid un alt topic o sa postez si eu aici o intrebare. sistemult meu:
head unit alpine mp3
2 boxe alpine pe spate de 50 W rms pe 3 cai
2 boxe pe fatza standard pe 2 cai dar nu stiu ce putere au
toate acestea sunt pe un opel astra.
as vrea sa amplific boxele de pe fata cu un amplificator micut ... nu cine stie ce ca putere ... dar nu stiu cum se masoara puterea unui amplificator adik de ce putere sa iau. dak imi recomandati si o firma, totul nu in foarte multi bani, dar sa fie noi
Old 21-03-05, 19:43   #19
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

si la mine-i problema asta...BANII dar bine ar fi sa vezi ce putere suporta cele pe fata..
LEXUS is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -