Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Amplificatoare mono si multicanal

Reply

Thread Tools
Old 05-08-12, 00:27   #1
Ruffy RUF

Stage 5

Ruffy RUF's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[BMW]
Default Help amplificator!

Este vorba de un amplificator pe 2 canale mic de tot... cat 2 pachete de tigari.

Vreau sa il leg pe boxele de pe spate, acum intrebarea mea este pot sa iau curent de pe firele ce merg la statia de la subwoofer? pe acele fire am pus buton sa pot opri alimentarea pe statie.

Sau daca nu de unde sa ma leg ? Merita oare acel mic amplificator legat la 2 coaxiale?

Momentan nu dispun de poze cu amplificatorul in cauza!
Ruffy RUF is offline   Reply With Quote
Old 05-08-12, 01:45   #2
gaby007

Stage 5

gaby007's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: Help amplificator!

Salut,ce grosime au cablurile care alimenteaza amplificatorul subwooferului?daca sunt destul de groase poti alimenta si celalalt amplificator cu un distribuitor de curent,daca nu sunt prea groase mai bine schimbal si pe cel existent cu unul bun.ce modele de amplificatoare ai?ar fi bine sa te uiti pt ca cineva sa iti recomande diametrul cablului de alimentare suficient pt consumul de curent al amplificatoarelor.si nu iti trebuie buton de oprit amplificatorul,trebuie doar sa legi firul de remote de la player la amplificator si se va opri atunci cand se opreste si playerul.

Last edited by gaby007; 05-08-12 at 01:48.
gaby007 is offline   Reply With Quote
Old 05-08-12, 01:56   #3
Ruffy RUF

Stage 5

Ruffy RUF's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by gaby007 View Post
Salut,ce grosime au cablurile care alimenteaza amplificatorul subwooferului?daca sunt destul de groase poti alimenta si celalalt amplificator cu un distribuitor de curent,daca nu sunt prea groase mai bine schimbal si pe cel existent cu unul bun.ce modele de amplificatoare ai?ar fi bine sa te uiti pt ca cineva sa iti recomande diametrul cablului de alimentare suficient pt consumul de curent al amplificatoarelor.si nu iti trebuie buton de oprit amplificatorul,trebuie doar sa legi firul de remote de la player la amplificator si se va opri atunci cand se opreste si playerul.
Nu stiu sa-ti spun cat de groase sunt ca si masura, insa nu sunt groase.
Distribuitor de curent (cum arata?) banuiesc cum ar trebui insa poate folosesti termeni diferiti fata de ce cunosc eu
Amplificatorul subwoofer-ului este un Blaupunkt.
Buton am vrut eu si mi l-am legat eu pentru ca nu doresc tot timpul sa am bubuiala in cap la drum lung, este obositor.
Celalalt amplificator nu stiu ce marca este, ceva mic care are 2 iesiri si reglaj bas,treble si cam atat (nu stiu daca are macar siguranta)
In rest toate legaturile ce le am sunt bine facute, nu am probleme deloc cu ele sau etc.
Daca nu trag curent si pentru "mini-amplificator" tot de la baterie si gata, insa mi-ar place sa fie tot pe acelasi traseu sa pot folosi butonul .

Poate am eu un fix ciudat

Ms de raspuns!

Edit: mini-amplificatorul este ceva de genul... http://images.bossaudio.com/photos/CE200M_MAIN.JPG insa nu stiu specificatiile inca

Last edited by Ruffy RUF; 05-08-12 at 02:02.
Old 05-08-12, 02:43   #4
gaby007

Stage 5

gaby007's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Daca nu te pricepi mai deloc la partea asta sincer te sfatuiesc sa mergi la un atelier care se ocupa de car audio,este riscant sa faci interventii pe partea de alimentare.este doar sfatul meu,tu faci cum crezi ca este mai bine.
Old 05-08-12, 03:27   #5
Ruffy RUF

Stage 5

Ruffy RUF's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[BMW]

Quote:
Daca nu te pricepi mai deloc la partea asta sincer te sfatuiesc sa mergi la un atelier care se ocupa de car audio,este riscant sa faci interventii pe partea de alimentare.este doar sfatul meu,tu faci cum crezi ca este mai bine.
Nu am spus nicaieri ca ma pricep! am montat la multi alti etc dar asta nu conteaza. (sunt mecanic auto si am o pasiune pentru electrica)
Intrebam ce te referi la distribuitor de curent ca sa stiu despre ce ii vorba in sensul ca ai vreun model anume care mi-ar fi de folos. Nu ma gandesc sa tai firele si sa ma leg direct oricum

Ms de ajutor oricum!
Old 05-08-12, 11:31   #6
gaby007

Stage 5

gaby007's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Nu am spus ca nu te pricepi,am spus doar in caz ca nu te pricepi...oricum uite o poza cu un distribuitor de curent,ceva asemanator iti trebuie,asta e ceva mai sofisticat dar poti folosii ceva simplu si nu foarte scump care costa cateva zeci de lei...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	MAHX2B.jpg
Views:	56
Size:	326.5 KB
ID:	2514959  
Old 05-08-12, 12:18   #7
Ruffy RUF

Stage 5

Ruffy RUF's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[BMW]

Quote:
Nu am spus ca nu te pricepi,am spus doar in caz ca nu te pricepi...oricum uite o poza cu un distribuitor de curent,ceva asemanator iti trebuie,asta e ceva mai sofisticat dar poti folosii ceva simplu si nu foarte scump care costa cateva zeci de lei...
La ceva de genul ma asteptam... Nu am nevoie de ceva sa-mi arate tensiunea, dupa cum a spus si tu e mai sofisticat cel din poza.
Am inteles acum ce am nevoie

O sa mai revin cu poza cu mini-amplificatorul
- Copyright 2025 4Tuning -