Quote:
Originally Posted by gaby007
Salut,ce grosime au cablurile care alimenteaza amplificatorul subwooferului?daca sunt destul de groase poti alimenta si celalalt amplificator cu un distribuitor de curent,daca nu sunt prea groase mai bine schimbal si pe cel existent cu unul bun.ce modele de amplificatoare ai?ar fi bine sa te uiti pt ca cineva sa iti recomande diametrul cablului de alimentare suficient pt consumul de curent al amplificatoarelor.si nu iti trebuie buton de oprit amplificatorul,trebuie doar sa legi firul de remote de la player la amplificator si se va opri atunci cand se opreste si playerul.
|
Nu stiu sa-ti spun cat de groase sunt ca si masura, insa nu sunt groase.
Distribuitor de curent (cum arata?) banuiesc cum ar trebui insa poate folosesti termeni diferiti fata de ce cunosc eu
Amplificatorul subwoofer-ului este un Blaupunkt.
Buton am vrut eu si mi l-am legat eu pentru ca nu doresc tot timpul sa am bubuiala in cap la drum lung, este obositor.
Celalalt amplificator nu stiu ce marca este, ceva mic care are 2 iesiri si reglaj bas,treble si cam atat (nu stiu daca are macar siguranta)
In rest toate legaturile ce le am sunt bine facute, nu am probleme deloc cu ele sau etc.
Daca nu trag curent si pentru "mini-amplificator" tot de la baterie si gata, insa mi-ar place sa fie tot pe acelasi traseu sa pot folosi butonul
.
Poate am eu un fix ciudat
Ms de raspuns!
Edit: mini-amplificatorul este ceva de genul...
http://images.bossaudio.com/photos/CE200M_MAIN.JPG insa nu stiu specificatiile inca