Parcul N Romanescu nu este parc natural...Este AMENAJAT de un mare arhitect peisagist francez pe la 1900,perioada in care a castigat si marele premiu la concursul international bla bla (nush kre...unu f f f important) de la Paris...--->>>concurs cu parcuri/peisagistica,normal...Chestia cu bazinul olimpic mi se pare foarte tare...desi este cam rasuflata...Mai intai as vrea sa vad si eu Sala Polivalenta terminata,pentru ca tot de municipalitate tine si aia...chiar e pacat de ea,bataie de joc.
Se pare ca lui Solomon ii place sa se joace cu cuvintele...duma cu centrul sau piatza umana ---->>> adik centrul Craiovei,Piatza Prefecturii....asta e un mare joc de cuvinte,ca omu sa fie imprsionat...ganditi-va!!!:::BAZIN OLIMPIC!!!!!!WWWOOOOOOOOOOWWWWWWWW

......AQUA PARK!!!!WOOOOOWWWWW

....chestia cu hotelul ala de 5 stele nush cum ma ajuta...sa vedem si cum apare parcarea aia de 700 locuri...pentru ca e dubioasa...sper sa fie adevarat.
In arhitectura toate proiectele au initial foarte multe parcari ca sa se supuna "legii"...dar,in mod bizar..la finalizare nu mai sunt parcarile...schimbari de "plan" etc etc...asta s-a intamplat in frumosul Bucuresti in ultimul deceniu...acolo e mare mare criza,ce e in Craiova e minciuna...
AQUA PARK!!!!!!!WOOOWWWW

.... chestia cu magazinele este buna...dar are dublu taish

...magazinele fac rau unei comunitati daca acestea fac parte dintr-un lantz national etc...adica...acolo este o sugativa care trage banii din orash...cine shtie ceva economie (globala...sau nush d kre) isi da seama despre ce vbesc...efectele nu sunt vizibile,dar circuitul banilor este daunator orasului in cazul asta...
Eu, ca individ...normal k vreau sa apara multe magazine,pentru ca cele de acum sunt de-a dreptul mizerabile...preturi mari,putine reprezentantze ...iar astea te rup...
La naiba!!!!!Nu mai continui , ca m-am intins rau de tot si oricum nu citeste nimeni...Mai scriu si alta data

Pare rau ca te-am suparat,Vialy....
p.s. Parcul Romanescu e de nota 10!!!! Solomon rules anyway