Quote:
|
Originally Posted by \"Al3xius\"
asta vreau si eu sa stiu : VOI LA 17 ANI FACEATI CE FACEM NOI ?
|
Am uitat sa spun cumva ca in general voi dati impresia ca numai voi faceti.. altii nu.. numai voi va kinuiti.. altii stau &freaca menta ? Daca voi faceti tot posibilul nu inseamna ca restul nu fac[au facut] nimic.... MULTI au facut ca voi.. sau daca nu de la 17 ani de la 20… dar de atunci au mai trecut 5-6-7 ani .. deci experienta vorbeste de la sine, nu varsta „initierii”! Repet.. nu cred ca e cazul sa va laudati, creste orgoliul si se ajunge iar la „batalii” de orgolii cu cei care se simt lezati.
Puteti oricand sa va luati apararea, asa cum bine faceti aici ca sa putem discuta subiectul.. dar cred ca in general mai bine stati in poarta voastra si atacati teritoriul advers cand veti avea ceva „la dosar” de care ALTII sa vorbeasca.. nu voi
Quote:
|
Originally Posted by \"Al3xius
]Astept sa mi se raspunda si mie ...oare acest SPORT este interzis SUB 18 ANI ? 
|
Este interzis sa`l practici, in rest normal ca nu iti este interzis sa fii pasionat sau sa ajuti, doar atunci cand „batranii” se vor aseza la casa lor [BTW casa de piatra Gusti si speram ca te mai revedem la curse… chiar cu nevasta cu tot!

], atunci cand ei vor rari cursele pt. ca vor interveni alte prioritati si responabilitati, atunci voi veti fii tot sufletul actiunii si veti avea experienta necesara ADUNATA, din cea auzita, vazuta si CASTIGATA pe cont propriu!
Deci.. intr-un fel sau altul pe voi ne bazam la batranete, dar hai sa nu galopam pana atunci ca sa-i dam la o parte pe cei care acum sau pana acum s-au afirmat ignorandu-le vechimea!
Quote:
|
Originally Posted by \"Al3xius\"
si ganditi-va si voi inainte sa ne reprosati ca suntem mici ca si voi ati avut varsta noastra....iar diferenta de 2-3 ani de este intre noi nu va face cu nimic mai buni sau mai rai ....imi place sa cred ca in acest SPORT toti suntem egali pana la linia de start(indiferent de varsta , masina , contul bancar sau alte criterii de catalogare care le doriti voi)
|
.
„Buni” pentru curse sunt toti care pun mana sa faca ceva, care fac un efort sa se colaboreze cu toata lumea pentru acel ceva [sa testeze compatibilitatile oprime..ca echipa] care isi afiseaza utilitatea efortului prin rezultatele obtinute!
„Rai” pentru curse sau pt. organizare sunt cei care pun bete`n roate celorlalti, care actioneaza numai pe cont propriu pt. ei, care nu reushesc sa inlature partile negative –din ei, din organizare sau din curse- pentru un bine comun… sa-i punem si pe cei care NU renunta la orgolii?!
Well.. voi sunteti generatia in formare care ar trebui sa invatati de la cei „buni” sa le luati exemplu, de la cei „rai” sa evitati sa faceti ca ei.. sa observati greselile si dezavantajele lor.
Deci nu chiar toti sunt egali.. nu conteaza varsta, nici masina sau contul cum zici tu.. dar conteaza PERSONALITATEA, mai ales in organizari, echipe, cluburi! Si aici egalitatea se transforma intr-o scara larga de diferente.. asa ca voi ar trebui sa invatati din greselile celorlalti dar SI din ale voastre [daca le acceptati, daca nu asta e.. poate cand veti avea oki pt. ele mai tarziu.. cand experienta de viata castigata va va face sa le remarcati..]
Am folosit pers a IIa pl. dar nu ma refer la cineva anume.. am citit multe mesaje nu le mai shtiu pe toate ale cui si unde erau dar unele aratau cu o sageata MARE invizibila varsta.. asa ca treceam mai departe fara sa comentez.. cu acel oftat pe care multi l-am avut gandindu-ne \"e.. se maturizeaza ei..\"
No offence.. sper ca nu v-ati suparat, nu am vrut sa \"ma iau de voi\" ci doar sa va clarific \"dilema\"... prin care nu intelegeti de ce multi se leaga de varsta
--- Sfarsitul romanului

--- n-am happy end dar sper la unui comun tuturor