Quote:
Originally Posted by Marinu
La fel sunt si parerile lui Albert, Bogdan, Norbert... toti prezenti acolo... La fel si parerile altora dintre competitorii prezenti... inclusiv parerile tale, in care intrebai unde sunt lucrarile lui Matveev??? de ce mai putini competitori la SQ, in comparatie cu anii trecuti???
|
Dimitry Matveev aka Dima, s-a retras din motive personale. A demonstrat ce a avut de demonstrat si s-a retras. EMMA Rusia revine in forta. De exemplu, un audiomobil pe care l-am arbitrat la instalare si audiat Marti dimineata, fotografiat deasemenea... il voi prezenta imediat aici... este la superlativ din multe puncte de vedere! Sistemul a fost lucrat in "garajul lui" Boris... "faborus" fiind prescurtarea de la... conceput/realizat de Boris in Rusia! Am discutat cu el si tot ceeace mi-a spus este ca pentru anul 2012 are peste 7 audiomobile in lucru in vederea calificarii pentru Finala Europeana! Ovagim Shahmelyan Team FABORUS este campion in Multimedia Advanced si deasemenea locul 4 in Advanced Unlimited in 2011!
Faptul ca au fost mai putini competitori nu la SQ... asta ai dedus tu... statistic iti spun ca per total au fost mai putini competitori datorita perioadei dificile prin care trecem cu totii, nu numai la SQ!!! Da, lipsa lui Dimitry alaturi de TEam DLS am remarcat-o cu totii dar apoi mi s-a explicat ca persoana respectiva a trecut de la pasiune la afaceri!
Quote:
IM, nu este o dezamagire atat de mare... nu am pierdut mare lucru. Dar este o dezamagire, si am dreptul sa fiu dezamagit, in conditiile in care eu am si concurat, nu ca tine, care ai fost "pasiv"  de fiecare data.
|
Daca te referi prin "pasiv" la faptul ca nu am incercat pana acum nici o participare intr-o Finala Europeana... tot nu ai dreptate, ai gresit cuvantul

lucrez intensiv la doua sisteme la ora actuala si atunci cand EU voi considera ca am o sansa, atunci si numai atunci voi merge mai departe in a ma inscrie.
Nu am si nu am avut niciodata iluzia ca sistemul meu va fi cel mai bun prin prisma echipamentelor folosite sau a instalarii... dar incerc sa gasesc formula magica de a intrepatrunde aceste doua elemente in asa fel incat sa obtin un rezultat cat mai bun.
La performantele echipamentelor ce le-ati folosit in sistemul lui Norbert dezamagirea este foarte mare... dar aici depinde de modul cum au fost instalate si setat sistemul in ansamblul sau. De exemplu, Murat Uludogan foloseste tot MicroPrecission Z Studio... si a iesit acum 2 ani printre ultimii in grupa sa, locul 22 din 24! Omul a lucrat la sistem si anul acesta a fost campion EMMA Germania dar datorita faptului ca el este din Turcia, in clasament a fost pe locul 3, fiind vorba despre Finala EMMA a Germaniei, ocupantii primelor doua locuri avand dreptul de a merge in Finala Europeana. In FE un amplificator P15 pe lampi Genesis a intrat in protectie si l-a scos din cursa pentru titlu.
Nu cauta scuze in faptul ca ai fost dezamagit de arbitrajul de la SQ... drept pentru care prin prisma ta eronat ai tras concluzia ca ati vazut mai putini competitori la SQ... sunt altii in grupa Advanced 5Ch in care ati fost voi, cu experienta in domeniul competitional EMMA SQ mult mai mare decat a ta si care nu au fost dezamagiti de rezultate si care vor reveni anul viitor, precum Matteo, pentru a lupta pentru titlu! Apoi, intradevar, precum in cazul lui Per Soder, Dimitry Matveev, Ketil, etc... fie se retrag cativa ani in pregatirea unui alt audiomobil, fie se alatura grupului de arbitraj precum Ketil Si Per Soder.
Parerea lui Radu Cheveresan vis-a-vis de audiomobilul lui Norbert o stiti de la Arad dar ati prefereat sa il ignorati si chiar la Nuremberg ati afirmat foarte ironic faptul ca asa noroc cum a avut el si George ocupand locul 4 in FE EMMA Wels 2008 nu va mai intani!
Nu arbitrajul in Finala Europeana EMMA 2011 a fost dezamagirea ci una cu totul alta! Imagine atasata
Quote:
Eu prefer vinul 
|
Si eu prefer vinul vechi sau un weissbier bun! Dezamagit, sincer... am fost si eu cand m-ati refuzat in 2 randuri de a merge impreuna sa servim masa seara, invocand diverse motive.