Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Competitii Car-Audio > EMMA

Reply

Thread Tools
Old 20-03-06, 10:58   #31
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

Default Re: INTREBARE intrebatoare pt un sistem.

merita schimbarea ca cea cea am acum nu va face fata. am deh-8500 pioneer.
alex MG ZR 160 is offline   Reply With Quote
Old 20-03-06, 11:19   #32
GYM

Stage 5

Quote:
Originally Posted by alex MG ZR 160
merita schimbarea ca cea cea am acum nu va face fata. am deh-8500 pioneer.
+1 merita 100% !
GYM is offline   Reply With Quote
Old 20-03-06, 11:36   #33
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

lista sa cam inchis.

Clarion DRZ9255 +focal utopia 165w +Vrx 4.300+10"JL+JL 500/1.
Old 01-05-06, 03:14   #34
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

sistemul a inceput sa prinda contur. maine pun niste poze sper sa fie gata pana la concursul de DB DRAG
Old 01-05-06, 11:11   #35
civic_ex

Stage 5

civic_ex's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Honda]

baga poze!
civic_ex is offline   Reply With Quote
Old 17-05-06, 13:24   #36
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/17494-mg-zr-160-sq-car.html pt poze si detalii
Old 14-02-08, 15:39   #37
PvDTranceAddicted

Stage 4

PvDTranceAddicted's Avatar

din punctul meu de vedere al urechilor mele si ce am vazut si ascultat pana acum Brax Graphic Pro si Brax Matrix sunt cele mai bune difuzoare din lume, pur si simplu am ramas inmurmurat de calitatea lor si precizia lor, am ascultat si muzik simfonica pe care nu prea o apreciez dar era necesar sa dau un verdict clar si apoi muzik electronica necomerciala pura ceea ce ascult eu zi de zi...am ramas fara cuvinte, atata dinamica si acuratete la absolut orice volum e incredibil. Iar dupa ele vin Rainbow-urile Refference care se fabrica in acceasi fabrica Audiotec Fischer din Germania cu acelasi personal cu foarte multe componente de la Brax dar alte filtre si totusi un alt mod de fabricatie care sa zic ajung la un nivel de 95% din performanta audio a Brax-urilor si apoi Helix-ul RS Competition care iarasi suna criminal, pe langa toate astea Utopia de la Focal suna ciudat si prea accentuat la medii si inalte iar kick-ul nu este pe masura acuratetii si fara crossover da suna mai bine dar tot n-ajunge la nivelul Brax. Sunt cele mai scumpe sau printre cele mai scumpe din industrie dar sunt the best, nu degeaba Brax este Refference Klasse (cei de la Autohifi) cand testeaza un produs aleg ca referinta difuzoarele-amplificatoarele si subwooferele Brax si Helix, stiu asta de la mai multa lume dar si dupa urechile mele. Si cu siguranta nu se merita sa dai banii pe altceva decat Brax daca ai ureche muzicala si te tine si buzunarul. Vb de o calitate a difuzoarelor incredibilor si de amplificatoare nu mai zic nimic ca bate tot ce misca de vreo 10 ani incoace daca nu ma insel. Iar ca headunit as alege HXD2 de la Clarion, suna curat fata de F1 de la Alpine si P9 de la Piooner unde frecventele de bass sunt accentuate din fabrica si neavand o linie constanta de sunete scoase curat pe octave.
PvDTranceAddicted is offline   Reply With Quote
Old 14-02-08, 23:51   #38
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

domnule PvDTranceAddicted din pacate nu ai stat si ai citit tot ce sa scris pe langa acest subiect. masina acum ae alta configuratie si chiar sunt curios unde ai ascultat tu acele mulete sisteme de care zici. lasa ce zice auto hi-fi ca daca te uiti care sunt cele mai bune boxe tot in acea revista ai sa vezi altceva cel putin in numarul din octombrie 2007.braxul e o firma mult nu contest asta dar fiecare cu gusturile lui.

astept sa te vedem la concursurile de sunet si daca nu ma insel ai un matiz facut de ovidiu care acum 2 ani cand aveam eu sistemul de mai sus enuntat ai luat cam 100 de puncte dar sper sa ma insele memoria.
PS: bafta si ne vedem la concursuri.
Old 15-02-08, 21:38   #39
Lil' D

Stage 5

Lil' D's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Credeam ca sistemele se fac pentru placerea auditiei...nu pentru concursuri...
Lil' D is offline   Reply With Quote
Old 15-02-08, 23:25   #40
ceachi

Stage 5

ceachi's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by Lil' D View Post
Credeam ca sistemele se fac pentru placerea auditiei...nu pentru concursuri...
Concursurile in opinia mea au mai multe roluri:
- producatorii si importatorii isi prezinta echipamentele facindu-si astfel o reclama destul de importanta
- concurentii si vizitatorii au ocazia sa asculte si sa compare diferite sisteme
- in urma arbitrajului si explicatiilor arbitrilor isi fac o idee de cum sau ce ar trebui sa imbunatateasca la sistemele lor
- in final nu neaga nimeni ca este importanta si satisfactia "daca exista" data de cistigarea unui concurs
- si nu in ultimul rind pentru mine este important ca am ocazia sa ma intilnesc cu oameni care au aceiasi pasiune cu mine , mai impresionant este ca majoritatea sunt oameni de treaba modesti si dispusi sa isi impartaseasca cunostintele si experienta in domeniu
Asa ca mai bine decit sa blamezi concursurile ai aprecia beneficiile lui !
Nu neaga nimeni ca mai exista si greseli mai mult sau mai putin intentionate la arbitrare dar per ansamblu la EMMA zic eu ca jurizarea este corecta !
In concluzie cam toata lumea nu are decit de cistigat !
Ai prticipat vreodata da un concurs?
Daca nu fao macar ca vizitator si poate iti vei schimba parerea !
ceachi is offline   Reply With Quote
Old 16-02-08, 08:42   #41
bogdan2670

Stage 5

bogdan2670's Avatar

Bv Mihai bine zis.Ai dreptate cu partea buna care o poti lua din arbitrare.dar din pacate este mai usor sa citezi din clasici de cat sa te apuci sa pui in practica.
bogdan2670 is offline   Reply With Quote
Old 17-02-08, 22:08   #42
PvDTranceAddicted

Stage 4

PvDTranceAddicted's Avatar

eu nu vb de Ovidiu si nu vb despre masina mea ci pur si simplu despre ce am auzit si testat in general, nu fac reclama la nimeni, nu ma plateste nimeni si cum nu mai exista firma care aduce Brax si Helix oficial pe acte si sa le puna pe masina in Ro cu ce as castiga eu daca as zice ceva bun despre ei?Ceea ce e extrem de impresionant e ca ei sunt singurii dak nu printre singurii care fac condensatoare,cipuri,placi de baza etc in regim propriu dezvoltate de ei si analizate in laboratoarele lor si din cate stiu singurele lucruri pe care le iau sunt DSP-urile de la Texas Instruments si pe langa asta majoritatea produselor audio dezvoltate de ei le dau si la altii gen Focal, gama de casa de la Focal primeste componente de la Audiotec Fischer (asta o stiu dintr-o sursa sigura) si fac si produsele finale pt altii adica Rainbow. Eu cu un singur condensator de Brax de 2F pe langa cel de 1F pe care il aveam deja (oricum pe vremea cand mi-ai vz un masina habar n-aveam de reglaje deci nu conteaza) acum am ajuns la o putere absolut fenomala iar bass-ul e mai curat lacrima, si tot sunetul s-a schimbat. Oricum pt mine muzik conteaza pt mn si apoi pt concursuri si in cazul in care voi face rost de bani pt viitorul sunet full Brax pe masina viitoare asa cum imi doresc chiar iti doresc sa iti pui 1000 de Focal si Genesis si ce ti se nazare tie pe masinuta ta si sa mergem la finale in Germania sau in lume sa vedem cu adevarat ce face Fischer-ul si ce face Focal etc. Poate ma insel dar garantez ca stiu ce zic. Astia de la Fischer sunt atat de obsedati de perfectiune incat cand le-am cerut sa cumpar si eu playerul Competition au spus clar ca nu mi-l pot vinde pt ca au renuntat la proiect pt ca nu mai aveau inginerul DSP-ului si ca nu vor sa continue proiectul fara sa iasa un produs absolut perfect pt ca asta face Fischer-ul iar daca vrei sa ma contrazici ce zice Autohifi Germania despre Brax amplificatoare si difuzoare?Si inca nu stii nimic anul asta lanseaza noul amplificator care va ridica din nou stacheta atat de sus ca fidelitate ca nici in 5 ani de zile nu vor ajunge sa faca ceva mai tare Focal, Genesis si tot ce e brand exclusiv pe lumea asta. Nu vreau sa atac pe nimeni dar NIMENI NU POATE FACE CEVA MAI BN CA NEAMTUL!E IMPOSIBIL!
Sa iti mai dai un exemplu concludent din alt domeniu:se stie ca elvetienii sunt cei mai tari producatori de ceasuri din lume dar nici unul n-a reusit sa faca un ceas automatic sa poata functiona fara sa il misti sau sa il intorci timp de mai mult de 15 zile, ei bine nemtii de la Glasshute i-au batut la propriul lor joc si au reusit cu ceasul care functioneaza timp de 31 de zile fara sa ii faci nimic. Si in orice alt domeniu neamtul e tampit de perfectionst. Asa ca nu ma lua cu italieni frantuzi si tot obositii din SUA etc. ca aia nu au nici o valoare cand vine vorba de exclusivism absolut si perfectiune intruchipata. Sper sa nu iti fi creat vreo stare nasoala.
PvDTranceAddicted is offline   Reply With Quote
Old 17-02-08, 22:27   #43
margineanu ovidiu

Stage 5

margineanu ovidiu's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

si uite asa invelea marmota ciocolata in staniol......tu te auzi prietene ce vorbesti?esti dus rau frate,vezi ca ai avut un orgasm mai inainte,asta e un forum se spun si se discuta pareri,nimeni nu divinizeaza un produs asa,fie el foarte bun,probabil ai ceva probleme la mansarda ca si prietenul tau hitler cu mania lui cu rasa pura.las-o mai moale sa nu faci vreun atac ceva,asa de curiozitate sistemul tau audio ca vad ca faci multa referire la el la ce suma se ridica?ce ai putea cumpara de banii aia din produsele pe care le lauzi asa de mult?sau pt tine helix dark blue e cea mai tare statie din lume nu,ca e facuta de nemti,apropo si magnat e facut de nemti,si nu te vad sa-l lauzi atat,sau aia sunt romani refugiati in germania care lucreaza la magnat?
scanspeak D2904/7100,15M ,21W/8554-00,jl12w7,d511r,h701,400bt,2xhollywood spv20,2xspv45

Last edited by margineanu ovidiu; 17-02-08 at 22:31.
margineanu ovidiu is offline   Reply With Quote
Old 17-02-08, 23:41   #44
_vrx_

Stage 4

_vrx_'s Avatar

Member of:
[Moderators]
[Competitor CNCA]

PvDTranceAddicted exista importator Brax Helix in RO si din aceasta cauza iti recomand sa fi mai rezervat in afirmatii, pentru a nu da nastere unor noi dispute pe acest forum .
_vrx_ is offline   Reply With Quote
Old 18-02-08, 00:12   #45
ceachi

Stage 5

ceachi's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by _vrx_ View Post
PvDTranceAddicted exista importator Brax Helix in RO si din aceasta cauza iti recomand sa fi mai rezervat in afirmatii, pentru a nu da nastere unor noi dispute pe acest forum .
Subscriu!
Aprob pozitiv!
ceachi is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -