Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

View Poll Results: MERITA SA STABILIM O 9 ZI DE INTALNIRI SI O 9 LOCATIE??
DA 11 78.57%
NU 3 21.43%
Voters: 14. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 25-11-05, 10:09   #46
Motor

Stage 5

acolo ii bun drumu? nu am mai fost de ceva vreme.
Motor is offline  
Old 25-11-05, 13:02   #47
ZanDer

Stage 5

ZanDer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

ok pt aia cu jeepuri, daca ii in fata la babes ... la sala sp mai merje se poate circula dapei sunt neste cratere p'acolo ...
ZanDer is offline  
Old 25-11-05, 13:15   #48
cj98czh

Stage 3

cj98czh's Avatar

Default Re:

Motor te asigur ca pentru bicicleta ta ii perfect drumu...
Poate mai aduci un prieten si dati o \"linie\"
Sunt ceva gropi intradevar dar nu mari, cel putin sigur este mai bun drumul decat in cartodrom.
cj98czh is offline  
Old 25-11-05, 14:57   #49
Eagle_flyaway

Stage 5

Eagle_flyaway's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

acuma ca tot o muncit baietzii si o facut drum bun in groapa ... haidetzi sa profitam .... parcarea aia de la expo e destul de incapatoare !!!

Numa nush daca barierele alea nu le inchid pe timpul noptii ... cred ca va trebui discutat cu cineva din conducerea expo transilvania si eventual obtinut un acord scris din partea lor!
Eagle_flyaway is offline  
Old 25-11-05, 14:59   #50
Eagle_flyaway

Stage 5

Eagle_flyaway's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

si atunci nu mai apare trupa de garcea cu portavocea ca ... \"Va rog sa eliberati zona!\"
Eagle_flyaway is offline  
Old 25-11-05, 15:38   #51
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Eagle_flyaway\"
acuma ca tot o muncit baietzii si o facut drum bun in groapa ... haidetzi sa profitam .... parcarea aia de la expo e destul de incapatoare !!!

Numa nush daca barierele alea nu le inchid pe timpul noptii ... cred ca va trebui discutat cu cineva din conducerea expo transilvania si eventual obtinut un acord scris din partea lor!
poate chemam si trupa voltaj sa tina un concert, ar fi beton nu? evntual organizam un \"festivalu berii\"
tekno is offline  
Old 25-11-05, 15:52   #52
Eagle_flyaway

Stage 5

Eagle_flyaway's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

bine ... daca tu o iei asa ... asta e !!! iti arde de misto .... fa misto ... hai ca fac si io ca la asta se pricepe si nea ilie din cot de palarie de prin satu cucului de la malu Crisului! :P :P :P

Io am vrut sa ajut ... ca nici mie nu-mi convine sa ma bag pe gropile din cartodrom si apoi sa mai vina si garda ... si hai eliberati zona de parca ar sta careva pe proprietatea lu nenea politistu!
Eagle_flyaway is offline  
Old 25-11-05, 15:59   #53
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]
Default Re:

Quote:

cu riscu sa se lege iara \"gasca\" de mine...imi permit si eu sa zik ceva\" nu credeti ca e o zona prea pupulata pe acolo? o sa fie prin de tzarani gura casca+ credeti ca in blocurile alea de pe-acolo nu sunt si oameni batuti in cap care nu au de lucru si ii manca degetele sa tasteze 955? si + credeti ca va abtineti sa nu faceti un mic dbDrag din cand in cand?
RA_2fast4u is offline  
Old 25-11-05, 16:10   #54
Eagle_flyaway

Stage 5

Eagle_flyaway's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

si io de crezi ca am zis de acel acord scris!!! ??? ... poa sa manace pe cine ce-l doare ... crezi ca in cartodrom nu vine lumea ?

zona aia e proprietate privata daca vine 955u ii aratzi hartiuta si te lasa-n pace ... eventual te atentioneaza pt deranjarea linistii publice .. blabla

sa iti amintesc cazu Ogica care statea fain frumos in televiziune la national tv si vreo 4 echipaje la poarta televiziunii cu mandatu de arestare, si asta ca nu iasa din televiziune .... si asa si-o facut nationalui emisie si audienta pana pe la 3 noaptea cu ogica si prostalaii de la poarta!!!
pan la urma o negociat cu politia sa mearga si tot alaiu de filmare la interogatoriu ... si l-o convins sa iasa din televiziune, inca singur intr-o masinma a presei fara nici macar un politai inauntru!
Eagle_flyaway is offline  
Old 25-11-05, 16:36   #55
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]
Default Re:

Quote:
si io de crezi ca am zis de acel acord scris!!! ??? ... poa sa manace pe cine ce-l doare ... crezi ca in cartodrom nu vine lumea ?

zona aia e proprietate privata daca vine 955u ii aratzi hartiuta si te lasa-n pace ... eventual te atentioneaza pt deranjarea linistii publice .. blabla

sa iti amintesc cazu Ogica care statea fain frumos in televiziune la national tv si vreo 4 echipaje la poarta televiziunii cu mandatu de arestare, si asta ca nu iasa din televiziune .... si asa si-o facut nationalui emisie si audienta pana pe la 3 noaptea cu ogica si prostalaii de la poarta!!!
pan la urma o negociat cu politia sa mearga si tot alaiu de filmare la interogatoriu ... si l-o convins sa iasa din televiziune, inca singur intr-o masinma a presei fara nici macar un politai inauntru!
da ma ai dreptate...dar totusi gandeste-te ca in cartodrom totusi e cat de cat izolat..adika care vin acolo macar stiu de la cineva...nu trece taranu pe strada...\"uite ma si la astia cu masinile...ia sa stau si eu ca poate ma lasa sa intru in masina ca la saloanele auto si sa mai fur o maneta de la schimbator\" :P
si faza cu 955-u ...acolo nu e cladire privata...adika poate daca v-ar lasa inauntru da asa..... nu stiu nu mai continui ideea ca nu stiu exact si sa nu zik prostii ori cum eu mi-am spus punctul de vedere :P
RA_2fast4u is offline  
Old 25-11-05, 18:57   #56
andreinui

Stage 5

andreinui's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[TIME SQUAD]

bah da voi mai visati mult???
andreinui is offline  
Old 25-11-05, 19:58   #57
Eagle_flyaway

Stage 5

Eagle_flyaway's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

mah ... n-am mai visat nimik de vreo 2 ani iti vine sa crezi? :P cred ca mi s-o dereglat sistemu somnicului cu vise!!!

trecand la chestii serioase ... de ce ar fi vis sa punem in aplicare faza cu expo???
Eagle_flyaway is offline  
Old 25-11-05, 20:10   #58
Eagle_flyaway

Stage 5

Eagle_flyaway's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

RA2fast4me :P in cate masini cu a carui proprietar n-ai schimbat 2 vorbe ai reusit sa te urci tu?
singuru avantaj al cartodromului poate si cel mai important e ca este un loc mai retras si nu deranjezi pe nime daca dai muzica la maxim pt ca oricum apare \"taranu\" cum zici tu
Eagle_flyaway is offline  
Old 25-11-05, 20:16   #59
vali_cd

Stage 3

vali_cd's Avatar

haideti ca ma bag si eu in discutie in perspectiva ca voi participa si eu la intalnirile voastre...dupa parerea mea un loc aproximativ la fel de izolat ca si cartodromul e sala sporturilor si nici nu e foarte multa lume afectata ca sunt doar vreo 2 blocuri in zona. pacat insa de craterele de acolo, insa oricum nu sunt asa de mari ca si in cartodrom si cat de cat e luminat. numai ca si pe acolo se tot plimba garda.
Old 25-11-05, 20:46   #60
SpeedFreak

Stage 4

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

ma Motor... io-ti zic sa stai tu pe curu tau acasa frumusel pana ce-i avea 18 ani sa nu vina vreun prostalau sa te zboare pe capota cum bine stim ca sunt destui care vin sa faca impresie si ne amintim toti de acel incident neplacut.

Cat despre cartodrom e locatia ideala ferita de ochii lumii unde multe din legile rutiere nu se aplica, INSA e plin de gropane si cratere mai ceva ca pe luna si e plin de cretini. Cum nu ne sta in putere sa remediem nici una dintre probleme astea... mai ales a doua... putem cauta alta locatie.

Cea mai buna locatie ar fi o parcare... ceva mai mare si mai luminat si intr-o zona mai retrasa (praktiker,profi... ceva in genu asta ganditi-va si voi) pentru ca in parcare nu poate veni garcea sa ne zica sa \"Eliberati va rog parcarea\".

Dar sa fim realisti. Cei care au chef sa prostii isi dau telefoane, se intalnesc, isi fac de cap intr-un loc retras si au plecat acasa. Care are chef de caterinca vine in cartodrom... si vad ca toti aveti chef de caterinca deci topicul e cam inutil.

Liberte Egalite Sanatate

- Copyright 2025 4Tuning -