Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

View Poll Results: MERITA SA STABILIM O 9 ZI DE INTALNIRI SI O 9 LOCATIE??
DA 11 78.57%
NU 3 21.43%
Voters: 14. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 27-11-05, 01:03   #76
Eagle_flyaway

Stage 5

Eagle_flyaway's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

dar nu se cearta nimeni, fiecare isi exprima parearea liber !!!

iar in ceea ce priveste schimbarea eu am votat PENTRU!
Eagle_flyaway is offline  
Old 27-11-05, 01:26   #77
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

si pentru a si ramas...veti fi instiintati cam pe unde o sa ne intalnim... and we found some wicked places
sandrei is offline  
Old 27-11-05, 03:31   #78
Crystal81

Stage 2

Crystal81's Avatar

si cand se incheie votarea?.....
Crystal81 is offline  
Old 27-11-05, 09:30   #79
Motor

Stage 5

aproape de o saptamana nu o mai votat nimeni :P
Motor is offline  
Old 27-11-05, 12:16   #80
andreinui

Stage 5

andreinui's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[TIME SQUAD]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"SpeedFreak\"
la ce sa faca procese verbale? Parcarea se numeste parcare pentru ca stau masini parcate in ea. ma insel? e parcarea ilegala intr-o parcare?
deranjarea linistii publice ...iti zice ceva???
andreinui is offline  
Old 27-11-05, 20:20   #81
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"andreinui\"
Quote:
la ce sa faca procese verbale? Parcarea se numeste parcare pentru ca stau masini parcate in ea. ma insel? e parcarea ilegala intr-o parcare?
apai daca tu mergi sa urlii si sa iti ambalezi masina...normal ca o deranjezi...dar daca tu tii neaparat...ramai in poligon!
Old 27-11-05, 23:05   #82
SpeedFreak

Stage 4

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

1. Daca voi credeti ca intr-un loc inconjurat de blocuri de garsoniere si cu 10 etaje veti fi feriti de spectatori si de idioti care se dau in spectacol forjand printre oameni VA INSELATI.

2. Eagle Flyaway as vrea sa-ti dau o replica, dar nu o sa ma obosesc. Esti mai lame decat logoul ala expirat care il foloseste toata lumea si becurile alea albastre de pe maina ta. Sincer cred ca nu te prea duce capu, dar ce sa faci .. mama natura nu a fost asa de darnica cu toata lumea si fiecare ne descurcam cum putem si cu ce avem. Bafta.

3. Pilu.. fii pasionat de masini, treaba ta, sincer nu ma intereseaza. Dar tu pe cine incerci sa fraieresti sa aduci la tine in fata blocului pentru ca nu te lasa mamica sa mergi joi seara din casa? Daca mai mergi pe unde s-o fi adunand astia ai grija sa nu te ia vreun cretin pe capota ca sunt destui care cred ca locul ideal pentru a face acrobatii cu masina e intr-un spatiu de 5 m patrati inconjurat de oameni.
Nu ma intelege gresit. Te salu ca impartim aceeasi pasiune, dar nu ne lua drept fraieri.
Old 27-11-05, 23:31   #83
Eagle_flyaway

Stage 5

Eagle_flyaway's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

din cate vad ai chef de cearta .... ne cunoastem bine si toata ziua ne bem banii prin carciumi impreuna si potzi afirma despre mine obiectiv asa-i?

hai ca nu vreau sa mai apara inca o cearta pe aici asa ca fii tu destept si nu mai replica de aici inainte !!! si cu asta eu am pus punct .
Eagle_flyaway is offline  
Old 27-11-05, 23:36   #84
SpeedFreak

Stage 4

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Liberte. Egalite. Sanatate.
Bafta numa' bine.
Nu ma cert cu tine ma... stai flex, dar ca sa-l citez pe tekno \"Mi-e scarba de tot ce se intampla pe forumul asta\".
SpeedFreak is offline  
Old 27-11-05, 23:45   #85
andreinui

Stage 5

andreinui's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[TIME SQUAD]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"sandrei\"
Quote:
Originally Posted by \"andreinui\"
Quote:
apai daca tu mergi sa urlii si sa iti ambalezi masina...normal ca o deranjezi...dar daca tu tii neaparat...ramai in poligon!
crezi tu ca esti in masura sa te iei de ce am zis???
si nu ma intereseaza daca se ramane in poligon sau nu, pentru ca cei care vor, se intalnesc oricand, poligonul este si va ramane doar un loc de intalnire pentru toti, inclusiv nike
Old 28-11-05, 00:37   #86
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

mah..daca vin tarani si isi tureaza motoarele si se invart,etc...DACA SUNTEM MAI MULTI...E GREU SA MERGEM SA IL RUGAM SA STEA CALM??? DACA E DE ALA CU IMPRESII..CA PLANETARELE SUNT PE BANII LUI (ADICA A LUI MA-SA) ,NE LUAM FRUMOS TOT GRUPUL SI MERGEM IN ALT LOC...DACA VINE DUPA NOI..IL MAI RUGAM ODATA...SI TOT ASA...POATE...CA NU ARE BANI DE BENZINA..) GARANTAT...CA BEREA NOROC II 5000 SI 1 LITRU DE BENZINA + 1 PAK DE TIGARI MARLBORO..CA DOAR SE RESPECTA ...AJUNG LA 100.000...SI NU CRED CA MAI ISI BAGA DUP-AIA
sandrei is offline  
Old 28-11-05, 00:38   #87
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

DE VOTAT NU SE MAI VOTEAZA PT CA AM PUS EU DOAR 4 ZILE DE VOT!
sandrei is offline  
Old 28-11-05, 17:02   #88
vali_cd

Stage 3

vali_cd's Avatar

no cand va decideti sa terminati cu certurile haideti si pe forum si nu uitati scopul topicului. pana la urma ce vom face joi? vom merge ca de obicei sa ne intalnim iara cu garcea in poligon sau incercam un expo sa vedem ce iese. ca ma gandesc ca intai sa ne scrie procesele verbale o sa ne trimita dreq de acolo ca ii deranjam si dupa aia ne ia la amenzi daca nu ne conformam. ce ziceti?

PS: sandrei, poate redeschizi polul sa mai putem vota. eu de pilda cand am citit topicul era deja inchis polul si nu am avut ce sa votez
Old 28-11-05, 22:28   #89
Motor

Stage 5

Default Re:

Quote:
Pilu.. fii pasionat de masini, treaba ta, sincer nu ma intereseaza. Dar tu pe cine incerci sa fraieresti sa aduci la tine in fata blocului pentru ca nu te lasa mamica sa mergi joi seara din casa? Daca mai mergi pe unde s-o fi adunand astia ai grija sa nu te ia vreun cretin pe capota ca sunt destui care cred ca locul ideal pentru a face acrobatii cu masina e intr-un spatiu de 5 m patrati inconjurat de oameni.
Nu ma intelege gresit. Te salu ca impartim aceeasi pasiune, dar nu ne lua drept fraieri.
Ms pt observatie, si apropo nu va iau de fraieri, va iau ca niste oameni klumea, pasionatzi de masini si tuning. (tu esti singurur care a zis ca va iau de fraieri)
Old 28-11-05, 22:35   #90
SpeedFreak

Stage 4

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

du-te ma la oi.

spune-mi ca ai sugerat locatia expo din motive pur obiective.... sa fim seriosi. fiecare isi urmareste propriile interese.

mi-ar se scrie separat cu cratima, apropo de semnatura ta. mai da si pe la scoala. era un sfat, nu un atac.
SpeedFreak is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -