Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 27-02-08, 21:18   #16
NightRider

Stage 5
 
NightRider's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 554
Member of:
[Moderators]
[Sun Racers]
[VW]
Default Re: Cunoaste cineva CJ 50 ALI?

DECI: am lasat lucrurile sa mearga de la sine, si se pare ca rau am facut, asa ca ppl please read on :

1. Cat de curand se face un cod de legi interne a forumului, ce , cum si cand se posteaza, pt a fi ordine.Pana atunci, ne descurcam cum putem.

2.In mod normal, astfel de intrebari se pun la chat pt ca sunt de domeniul general, nu au legatura stricta cu tuningul, nici nu intregesc in vre-un fel cunostintele noastre in materie.Asa ca le voi sugera celor 2 calduros sa abordeze aceasta sectiune pt astfel de intrebari. de regula un topic se face pe o chestiune specifica si care necesita mai multe raspunsuri si adaugari pe parcurs.

3.pana la urma, cei DIRECT raspunzatori pt succesul sau insuccesul unui forum au fost, sunt si vor fi USERII, pt ca fara aportul lor, forumul nu isi are rostul. Faptul ca un forum nu are succes asa cum spune ak-zer, este legat si de inabilitatea userilor de a se face folositori PRIN INFORMATIE UTILA.Noi moderatorii nu putem decat ghida usor directia de mers, si rareori modifica radical. De aceea voi sunteti cei importanti, pana la urma pt voi este acest forum.

4. Acest topic se inchide, si va fi mutat la chat intr-o zi sau doua. Orice adaugare, comentariu sau critica (toate binevenite) o sa va rog sa le puneti la CHAT.
__________________
"I'm not insane, i'm perfectly normal, the world is insane..."

I drive a Bora with style :P
NightRider is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -