28-10-07, 18:05
|
|
Stage 5
|
Re: HELp!!!Tuning Trabant-ce tipuri de motoare merg pe el?
|
|
|
28-10-07, 18:06
|
|
Stage 5
Member of: [Nissan]
|
salut...imi poti spune si mie unde si cine tzi-a facut flansa intre cutie si motor? cat tzi-a luat?
ms si bafta in continuare
|
|
|
28-10-07, 18:17
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by fiat500
salut...imi poti spune si mie unde si cine tzi-a facut flansa intre cutie si motor? cat tzi-a luat?
ms si bafta in continuare
|
un strungar ,lucreaza nu stiu exact la ce fabrica,o fost facuta pe blot(la negru)cu 2 mil ,i din aluminiu ,daca vrei este un atelier de strungarie in Lomb vis a vis de 9001 auto numa ca aia iti fac calculu la aluminiu la kg si cu manopera iesieam la vreo 8 mil,la ei mi am facut comanda la kit+flanse roti de 4x100 din otel(cu usurare tot)ma costa 5 mil din al 12 mil,ce l mai bine cauti un strugar ce lucra bine in ceva fabrica si o faci mult mai ieftin,ex mi am gasit om ce mi face kitul pt roti la 2,5 mil ,lucreaza la Electromontaj
|
|
|
28-10-07, 18:21
|
|
Stage 5
Member of: [Nissan]
|
i-ai dus tu ceva desen cum vrei piesa sau pur si simplu iai dus capacu de cutie si motoru ?
|
|
|
28-10-07, 18:28
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by fiat500
i-ai dus tu ceva desen cum vrei piesa sau pur si simplu iai dus capacu de cutie si motoru ?
|
faci o matrita(sablon)din carton sau placaj i faci forma si dimensiunile,gauri etc si se face brici,la mine o trebuit intoarsa volanta si usurata sa prinda,numa bine
|
|
|
28-10-07, 23:39
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
mno, cu filme poze parca mai ii credibila povestea.
totusi nu inteleg de ce nu te`ai gandit innainte sa`i pui motorul la partea de frane.
ca cu franele de trabant nu cred ca te opresti asa cum speri tu.
eu in locul tau mi`as face franele si un roll`bar pe baza de urgenta ca nu te vad bine.
in rest numa bine respect
|
29-10-07, 12:28
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
din pacate nu mi se incarca pozele mari, merge foart rau forumul, oricum, felicitari pentru lucrare!
de ce ai intors volanta, nu mai ajungea priza de putere la disc?
ai repozitionat cutia sau sta tot in locul initial?
Last edited by tekno; 29-10-07 at 12:30.
|
|
|
29-10-07, 12:58
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
si inca o intrebare, pana la urma de ce capacitate e motoru'?
|
|
|
29-10-07, 17:57
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by tekno
si inca o intrebare, pana la urma de ce capacitate e motoru'?
|
cutia a ramas in pozitia ei numai ca in ture mari nu prea intra f bine in viteze,si motoru ahh i micut nu i de lauda
|
|
|
01-11-07, 09:22
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
"iooooi ! frane muie !" ce tare defapt nu prea
|
|
|
04-11-07, 03:31
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD]
|
hahaaaaa misto lucrare ai aici alex_agressor... da.. partea cu frane muie trebe rezolvata ))
|
|
|
08-11-07, 00:56
|
|
Stage 5
|
eu unu o singura intrebare am: ce vrei sa faci cu motorul ala de Alfa care l-ai pus cu primul rand de poze??? pt ca daca bine am vazut eu in pozele alea, ala e un motor turbo, dar diesel nu benzina, iar sincer la ce dimensiuni are cu cutie cu tot nu prea vad eu unde il bagi, numai daca nu tai masina si il bagi si inauntru....si sincer si sa reusesti sa il montezi , diesel sau benzina turbo cred ca se si dezmembreaza singur trabantul ala...oricum bafta in ce vrei sa faci...
p.s. domnu moderator (NightRider) lasa tu sfaturile pe aici cu carti si de alea ca alea tin numa in poli si nu mai pierde atata timpu pe forumuri ca anu asta ai examene cu "the big one " si nu te vad eu prea bine ) ....bafta la toti...
p.s.p.s. va rog incercati sa nu mai aberati atata cu motoare de avion pe bicicleta , si alte minuni de genu, dar deveniti penibili nu de alta si chiar mai sunt unii pe forumurile astea care stiu cate ceva despre masini si au chiar si habar, de ex tekno care sincer cred ca pe multi de aici ii baga in buzunar ca experienta in practica, domnu moderator student eminent (sau mai putin eminent) la poli la AR unde invata de la aia grei despre motoare si asa, mai ales de la F1 care... (stiu cei care o facut ore cu el ce si cum) deci e cu cunostinte teoretice mari (domnu moderator) ,dupa cum le place la profii aia din poli sa afirme, eu unu zic ca teoria lor cu practica reala de multe ori si bat cap in cap, dar deh eu unu m-am cam saturat de motoarele lor de raba si saviem...oricum cred ca am cam deviat de la subiect...ceea ce vroiam sa zic e numai sa ganditi de 2,3,5 10mii de ori daca e cazul un lucru inainte de a zice ca il faceti....si una dintre regulile de baza cand vrei sa maresti cu mult puterea la o masina e asta: MONTATI DRACULUI PE MASINA SI UN SISTEM DE FRANARE CU CARE SA REUSITI SA OPRITI MASINA!!!! nu de alta dar nu cred ca vrea vreo unu sa si moara sau sa omoare pe cineva....bafta si numai bine...
|
08-11-07, 05:33
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
WannaDie bine spuns toti aici vorbesc de motoare si avioane si alte ghidusenii dar nimeni nu pune accentu pe sistemul de franare ! iar modificari care sa merite mentionate nu sunt de genu am pus finala X si filtru conic sau volan cu piele si pedale momo ! ALEA NU SUNT MODIFICARI alea sunt .........
daca te lauzi ca ai masina modificata atunci sa fie modificata ! pistoane bloc motor , transmisie ,suspensie, frane, engine managment ! nu spoiler si praguri si jante !
|
|
|
08-11-07, 09:16
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
esti idolul meu
|
|
|
08-11-07, 15:34
|
|
Stage 5
|
ITI IMAGINEZI CATI CAI O SA AIBA TRABI UL ALA CU MOTORU ALA DE aLFA tURBO iNTERCOOLER,ALA VREAU SA L FAC MINITRACTORAS ,CAND MA DUC LA TARA SA AR TERENURILE,I SI ASTA O CHESTIE SA VEZI UN tRABI CUM ARA CU PLUGUL
|
|
|
|
|