22-10-07, 21:26
|
|
Stage 5
|
Re: HELp!!!Tuning Trabant-ce tipuri de motoare merg pe el?
Intrebare stie careva ce tip de Jenti(alte masini) merg pe Trabant fara sa modific Flansele?la dimensiunile lui originala ,sa nu mai dau 5 mil pe flanse???si caut o cutie de viteze de Matiz daca are careva?sau de Wartburg in 5 trepte!!Ma mai intereseaza sa cumpar un electromotor de Trabant in stare buna sau defect
|
|
|
23-10-07, 01:10
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
so faceti-ma sa inteleg si eu voi vreti sa va faceti trabanturile sa mearga tare asa-i ? sa inteleg ca v-ati saturat de viata si cautati cu tot dinadinsul sa muriti de tineri , trabantul nu e o masina pentru drumurile publice din ziua de azi este veche si nu prezinta nici o siguranta ..
|
|
|
23-10-07, 19:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by draculas
so faceti-ma sa inteleg si eu voi vreti sa va faceti trabanturile sa mearga tare asa-i ? sa inteleg ca v-ati saturat de viata si cautati cu tot dinadinsul sa muriti de tineri , trabantul nu e o masina pentru drumurile publice din ziua de azi este veche si nu prezinta nici o siguranta ..
|
Ce diferenta este intre un Trabant si un Matiz?
|
|
|
23-10-07, 19:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by di48lo
Ce diferenta este intre un Trabant si un Matiz?
|
hai nu fi rau..unu are caroseria din tabla si altul e doar carton
|
|
|
23-10-07, 19:47
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CJ-86-UHE
hai nu fi rau..unu are caroseria din tabla si altul e doar carton
|
Cartonul e mai moale si nu te lovesti tare
|
|
|
23-10-07, 20:05
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by di48lo
Cartonul e mai moale si nu te lovesti tare
|
si 2 la mana in caz de accident impactul nu este cu soc,ex mai nou toate masinile noi elementele de caroserie se fac din fibra de carbon,nah asta nu stiai!si apropo de matiz care are haide la linie ,dau pe 1000 euro,astept propuneri
|
|
|
24-10-07, 00:04
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ALEX_Agressor
in caz de accident impactul nu este cu soc,ex mai nou toate masinile noi elementele de caroserie se fac din fibra de carbon,nah asta nu stiai!
|
MAI TOATE MASINILE NOI AU ELEMENTE DE CAROSERIE DIN FIBRA DE CARBON??????? (fordul tau are? ) tu crezi k pt "amortizarea" shocului se foloseste fibra de carbon???
Domnule fibra de carbon e ft usoara, ft "rezistenta" si ft rigida
Last edited by AK-ZER; 24-10-07 at 00:06.
|
|
|
24-10-07, 00:04
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Quote:
Originally Posted by ALEX_Agressor
si 2 la mana in caz de accident impactul nu este cu soc,ex mai nou toate masinile noi elementele de caroserie se fac din fibra de carbon,nah asta nu stiai!si apropo de matiz care are haide la linie ,dau pe 1000 euro,astept propuneri
|
imi place de tine ca vizezi cu ochii deschisi!!
|
|
|
25-10-07, 01:15
|
|
Stage 5
|
the only thing is this trabantu nu e facut pentru viteza oricum ar vrea cineva sa-l gandeasca aia e masina de maxim 45km/h daca vrei sa scapi cu viata !
|
|
|
25-10-07, 15:56
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Sun Racers] [VW]
|
nici fiat 500 nue facut pt viteza si sunt care au facut dragster din el(vezi youtube :P)..ideea e ca poti scoate cam orice vrei din orice masina, daca stii unde si cat sa investesti timp, bani si pasiune, si sa nu pui mingi de foc, aripioare de rechin sau alte asemenea... ...
|
|
25-10-07, 19:37
|
|
Stage 5
|
cine ma face si pe mine sa inteleg o chestie , cumperi un trabant vai de mama lui cu 2 mil mai bagi in el inca 3 mii de euro sa-l aduci la o putere comparabila cu o vectra din 92 poate in loc ca , cu bani aia sa-ti cumperi respectiva masina si sa nu ai treaba , aici nu cred ca-i vorba de pasiune ci doar de prostie , dupa parerea mea ori faci masina cu ce-l putin 60% mai performanta decat majoritatea masinilor ori incepi sa pui CD la oglinda stiker nike pe luneta abtibild cu TURBO SPORT pe parbriz si alte alea din oser si speri sa prinzi panta destul de abrupta ca sa simti cum e la viteza de peste 80
|
|
|
25-10-07, 20:25
|
|
Stage 5
|
Quote:
cine ma face si pe mine sa inteleg o chestie , cumperi un trabant vai de mama lui cu 2 mil mai bagi in el inca 3 mii de euro sa-l aduci la o putere comparabila cu o vectra din 92 poate in loc ca , cu bani aia sa-ti cumperi respectiva masina si sa nu ai treaba , aici nu cred ca-i vorba de pasiune ci doar de prostie , dupa parerea mea ori faci masina cu ce-l putin 60% mai performanta decat majoritatea masinilor ori incepi sa pui CD la oglinda stiker nike pe luneta abtibild cu TURBO SPORT pe parbriz si alte alea din oser si speri sa prinzi panta destul de abrupta ca sa simti cum e la viteza de peste 80
|
ai uitat sa specifici de oul kinder de pe antena )
|
|
|
25-10-07, 22:50
|
|
Stage 4
|
Quote:
...
|
Tu de ce nu ai vandut evoul ca sa iti cumperi un skyline, un slr sau orice alta masina mai puternica? De ce ai bagat bani in el?
As vrea sa iti vad expresia fetei cand te face o dacie 1310. Tot respectu' pt cei care baga bani in masini "slabe"!
|
26-10-07, 04:37
|
|
Stage 5
|
skyline nu este in sua SLR nu isi merita banu iar sincer o dacie nu are cum sa faca un evo modificat in stadiul in care l-am avut eu decat daca-i tractata de un mig 21 pe pista iar respectu tau fata de cei care baga bani in masini slabe este ...... nu mai zic nimic multi nu au bani de altceva si incearca tot felul de ghidusii pe masinile personale iar in 90% din cazuri iasa niste jeguri cu ou kinder la antena si stiker nike e luneta si capace peste jantele de tabla so... dai pace cu masinile slabe.
UN MOTOR CONCEPUT ACUMA 40 DE ANI DE FRANCEZI SI MANARIT DE ROMANI NU VA REZISTA NICIODATA LA 3 BARI DE BOOST pricepi matalutza tu ai vazut masini rapide prin filme si in poze sau pe youtoube nu zici si eu eram ca tine dar mi-am schimbat parerile despre subiect cand am ajuns sa vad ce se poate face si ce nu cu un motor
Last edited by draculas; 26-10-07 at 04:41.
|
|
|
26-10-07, 10:27
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [CSR] [Opel] [Old School Cars] [FORD]
|
[QUOTE=draculas;1167676]cine ma face si pe mine sa inteleg o chestie , cumperi un trabant vai de mama lui cu 2 mil mai bagi in el inca 3 mii de euro sa-l aduci la o putere comparabila cu o vectra din 92 poate in loc ca , cu bani aia sa-ti cumperi respectiva masina si sa nu ai treaba , aici nu cred ca-i vorba de pasiune ci doar de prostie ,
Se vede ca nu cunosti senzatia aia de satisfactie cand treci cu o masina de 20 ani pe langa un bengos cu Passat cumparat de taticu, sa vezi ce fata face si cum se taie tat
|
|
|
|
|