Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Reply

Thread Tools
Old 01-02-07, 06:38   #376
Laju
Cluj Street Racing Member

Stage 5

Laju's Avatar

Default Re: Accidente

Quote:
Originally Posted by NightRider View Post
eu nu va inteleg, de ce faceti poze la masini lovite de cine stie cand? mai ales ca nu stiti nimika despre ele, dar cum vedeti o masina muci, cum i faceti poza...:P Parca topicul era despre accidente recent intamplate, cu poze facute imediat dupa accident..NU ca i vad neaparat locul la topic, dupa ce am fost intr-un accident si am vazut poze, si la tv comentarii..imi venea sa i iau in sfinti pe cativa..dar daca topicul exista, macar faceti-l cum tre...
...subscriu...
Laju is offline   Reply With Quote
Old 07-02-07, 00:23   #377
Antonio_tny

Stage 2

Antonio_tny's Avatar

O vazut careva ce o fost sambata la politie pe albac? plin plinut o gramada de lume cu masini lovite...o nins un pic si culmea parca toti handicapatii s-or suit la volan. Acolo trebuia sa faceti poze Masina mea era parcata si o venit unu hotarat de mi-o spart tot spatele... **tule muma lor... ASTA E A 4 OARA cand mi-o loveste careva in parcare
Antonio_tny is offline   Reply With Quote
Old 07-02-07, 10:39   #378
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

asta da ghinion....poate face un dk frifting in parcare si-o scapat-o :P
DACIA-Wrc is offline   Reply With Quote
Old 11-02-07, 19:18   #379
romanov

Stage 3

romanov's Avatar

Masina unui prieten,mah rog a lui taicaso.In drum spre bucovina o derapat si o agatat nush cum parapetu.Era sa pice naibii in prapastie.Ce face lispa cauciucurilor de iarna
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	03022007(004).jpg
Views:	284
Size:	491.8 KB
ID:	215241  
Old 11-02-07, 19:32   #380
CJ-86-UHE

Stage 5

CJ-86-UHE's Avatar

Quote:
Originally Posted by romanov View Post
Masina unui prieten,mah rog a lui taicaso.In drum spre bucovina o derapat si o agatat nush cum parapetu.Era sa pice naibii in prapastie.Ce face lispa cauciucurilor de iarna
s-a bazat doar pe 4*4 si nu a mai pus gume de iarna
CJ-86-UHE is offline   Reply With Quote
Old 11-02-07, 20:40   #381
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by romanov View Post
tinand cont ca e pe leasing banuiesc ca avea casco si cum nimeni nu a fost ranit... nu e foarte grava treaba... any way cauciucurile de iarna sunt necesare indiferent de ce masina ai... chiar imi povestea un prieten recent ca el are cauciucuri de iarna numai pe fata ( ?? ) si in zilele acestea a fost la munte si intr-un viraj s-a trezit ca ii trece spatele in fata ( a facut un 180 si ceva) .. norocul lui ca nu s-a lovit de nimic... so nu va scumpiti la astfel de chesii...
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 18-02-07, 12:53   #382
moldovan_ady

Stage 1

Cool Re: Accidente

Quote:
Originally Posted by Piry View Post
o venit LAPD si dupa cum se vede is viu

rar mai vezi asa ceva domne feri!(nu stiu daca ii locul potrivit dar vreau sa stiu de unde pot face rost de un eclipse mai noua sau mai veche )contact me cu detalii
moldovan_ady is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 01:56   #383
Fixius

Stage 5

Fixius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[MERCEDES]
[VW]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

http://www.protv.ro/stiri/social/pas...-de-20-de.html
Fixius is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 15:43   #384
CicioNE

Stage 5

CicioNE's Avatar

Member of:
[Fiat]

urat de tot frate...
CicioNE is offline   Reply With Quote
Old 19-02-07, 23:56   #385
Laju
Cluj Street Racing Member

Stage 5

Laju's Avatar

"Nu era in nici un club al pasionatilor"...adica????...ce vor sa zica cu asta?...ca cine e intr-un club face accident...wow!!!...surpriza...nu era!?..."pista pentru formula 1"...ba cine dreaq le scrie replicile la astia?????????????????
Laju is offline   Reply With Quote
Old 20-02-07, 08:10   #386
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

doar unu o scapat si l-au dus la chirurgie plastica ieri pe la pranz....au fost la stirile de azi noapte de pe tvr1
DACIA-Wrc is offline   Reply With Quote
Old 02-03-07, 10:54   #387
-LEXION-

Stage 5

de vreo 10 minute am vazut un accident destul de grav, la Lukoil Manastur, la coborare spre fabrica de bere. O Skoda Octavia MPV era spulberata pe rampa spre pompele din benzinarie, dupa ce a fost lovita din spate, destul de tare , de un CLio Symbol. Politia a venit, se pare ca erau victime, si au aparut si pompierii, pentru ca totul era chiar la intrarea in benzinarie.

Banuiesc ca Skoda ar vi vrut sa intre in benzinarie, iar Renaultul a lovit-o puternic din dreapta spate......altfel nu imi pot da seama, dar Renaultul era spre Hotel Pami distrus frontal, iar Skoda la intrarea in Benzinarie cu spatele distrus......
-LEXION- is offline   Reply With Quote
Old 02-03-07, 20:49   #388
NightRider

Stage 5

NightRider's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Sun Racers]
[VW]

Quote:
Originally Posted by -LEXION- View Post
de vreo 10 minute am vazut un accident destul de grav, la Lukoil Manastur, la coborare spre fabrica de bere. O Skoda Octavia MPV era spulberata pe rampa spre pompele din benzinarie, dupa ce a fost lovita din spate, destul de tare , de un CLio Symbol. Politia a venit, se pare ca erau victime, si au aparut si pompierii, pentru ca totul era chiar la intrarea in benzinarie.

Banuiesc ca Skoda ar vi vrut sa intre in benzinarie, iar Renaultul a lovit-o puternic din dreapta spate......altfel nu imi pot da seama, dar Renaultul era spre Hotel Pami distrus frontal, iar Skoda la intrarea in Benzinarie cu spatele distrus......
ce culoare avea renaultul? albastru cumva?...
NightRider is offline   Reply With Quote
Old 02-03-07, 20:52   #389
-LEXION-

Stage 5

nu nu nu, era un CLio alb, si scria Arabesque pe el, de firma....
-LEXION- is offline   Reply With Quote
Old 02-03-07, 20:56   #390
NightRider

Stage 5

NightRider's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Sun Racers]
[VW]

Quote:
Originally Posted by -LEXION- View Post
nu nu nu, era un CLio alb, si scria Arabesque pe el, de firma....
ok...ms...m-ai speriat bine de tot...in fine..nasol accident..doamne-ajuta pe cei implicati sa nu aiba ceva grav...
NightRider is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -