13-09-06, 13:18
|
|
 Stage 5
|
Re: Accidente
Quote:
Originally Posted by DaNuTzU'
mama bobo nici motociclistii nu sunt prea atenti dar si soferii is de-am pulea sa fim seriosi cate accidente au fost cu motoare si masini in majoritatea masinile erau de vina!!! uni soferi chiar au boala pe motociclisti!!
|
pai si normal ca au boala majoritatea pe ei, cand ii vezi ca in conditii de aglomeratie maxima fac slalom de zor printre masini, si circula cu oricat, da numa cu 50 nu :P. si accidentul de pe dorobantilor 100% din cauza asta s-a intamplat... el are motor si tre sa zboare pe deasupra masinilor... o zburat in alta parte
intrebare: in cate din accidentele care au implicat motociclete si masinile au fost de vina, un factor care a "ajutat" la producerea accidentului a fost viteza cu mult peste cea legala a motocicletei?
Last edited by bobo32; 13-09-06 at 13:20.
|
|
|
13-09-06, 13:20
|
|
 Stage 5
|
accidentele cu motociclete sunt cauzate aproape intotdeauna de viteza cu care circula..
|
|
|
13-09-06, 13:21
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CJ-01-WOB
ia uite aici:

|
da, stiam poza de anu trecut parca... nu mai tin minte circumstantele, dar tin minte ca viteza motociletei depasea 200 km/h.
|
|
|
13-09-06, 15:13
|
|
|
TIME SQUAD Member
 Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
acuma ( ma refer la anul curent) a fost o explozie a motocicletelor, foarte multi au deja motociclete, inainte ma miram sa vad una pe strada, acum deja e obisnuinta, si din cauza asta sunt o gramada de soferi de motociclete fara experienta care cred ca soseaua e alor si viteza e fara limita. de multe ori si motociclistu e de vina dar in general.....EXEMPLU eu ies de pe o strada la care trebuie sa cedez trecerea, am dacie de exemplu, si ma uit in stanga dreapta si nu vine nimic.....pina o bag in viteza pina apuc sa ies etc etc, motocicleta care circula cu 100 la ora ii instant langa mine, daca nu in mine, FARA SA APUC SA O OBSERV. asa e si pe strazi....ma uit ACUM in oglinda, si peste 2 secunde aud VRUMMMM o trecut o motocicleta pe langa mine. se misca mai repede si is mai putin vizibile ca masinile si de aceea daca auziti motor, VA ROG, ATENTIA SPORITA.
|
|
|
13-09-06, 17:38
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat]
|
asa mai piry imi place la anu dupa bac poate o sa fiu si eu pe motor macar stiu un singur sofer care sa ma protejeze!! piry intreabal pe frateto in intersectii in care are prioritate de cate ori i-au iesit masini in fata si o sa vezi ca soferii nu sunt atenti!!!
oricum ce ati zice eu tot cu motociclistii tin:P
|
|
|
13-09-06, 19:18
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Piry
acuma ( ma refer la anul curent) a fost o explozie a motocicletelor, foarte multi au deja motociclete, inainte ma miram sa vad una pe strada, acum deja e obisnuinta, si din cauza asta sunt o gramada de soferi de motociclete fara experienta care cred ca soseaua e alor si viteza e fara limita. de multe ori si motociclistu e de vina dar in general.....EXEMPLU eu ies de pe o strada la care trebuie sa cedez trecerea, am dacie de exemplu, si ma uit in stanga dreapta si nu vine nimic.....pina o bag in viteza pina apuc sa ies etc etc, motocicleta care circula cu 100 la ora ii instant langa mine, daca nu in mine, FARA SA APUC SA O OBSERV. asa e si pe strazi....ma uit ACUM in oglinda, si peste 2 secunde aud VRUMMMM o trecut o motocicleta pe langa mine. se misca mai repede si is mai putin vizibile ca masinile si de aceea daca auziti motor, VA ROG, ATENTIA SPORITA.
|
corect. acceasi chestie si la schimbatul benzilor si uitatul in oglinda... si mai e un mic detaliu: care este raspunsul care il dau 90% din cei care conduc speed-uri la intrebarea " de ce ti-ai luat motor?" ... answer: "ca merge tare"... i rest my case
|
|
|
13-09-06, 21:33
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [TIME SQUAD]
|
Quote:
Originally Posted by Piry
|
Si eu mai nou cand ies pe strada si circul in mod regulamentar, ma uit tot mai des in oglinda...POATE APARE "ZA RENO CINCI"...
|
|
|
14-09-06, 09:29
|
|
|
TIME SQUAD Member
 Stage 5
|
SFIGMO...ma jignesti, se numeste RENAULT CINQUE  sau SI MAI elevat, renault senc  eu zic totusi sa fi foarte atent sfigmo, pentru ca is ca un rechin....apar si s-a terminat totul. poti sa si scoti cheile din contact
Last edited by Piry; 14-09-06 at 11:44.
|
|
|
14-09-06, 11:11
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [TIME SQUAD]
|
De azi incolo, chiar si cand voi fi pieton voi avea asupra mea o oglinda sa ma uit in spate...stiu ca tu Piry vanezi oamenii pe trotuare...macar fa-ti claxonul sa ma avertizezi :P

Uischi...I'll never forget you...
|
|
|
14-09-06, 13:17
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [CSR] [Opel] [Old School Cars] [FORD]
|
DA ma Sfigmo, dar nici macar cei din TOKYO DRIFT nu claxonau cand faceau drifturi, chiar dc erau si in afara carosabilului  )
|
|
|
14-09-06, 14:31
|
|
|
TIME SQUAD Member
 Stage 5
|
drivere raspuns corect, ai castigat un litru de motorina cu cifra octanica de 120
|
|
|
18-10-06, 17:27
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [2 Roti]
|
accident pe Aurel Vlaicu.....nu stiu detalii...
|
|
|
21-10-06, 21:04
|
|
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
cand mergeam sa imi conduc preitena acasa.. si veneam de la october tuning festival in ceva statie... pe aurel vlaicu, vizavi de expo Nu stiu detalii
parca arata mai bine locanu cu botu putin turtit..
|
|
|
21-10-06, 21:43
|
|
|
TIME SQUAD Member
 Stage 5
|
fi atent aici LAMBORGHINI
|
|
|
22-10-06, 02:00
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
BEI OAMENI...vreti sa vedeti accidente ???
dar din alea grave..in sensul de masini zob...nu sange si ficati pe asfalt!!
check this out
http://www.wreckedexotics.com/
|
|
|
|
|