Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Reply

Thread Tools
Old 13-09-06, 13:18   #316
bobo32

Stage 5

bobo32's Avatar

Default Re: Accidente

Quote:
Originally Posted by DaNuTzU' View Post
mama bobo nici motociclistii nu sunt prea atenti dar si soferii is de-am pulea sa fim seriosi cate accidente au fost cu motoare si masini in majoritatea masinile erau de vina!!! uni soferi chiar au boala pe motociclisti!!
pai si normal ca au boala majoritatea pe ei, cand ii vezi ca in conditii de aglomeratie maxima fac slalom de zor printre masini, si circula cu oricat, da numa cu 50 nu :P. si accidentul de pe dorobantilor 100% din cauza asta s-a intamplat... el are motor si tre sa zboare pe deasupra masinilor... o zburat in alta parte

intrebare: in cate din accidentele care au implicat motociclete si masinile au fost de vina, un factor care a "ajutat" la producerea accidentului a fost viteza cu mult peste cea legala a motocicletei?

Last edited by bobo32; 13-09-06 at 13:20.
bobo32 is offline   Reply With Quote
Old 13-09-06, 13:20   #317
CJ-86-UHE

Stage 5

CJ-86-UHE's Avatar

accidentele cu motociclete sunt cauzate aproape intotdeauna de viteza cu care circula..
CJ-86-UHE is offline   Reply With Quote
Old 13-09-06, 13:21   #318
bobo32

Stage 5

bobo32's Avatar

Quote:
Originally Posted by CJ-01-WOB View Post
ia uite aici:

da, stiam poza de anu trecut parca... nu mai tin minte circumstantele, dar tin minte ca viteza motociletei depasea 200 km/h.
Old 13-09-06, 15:13   #319
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

acuma ( ma refer la anul curent) a fost o explozie a motocicletelor, foarte multi au deja motociclete, inainte ma miram sa vad una pe strada, acum deja e obisnuinta, si din cauza asta sunt o gramada de soferi de motociclete fara experienta care cred ca soseaua e alor si viteza e fara limita. de multe ori si motociclistu e de vina dar in general.....EXEMPLU eu ies de pe o strada la care trebuie sa cedez trecerea, am dacie de exemplu, si ma uit in stanga dreapta si nu vine nimic.....pina o bag in viteza pina apuc sa ies etc etc, motocicleta care circula cu 100 la ora ii instant langa mine, daca nu in mine, FARA SA APUC SA O OBSERV. asa e si pe strazi....ma uit ACUM in oglinda, si peste 2 secunde aud VRUMMMM o trecut o motocicleta pe langa mine. se misca mai repede si is mai putin vizibile ca masinile si de aceea daca auziti motor, VA ROG, ATENTIA SPORITA.
Piry is offline   Reply With Quote
Old 13-09-06, 17:38   #320
DaNuTzU'

Stage 5

DaNuTzU''s Avatar

Member of:
[Fiat]

asa mai piry imi place la anu dupa bac poate o sa fiu si eu pe motor macar stiu un singur sofer care sa ma protejeze!! piry intreabal pe frateto in intersectii in care are prioritate de cate ori i-au iesit masini in fata si o sa vezi ca soferii nu sunt atenti!!!
oricum ce ati zice eu tot cu motociclistii tin:P
DaNuTzU' is offline   Reply With Quote
Old 13-09-06, 19:18   #321
bobo32

Stage 5

bobo32's Avatar

Quote:
Originally Posted by Piry View Post
acuma ( ma refer la anul curent) a fost o explozie a motocicletelor, foarte multi au deja motociclete, inainte ma miram sa vad una pe strada, acum deja e obisnuinta, si din cauza asta sunt o gramada de soferi de motociclete fara experienta care cred ca soseaua e alor si viteza e fara limita. de multe ori si motociclistu e de vina dar in general.....EXEMPLU eu ies de pe o strada la care trebuie sa cedez trecerea, am dacie de exemplu, si ma uit in stanga dreapta si nu vine nimic.....pina o bag in viteza pina apuc sa ies etc etc, motocicleta care circula cu 100 la ora ii instant langa mine, daca nu in mine, FARA SA APUC SA O OBSERV. asa e si pe strazi....ma uit ACUM in oglinda, si peste 2 secunde aud VRUMMMM o trecut o motocicleta pe langa mine. se misca mai repede si is mai putin vizibile ca masinile si de aceea daca auziti motor, VA ROG, ATENTIA SPORITA.
corect. acceasi chestie si la schimbatul benzilor si uitatul in oglinda... si mai e un mic detaliu: care este raspunsul care il dau 90% din cei care conduc speed-uri la intrebarea " de ce ti-ai luat motor?" ... answer: "ca merge tare"... i rest my case
Old 13-09-06, 21:33   #322
sfigmo

Stage 5

sfigmo's Avatar

Member of:
[Moderators]
[TIME SQUAD]

Quote:
Originally Posted by Piry View Post
Si eu mai nou cand ies pe strada si circul in mod regulamentar, ma uit tot mai des in oglinda...POATE APARE "ZA RENO CINCI"...
sfigmo is offline   Reply With Quote
Old 14-09-06, 09:29   #323
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

SFIGMO...ma jignesti, se numeste RENAULT CINQUE sau SI MAI elevat, renault senc eu zic totusi sa fi foarte atent sfigmo, pentru ca is ca un rechin....apar si s-a terminat totul. poti sa si scoti cheile din contact

Last edited by Piry; 14-09-06 at 11:44.
Old 14-09-06, 11:11   #324
sfigmo

Stage 5

sfigmo's Avatar

Member of:
[Moderators]
[TIME SQUAD]

De azi incolo, chiar si cand voi fi pieton voi avea asupra mea o oglinda sa ma uit in spate...stiu ca tu Piry vanezi oamenii pe trotuare...macar fa-ti claxonul sa ma avertizezi :P

Uischi...I'll never forget you...
sfigmo is offline   Reply With Quote
Old 14-09-06, 13:17   #325
Xdriver

Stage 5

Xdriver's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[CSR]
[Opel]
[Old School Cars]
[FORD]

DA ma Sfigmo, dar nici macar cei din TOKYO DRIFT nu claxonau cand faceau drifturi, chiar dc erau si in afara carosabilului )
Xdriver is offline   Reply With Quote
Old 14-09-06, 14:31   #326
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

drivere raspuns corect, ai castigat un litru de motorina cu cifra octanica de 120
Old 18-10-06, 17:27   #327
vlad_VSV

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Fiat]
[2 Roti]

accident pe Aurel Vlaicu.....nu stiu detalii...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	061018_154451.jpg
Views:	223
Size:	71.4 KB
ID:	163926  
vlad_VSV is offline   Reply With Quote
Old 21-10-06, 21:04   #328
Fixius

Stage 5

Fixius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[MERCEDES]
[VW]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

cand mergeam sa imi conduc preitena acasa.. si veneam de la october tuning festival in ceva statie... pe aurel vlaicu, vizavi de expo Nu stiu detalii

parca arata mai bine locanu cu botu putin turtit..
Attached Thumbnails

Name:	14102006260.jpg
Views:	94
Size:	253.3 KB
ID:	165009   Click image for larger version

Name:	14102006261.jpg
Views:	86
Size:	208.2 KB
ID:	165010   Click image for larger version

Name:	14102006262.jpg
Views:	101
Size:	259.9 KB
ID:	165011  

Fixius is offline   Reply With Quote
Old 21-10-06, 21:43   #329
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

fi atent aici LAMBORGHINI
Attached Thumbnails

Name:	03102006(001).jpg
Views:	132
Size:	125.4 KB
ID:	165030   Click image for larger version

Name:	03102006(002).jpg
Views:	136
Size:	86.6 KB
ID:	165031  
Old 22-10-06, 02:00   #330
aokimare

Stage 5

aokimare's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

BEI OAMENI...vreti sa vedeti accidente ???
dar din alea grave..in sensul de masini zob...nu sange si ficati pe asfalt!!
check this out
http://www.wreckedexotics.com/
aokimare is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -