25-12-07, 15:05
|
|
 Stage 5
|
Re: Accidente
Quote:
Originally Posted by B e V
|
dc nu se pot deschide pozele?
|
|
|
25-12-07, 20:59
|
|
 Stage 5
|
B e V, ai poze mai mari? Fac colectie cu pozele cu accidentele din intersecita aia.
|
|
|
28-12-07, 10:49
|
|
|
TIME SQUAD Member
 Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
ma si cu cata incredere circul eu pe drumul cu prioritate in intersectia cu muresului.....cred ca e deja al 4-lea accident de cand o reparat drumu, am urata presimtire ca o sa-mi ***a una unu de tot in sus sar prin masina  )
|
|
|
28-12-07, 19:10
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
ati vazut a8`u ala de pe turzi dinainte de pod ce`o muscat 2 ghivece de flori:P
toate airbag`urile au puscat.
azi am mai vazut un accident intre un nissan (nu stiu de care) si un passat chiar in S
passatul a ajuns in curtea omului chiar in drept cu str. Vulcan.
pe la ora 3 s`a intamplat la ora 4 o venit aia de la zozo si au urcat masinile pe platfiorma
|
28-12-07, 23:54
|
|
|
Cluj Street Racing Member
 Stage 5
Member of: [CSR] [VW] [DAEWOO] [SKODA] [RENAULT]
|
Da..pacat de acel a8 , nou .. bad luck
|
|
|
29-12-07, 08:54
|
|
 Stage 5
|
asta e, soferi de duminica :P
ieri in cipariu pe la 7 s`o pleznit 2 din care unu culmea, era tot audi :P
cred ca asi acuma sunt bucatile din masca pe acolo :P
|
|
|
29-12-07, 16:06
|
|
 Stage 5
|
am p[lecat pe la 1 si m`am intors acuma de la turda.
in colo doar 3 accidente am vazut.
1 in lac in martinesti :P una dupa 300 de metri de primul cu rotile in sus si unu ce s`o oprit in bordura chiar la benzinaria aia dinainte de a cobora dabagaul...era o dacie si`o rupt ceva la roata.
inschimb cand am venit innapoi  o masina de politie in copaceni pe parte cealalta erau 2 masini cam sifonate apoi in valcele o masina de politie o intrat intr`un alt logan care la randul lui a deplasat umpic betonul de pe mijloc :P
si o alta masina a intrat in tureni intr`o camera :P deci cluj-turda minus o camera :P
cand ajung in feleac am vazut ca de la 28 de morti si xx accidente s`au facut 33 de morti .
pancarda aia ma inspaimanta defiecare data cand trec pe acolo.
|
|
|
29-12-07, 16:58
|
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
Quote:
Originally Posted by DACIA-Wrc
si o alta masina a intrat in tureni intr`o camera :P deci cluj-turda minus o camera :P
|
sa incepem demersurile pentru ai ridica o statuie de erou al patriei
|
|
|
29-12-07, 18:29
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
da-ti un post de moderator la individu cu camera... ca merita! exemplu patriotic  )) 4 speed  ))
|
|
|
29-12-07, 19:21
|
|
 Stage 5
|
da nu`mi pot explica cum o reusit...si cel mai ciuda mi ca aveam aparatu la mine dar erau gata acumulatoarele 
in tureni..drum drept si el intra in camera, cum...nu stiu
|
|
|
29-12-07, 21:57
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by DACIA-Wrc
da nu`mi pot explica cum o reusit...si cel mai ciuda mi ca aveam aparatu la mine dar erau gata acumulatoarele 
in tureni..drum drept si el intra in camera, cum...nu stiu
|
era supart pe camerele alea
|
|
|
29-12-07, 22:15
|
|
 Stage 5
|
am fost azi pana in Bucuresti, am plecat noaptea si am ajuns acum.....am vazut pe drum peste 10 accidente serioase pa Valea Prahovei. Cele mai multe, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, ceata, polei....am vazut logan cu axul rupt , golf in parapet, golf fara fata si lateral, un citroen care a intrat in depasire , a pierdut controlul si a ajuns pe contrasens secerand un pom, distrugand masina si un mort, toate acestea intaplandu-se in 3-4 ore, epntru ca le-am vazut numai la intoarcere spre casa. In plus de asta, pe langa aglomeratia la urcare spre statiuni, cei mai ''inteligenti'' dintre mitici depaseau pe contrasens coloana sau pe nisipul din dreapta, ajunganduse la coliziuni frontale urate, care ingreunau si mai tare circulatia......
sfatul meu: macar cine poate, sa fie civilizat, organizat si calculat....ca iti poate salva viata
|
|
|
30-12-07, 13:49
|
|
|
TIME SQUAD Member
 Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
tu ai condus?
|
|
|
30-12-07, 15:52
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Piry
tu ai condus?
|
am mers 2 masini, una am vandut-o acolo si cu cealalta ne-am intors acasa, eu am condus tot drumul, mai putin la intoarcere intre Brasov si Sighisoara, timp in care am dormit putin.
Cine stie ceva despre Skoda Octavia arsa complet inainte de Martinesti in drum spre Turda?
Si in legatura cu camerele de pe Cluj-Turda, primaria Tureni a incasat 7 miliarde de lei in urma amenzilor (cota si ''chiria'' camerelor) iar in ianuarie va fi si in Valcele o camera......iar o tipa a primit 17 mil amenda de la camere...cred ca le-a luat pe toate....
|
|
|
31-12-07, 14:16
|
|
 Stage 5
|
alt accident pe calea turzii in fata la cimitirul evreiesc.
am fost sa cumpar benzina de la rompetrol de acolo de mai sus de pod si am vazut politie si am mers sa intorc sus in sensul giratoriu.
o dacie rosie fara roata dreapt fata.
un golf 4 albastru sau visiniu spre albastru lovit in fata.
politia asculta martorii.
salvarea.
in 5 zile 4 accidente din cipariu pana in zorilor.
se vedea o urma de pe banda 1 pana dincolo di linea dubla continua.
nu stiu daca nu cumva ala cu golful urca si dacia cobora si golful o pus frana si s`o lovit frontal de dacie.
care are drum sa mearga sa vada.
|
|
|
|
|