raspuns....wob.....a scopurile clubului sant: ideea e de a face un grup de oameni care isi discut problemele incearca sa le rezolve shi se ajuta.....intre ei....una din idei este de a mari grupul pt a putea face unele lucruri....care necesita bani....pt moment nu am timp sa ma ocup de club...de altfel am vb cu niste prieteni care vor sa si deschida un tunning shop....vrem sa obtinem shi ceva sponsorizari...asta dak merge totul bine....noi vom face putina reclama(un stik pe masina care nu ocupa mult spatiu_)shi in schimb vom primi reduceri...la preturi....vrem shi sa facem un fel d banca tiganeasca,in care lunar se vor aduce imbunatatiri masinilor/motoarelor din club.......in rest sper sa ieshim bine.....oki mai departe vom vedea ce va mai fii.........momentan nu am timp sa ma ocup deoarece am bac in 2 luni shi asta imi ocupa tot timpul............
sal tuturor....am niste peopuneri pt sigla clubului....mi le a facut un prieten....as vrea sa va dati cu parerea care ar fii mai potrivita pt asa ceva,merrcii anticipat
Last edited by aldoadabass_wrs; 21-06-07 at 01:51.
oki....las sa si mai dea cu parerea shi altii....aia care nu o deschide ii mortala...a 2 a imagine..parerea mea,pe fond transparent ar arata mortal,sa v dem ce face baiatu lu luci...paaa..