21-04-07, 13:04
|
|
Stage 5
|
cam deodata ........santem destul de putin pt a face minuni....dar santem la inceput....astept sugestii....santem deschisi la orice.....
nu inghit prostia dusa la extrem.....nu accept sa se depaseasc masura bunului simt..........
complectez: tot ce costa este stick-ul.....care se aplica....pe vehicul.....
Last edited by ReLLaXX; 21-04-07 at 23:22.
|
|
|
21-04-07, 13:53
|
|
Stage 2
|
Re: moto maniacs.........
toti ce-i care sunt interesati de detalii despre Moto Maniacs...sunt asteptati azi pe aeroport...ne intalnim noi cumva...va uitati si voi dupa masinile cu sigla clubului
|
|
|
21-04-07, 14:12
|
|
Stage 5
|
cat despre noi....cateva poze......
|
|
|
21-04-07, 14:25
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Sun Racers] [VW]
|
man, pls incearca sa condensezi ce ai de spus in cat mai putine posturi...e asa un fel de regula asta ...
|
|
|
21-04-07, 23:24
|
|
Stage 5
Member of: [Registered Users] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by aldoadabass_wrs
cat despre noi....cateva poze......
|
Editeaza-ti semnatura ca sa nu o facem noi. Cu una civilizata. Si condenseaza ce ai de spus intr-un singur post. In prima etapa am rabdare sa le unesc, dar dupa aceea o sa ti le sterg. In rest, bafta mare cu clubul!
|
|
|
21-04-07, 23:40
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
MOTO .. asta e vreun club de motociclisti ?
poti face o lista cu membrii masini si scopurile clubului ?
|
|
|
22-04-07, 09:23
|
|
Stage 3
|
si mai primiti menbri ?mai aveti un loc ?
|
|
|
22-04-07, 11:48
|
|
Stage 2
|
in primul rand pentru WOB...membrii nu suntem foarte multi avand in vedere k suntem la inceput. Ar fii Robi si Lucio (ei sunt mai mult cu scootere si motociclete), Cata (Golf 3 GTI), Max (Kadett GSI), Robi KNX (Octavia), Soda (Polo), Huni (Passat), Claudiu (Clio), zilele trecute au mai intrat si o Vectra si o Fabia...(sper ca nu am uitat pe nimeni. A doua chestie... clubul nu e doar de motociclisti...am vrut sa imbinam ambele categorii (auto si moto) avand in vedere k majoritatea cluburilor sunt destul de reticiente in a primi moto daca clubul e auto si invers.
Stickerele nu sunt de vanzare ca la piata...si nu le dam oricui, este sigla clubului nostru si daca iti doresti cu adevarat ne putem intalni sa discutam. Locuri mai sunt in club dar trebuie sa ne intalnim fata in fata la o discutie deoarece nu acceptam pe oricine. Ca si celelalte cluburi nu vrem membrii care sa mearga prin oras sa faca numai prostii si astfel sa vada politia logo-ul si sa intram in vizorul lor.(no offence)
Last edited by ReLLaXX; 23-04-07 at 03:06.
|
|
|
22-04-07, 11:55
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
o poza cu masina unuia din membrii vostrii,de ieri de pe aeroport
|
|
|
22-04-07, 12:29
|
|
Stage 2
|
au mai fost si o octavia si kadett-ul dar erau parcate peste drum
|
|
|
22-04-07, 22:08
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
foarte frumoasa acea fabie
bafta in continuare cu clubul !
|
|
|
22-04-07, 23:24
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by psihiku
in primul rand pentru WOB...membrii nu suntem foarte multi avand in vedere k suntem la inceput. Ar fii Robi si Lucio (ei sunt mai mult cu scootere si motociclete), Cata (Golf 3 GTI), Max (Kadett GSI), Robi KNX (Octavia), Soda (Polo), Huni (Passat), Claudiu (Clio), zilele trecute au mai intrat si o Vectra si o Fabia...(sper ca nu am uitat pe nimeni. A doua chestie... clubul nu e doar de motociclisti...am vrut sa imbinam ambele categorii (auto si moto) avand in vedere k majoritatea cluburilor sunt destul de reticiente in a primi moto daca clubul e auto si invers.
|
bravo baieti ,respect pt voi
|
|
|
23-04-07, 10:24
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Vlako
si mai primiti menbri ?mai aveti un loc ?
|
Loc este destul.Ia legatura cu unul dintre noi si...vedem. (thornhell1981 - asat-i id-ul meu de mess)
|
|
|
24-04-07, 04:26
|
|
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by psihiku
Stickerele nu sunt de vanzare ca la piata...si nu le dam oricui, este sigla clubului nostru si daca iti doresti cu adevarat ne putem intalni sa discutam. Locuri mai sunt in club dar trebuie sa ne intalnim fata in fata la o discutie deoarece nu acceptam pe oricine. Ca si celelalte cluburi nu vrem membrii care sa mearga prin oras sa faca numai prostii si astfel sa vada politia logo-ul si sa intram in vizorul lor.(no offence)
|
deci ...stii bine ca omu oricum greseste si face cate o prostie ....
in rest.. astept sa schimbam logoul, sa face stikul si logoul intrunul ... am ceva idei, a vazut si lutu si roby .. sa vedem le aplicam, sau nu ...
|
|
|
|
|