![]() |
CLUBUL MOTO MANIACS Cluj
1 Attachment(s)
am inceput cu un stick........vom continua..................cum trebuie.......members?........
|
Re: moto maniacs.........
ceva club de mirc? :lol:
|
Quote:
Quote:
|
am vazut un golf 3 parca cu stikeru asta;) bafta sa aveti! mai aveti cumva in club un siroco rosu si o vectra?
|
am vazut si eu golfu 3... am mai vazut un kadett Gsi, una bucata octavia, ceva passat vreo 2, o fabia .... frumusele toate ... moto maniacs ..... suna frumos ... bafta cu "clubu?"
s-auzim de bine |
da este si un scciroco si o octavia si un gsi.....si un polo.....si mai sant cateva....
|
Quote:
nu ne dai si ceva detali in legatura cu clubul poate eset cineva interesat |
ee am aparut....si noi k ciupercile dupa ploaie ....ar spune unii...dar e ideea....ca in multe cluburi in care incerci sa intri sint niste cerinte....uneori exagerate.....nu avem noi multi bani....dar.......e un inceput...am facut asta din placere pt motoare....si automobilism....
|
Quote:
si la voi ce cerinte sunt? poate e intersat cineva sa intre in club? ne poti da mai multe detali? mersi |
ee ideea e ca noi existam k club doar de vro luna...
|
cerinte sa ai motor.....2 sau 4 roti.....chiar si scuter......
|
ideea e ca vrem sa facem ceva uniq.....daca vrei vb pe mess.....(aldoadabass)
|
Quote:
|
nu vreau sa fac publice ideile noastre....dar cred ca nu va displace nimanui.....ce vrem noi sa facem.......
|
oki....vreau sa spun ca .....ca ideea de moto maniacs sa nascut in urma unor discutii....intre prieteni.....si uite asa...surprinzator un prieten a venit cu ideea de stik......zis si facut.........toate astea la o bere cu baietii...in fine...nu avem pretentii....nu vrem rivali...vrem prietenii....in fine....care vrea sa intre in club....vb pe aici.....se poate intra cu orice vehicul....motorizat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning