Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 03-04-07, 13:02   #46
bzsa

Stage 5

bzsa's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[2 Roti]
Default Re: nemultumiri in legatura cu sala sporturilor hore demian.....cluj

Quote:
Originally Posted by DaNuTzU' View Post
rectific !!!!
fi racer!!! dar fao cu cap! nu te da rotund la ss! pana nu am aparut noi(zik noi sa nu te simti prost,la ss nu am facut impresie niciodata!) generatia asta mecdonalds adica de vreun an doi de atunci s-a cam ***ut treaba! pt ca acum la majoritatea nu mai e vb de pasiune ci doar de "waw am masina tunata merg la ss sa ma vada pizdele..."
adevarul adevarat faza ii ca masini tunate nu prea merg numa masini de firma pe care il rupe respectivu pe acolo sa iasa in evidenta ca doar firma are bani
ca ala care isi baga bani intr-o masina tre sa fie bou sa faca treaba asta
bzsa is offline  
Old 03-04-07, 19:23   #47
Paul_(NooB).

Stage 5

Paul_(NooB).'s Avatar

dic da cei aicea Dubai
Paul_(NooB). is offline  
Old 03-04-07, 19:41   #48
bdmy_yard

Stage 3

bdmy_yard's Avatar

bah io nam zis ca neaparat fac curse din placere sau asa sa se dea mari, ca totusi si din generatia asta care acuma o intrat pe strazi sunt si de astia care pun pasiune si modifica ce au sau ce isi permit.intradevar nus de acord cu astia cu masinile de firma da nu poti sai spui la om sa nu se dea ca vorba aia nu tui platesti masina da asai faza inca suntem in romania si asta se vede.
bdmy_yard is offline  
Old 03-04-07, 19:42   #49
bdmy_yard

Stage 3

bdmy_yard's Avatar

sau vom intra pe strazi scuzati ma completez
bdmy_yard is offline  
Old 03-04-07, 19:47   #50
bzsa

Stage 5

bzsa's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by bdmy_yard View Post
bah io nam zis ca neaparat fac curse din placere sau asa sa se dea mari, ca totusi si din generatia asta care acuma o intrat pe strazi sunt si de astia care pun pasiune si modifica ce au sau ce isi permit.intradevar nus de acord cu astia cu masinile de firma da nu poti sai spui la om sa nu se dea ca vorba aia nu tui platesti masina da asai faza inca suntem in romania si asta se vede.
asta e diferenta intre s.s si c.d ca daca mergi acolo iti duci masina cu rotile in brate acas
bzsa is offline  
Old 04-04-07, 16:07   #51
bdmy_yard

Stage 3

bdmy_yard's Avatar

Pai De Ce Crezi Ca Acum Cateva Zile Am Zis Faza Aia Cu Bani De Amenzi Sa Mearga Acolo Si Sa Fie Cat Putin Refacut De Noi Astia Care Vrem Sa Ne Dam Si Asa Seara Sa Ne Putem Da In Pace Fara Sa Deranjam Pe Nime Nu
bdmy_yard is offline  
Old 04-04-07, 16:09   #52
bdmy_yard

Stage 3

bdmy_yard's Avatar

bine inteles daca sar putea rezolva chestia asta un pic si cu aia de la primarie ca alfel il face si nu ne alegem cu nimic
bdmy_yard is offline  
Old 05-04-07, 01:31   #53
aldoadabass_wrs

Stage 5

aldoadabass_wrs's Avatar

baieti drag nu stiu...de ce dar voi aveti impresia ca veti fi lasati impace daca se repara cartodromul?????....ia mai ganditiva.......dak va mai aduceti aminte.....de...cata la ira.....unde era poligonul....nu prea bun asfaltul nici acol...inainte sa se faca piata.....dar nici acol nu am fo lasati impace de politie....atunci era mai usor.....dar de la 1 dec.......nu mai e asa....dak stiti ce zic....doar ca multi nici macar nu stiu despre ce e vorba.....in fine....
nu are rost.....nu avem cu cine sa cadem la pace.....nu exista pace intre noi.....si politie....stiti si voi....
aldoadabass_wrs is offline  
Old 05-04-07, 01:35   #54
aldoadabass_wrs

Stage 5

aldoadabass_wrs's Avatar

noi vom fii mereu fugari sau ne facem baieti cuminti...si ne inscriem in campionatul national........asta dack ai sponsori in spate........
Old 08-04-07, 22:41   #55
bdmy_yard

Stage 3

bdmy_yard's Avatar

te cred nu de alta da deja incepe sa fie mai nasol nu de alta da pana acuma eram prinsi ca facem curse dar de acuma suntem vanati deci acuma se va vedea care sunt adevarati pasionati de tuning si de curse nocturne
bdmy_yard is offline  
Old 16-04-07, 16:22   #56
smoke
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

smoke's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

adevaru ca nu-i pontu acolo cu cursele.. trebuia sa fie un loc de povesti pt pasionati... asa cei ce au si masina in care si-a bagat bani seriosi (care si mere si arata )se feresc de sala... dar asta e... degeaba se plange lumea ca vine politia... si asa mai departe.. ma mir ca nu vine si va astepta.. inainte sa va rupeti carutele in 2....

all the best from SmokeDesign, Smoke out
smoke is offline  
Old 17-04-07, 13:45   #57
Blizz

Stage 2

CJRacer are si nu are dreptate aici ... Intr-adevar, se traieste intr-o lume aproape virtuala, si idealista.

Insa cu totii, indiferent de varsta, am trecut prin asta. Prin teribilism, prin ignorarea oricarui pericol, prin tinerete fara bani, unde o Dacie parcata in fata scarii echivala cu un Ferrari, etc.

Si, ca sa n-o lungesc, ceea ce se intampla nu e nici bun, si nici rau. Pur si simplu, e NORMAL, si nimeni si nimic n-o sa schimbe asta.
Blizz is offline  
Old 20-04-07, 12:09   #58
aldoadabass_wrs

Stage 5

aldoadabass_wrs's Avatar

adevarul e ca nu cu jigniri ajungi in fata.....si ce dak unii au dacii?? am avut si eu si nu mi e rusine......e placerea lor....sant ieftine, nu toti au banii nu toti baga mii de euro in evo si subaru.....sau stiu io......(era un exemplu)....mai ganditiva.....multi dintre voi ati fost la fel dar ati ajuns sus nu .......pana mea......nu mai vad pe nimeni dintr un mertzan ....nu?....interesant.......dar e o tara libera se zice...........in fine exagerarile nu le inghit nici eu..........nike.....shi plusuri la oglinda..........dar dak e placerea lor de ce nu.......
Old 20-04-07, 14:27   #59
Toxic69

Stage 3

Toxic69's Avatar

am o nelamurire... cartodromul si paduricea de langa e spatiu pubilic ?
Toxic69 is offline  
Old 20-04-07, 17:38   #60
Blizz

Stage 2

Quote:
Originally Posted by Toxic69 View Post
am o nelamurire... cartodromul si paduricea de langa e spatiu pubilic ?
Depinde in ce sens. E public, pt ca apartine primariei!

Dar in cartodrom si langa Sun poti conduce fara permis, ca sa exersezi. Bineinteles, dpdv legal.

Nu sunt sigur daca ai voie si vehicule neinmatriculate.
Blizz is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -