10-03-07, 15:05
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Re: nemultumiri in legatura cu sala sporturilor hore demian.....cluj
poi da ala era pontu dar vestea se afla repede ...eu stiu cel putin 5 persoane care citesc forumul si n-au conturi facute. si alea 5 persoane merg de curiozitate , mai zic la altii si uite asa se raspandeste vestea.
dar daca locaria este aleatorie atunci nu mai stiu toti unde sa vina si sa se rupa in figuri.
azi la ss
maine in c
poimaine in faget
raspoimaine in gilau
etc etc
si atunci nu stiu toti jmecherii , nu se rup in figuri nu vine politia
nu vine politia nu se dau amenzi si permise luate
cu cat se stie mai putin cu atat mai bine (parerea mea)
|
10-03-07, 15:46
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
mah dupa parerea mea asta e un subiect ce nu are rost sa fie discutat!
|
|
|
10-03-07, 16:13
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
haideti sa facem mare tambalau.. si reclama.. sa punem o zi oare care.. si un loc oare care.. si facem reclama... multa reclama.. si sa nu mearga nimeni.. si le tragem o teapa la garcisti.. daca doriti eu ma ocpu de reclama.. dar si voi mai bate-ti din gura.. numa ca sa creada lumea ca s-o schimbat locul..
|
|
|
10-03-07, 17:12
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [TIME SQUAD]
|
Quote:
Originally Posted by Fixius
haideti sa facem mare tambalau.. si reclama.. sa punem o zi oare care.. si un loc oare care.. si facem reclama... multa reclama.. si sa nu mearga nimeni.. si le tragem o teapa la garcisti.. daca doriti eu ma ocpu de reclama.. dar si voi mai bate-ti din gura.. numa ca sa creada lumea ca s-o schimbat locul..
|
AI DREPTATE !!!!!!!!!!! sa scriem chiar aici pe forum si chiar pe topicul asta !!! sa scriem ca s-a mutat locatia si sa le tragem o tzeapa !!!
fratilor...politia va sti intotdeauna unde sunteti si ce faceti...nu sunt prosti si nu sunt degeaba...nu credeti ca e conspiratie impotriva voastra...voi sunteti impotriva lor...ce se intampla joia a sala sporturilor e un mare rahat si o cacialma...atata timp cat cei care "se dau" pe acolo vor mai merge, nu sunt sanse sa fie liniste si pace...nicaieri si nicicand...exista legi si ei le aplica...sunt de acord ca se fac abuzuri din partea militiei dar asta e...oameni estem toate
Bafta Fixius in intentiile de a prosti militia !!! Cand reusesti, roaga vreun academician sa scrie o carte despre asta...gasesti p'aci pe forum...90% din soferii planetei ar citi-o sa invete si ei...s-ar vinde bine
Last edited by sfigmo; 10-03-07 at 17:17.
|
|
|
11-03-07, 01:41
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
vladut, nu o data am dat tel.. ca se intampla ceva.. si stateam undeva ascus si radeam de numa.. cand veneau.. nu crede tu.. ca is asa de destepti.. iar cu cartea.. te las pe tine sa o scrii, si eu sa fiu un simplu cumparator..
iar cu schimbatul locului de intalnire.. s-ar putea face cum spune dacia wrc.. o saptamana intr-un loc si alta intr-alt loc.. si tot asa.. si iti garantez ca dupa vre-o luna.. de schimbari de genu.. sa se voteze cate e cel mai bun loc si acolo sa se mearga.. si bine inteles ca nu mai vint toti tembelii sa se dea cu masina de firma, duba, sau masina lu mama..
|
|
|
11-03-07, 12:43
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
ma deci ... nu suntem in seriile f&f nici in nfs nici nusj pe mai unde, suntem intr'o lume reala, cel putin unii din fericire ... nu ne jucam nici de'a raceru si de'a politistu, pontu ii ca nu tot timpu politia actioneaza cum ar trebui dar ei nu ne sunt dusmani, ei isji fac meseria ca oricare altul ... deci concluzia GET THE FUCK BACK TO REALITY!
|
12-03-07, 09:10
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
Quote:
Originally Posted by Fixius
sau masina lu mama..
|
sau alui taticu?
|
|
|
12-03-07, 10:58
|
|
Stage 5
|
oki....am deschis topicul asta pt a incerca....cumva...printr o minune sa aflu si eu parerile voastre.....cat despre locul de intalnire.....las asa cai bine......eu unu nu mai merg peacol......am fost am vazut.....nu prea am avut ce ..........si pana la urma am plecat......wherever
|
|
|
12-03-07, 11:01
|
|
Stage 5
|
|
|
|
19-03-07, 08:33
|
|
Stage 3
|
este in dezmir o parcare mare mare si nu-i pazita nu este nimeni
mai este aerodrom tot in dezmir si parerea mea ca nu-s fraieri aia care dau linii la sala sporturilor aia is cu adevarat pasionati de asa ceva... restu numa povesti ...
|
19-03-07, 13:08
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Sun Racers] [VW]
|
adica dc esti pasionat, iti risti masina in care ai bagat mii d euro...riiiight . like, get a life !
|
|
|
19-03-07, 15:31
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by sineta
Asa Este Toti Se Dau Mari Si Tari Dar Pe Nici Unul Nu-l Tine La O Linie Si Cand Se Merge La Lona Toti Se Trag Pe Cur Toti Merg Ca Si Spectatori Fiindca Nu Au Altceva De Facut
Daca Esti Cu Adevarat Pasionat De Tuning Trebuie Sa Areti Ce Poti
Bmw Rules...................
|
Mai corect ar fi de spus ce poate masina, pt ca soferul e aproape irelevant la o liniutza.
Si-n al 2lea rand, si eu ma duc (de cate ori pot) sa ma uit la liniutze, si nu pt ca n-am altceva de facut, ci pentru ca-mi chiar place ideea in sine. De participant nu (cu o singura exceptie), pt ca nu-mi plac riscurile implicate.
|
|
|
19-03-07, 15:35
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Quote:
Originally Posted by Blizz
Mai corect ar fi de spus ce poate masina, pt ca soferul e aproape irelevant la o liniutza.
Si-n al 2lea rand, si eu ma duc (de cate ori pot) sa ma uit la liniutze, si nu pt ca n-am altceva de facut, ci pentru ca-mi chiar place ideea in sine. De participant nu (cu o singura exceptie), pt ca nu-mi plac riscurile implicate.
|
te contrazik putin...piesa dintre volan si scaun e piesa principala!
pai asta e ideea adrenalina...poate ti-ai facut ceva la masina si vrei sa o compari etc. mai nou la ss baietii de pe acolo fac ce fac doar pt a fi remarcati si atat!
|
|
|
19-03-07, 15:42
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by DaNuTzU'
te contrazik putin...piesa dintre volan si scaun e piesa principala!
|
Depinde de masina care o ai, si se poate vedea doar la start. Spre exemplu, un start cu o integrala permanenta (non-Haldex) iti cere putina indemanare pentru a nu praji ambreiajul, sau a nu pierde din turatia motorului, odata lasat ambreiajul. Cel putin mie mi-a luat ceva timp! :d
Odata plecat de pe loc, sa schimbi vitezele la timp nu e mare lucru.
Asa ca, hai sa zicem, 90% masina, 10% soferul.
|
|
|
19-03-07, 16:24
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Blizz
Depinde de masina care o ai, si se poate vedea doar la start. Spre exemplu, un start cu o integrala permanenta (non-Haldex) iti cere putina indemanare pentru a nu praji ambreiajul, sau a nu pierde din turatia motorului, odata lasat ambreiajul. Cel putin mie mi-a luat ceva timp! :d
Odata plecat de pe loc, sa schimbi vitezele la timp nu e mare lucru.
Asa ca, hai sa zicem, 90% masina, 10% soferul.
|
ye ... right !
|
|
|
|
|