![]() |
nemultumiri in legatura cu sala sporturilor hore demian.....cluj
pt clujeni.....de ce dak masina ta iese cat de putin in evidenta inseamna ca esti ars de politai......ee hai sa vb sa gasim o rezolvare.....:censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: ....m am saturat de tampeniile astea din cj...vreau putina libertate.....dar nui asa ca:2gun: sa auzim propuneri
|
Re: nemultumiri in legatura cu sala sporturilor hore demian.....cluj
ce vrei tu defapt aici ? :rolleyes2
|
personal-inapoi in cartodrom :))
|
clar ca acolo stau toti pe fundul lor;) si nu mai are nimeni treaba
|
Quote:
|
Prietene normal ca are treaba politia cu voi daca mergeti si faceti linii pe 50 m si va rupeti in figuri cu frana de mana si derapaje necontrolate.Daca ar fii stat toata lumea la povesti si nu ar fii aparut obositii cu masini pana intr-o suta de cai a lui tataso care sa dea frau liber adrenalinei probabil ca si acum lumea s-ar mai fii strans acolo fara nici o problema.Iar faptul ca politia se leaga de masini cu tuning e legata de faptul ca marea majoritate a masinilor care fac linii sunt tunate.Deci e simplu,faceti o pauza cu ruptul masinii si poate poate se linistesc apele!!
|
1 Attachment(s)
in mare parte vreau sa stau si io linistit dak vreau chiar la sal sporturilor.....sa port o conversatie si alte le...ai imipresia ca io imi rup masina acol de dragul de a ma vedea stiu io....altii...cu dube si dacii de 45 cp.....m am saturat sa fiu agresat...de cate ori gasesti cate un politai pe strade si ai ceva in plus pe masina se leaga de tine....voi santeti multumiti??...apropo mi ai vazt masina pe acol??
|
si de linii unde acol....fiii serios...ai cum...dak iti sare vreo un copil in fata ce faci....belelele....nu sant preconiyate peacol.....stiti si voi....
|
foarte tare masina
|
este unu cu un logan albastru...care se pare ca a jucat prea mult nfs...linii pe 50 de m etc....:P in fine...eu m-am lecuit de sala sporturilor...same old shit...copii, asa-zisi ~sjemecheri~ :P si impresii de supra si mx-7 cand are o dacie, fie ea si logan, sau un pasat tdi care isi ia zborul...copilarii...pacat...putea fi ceva frumos..dar stricat de aceasi oameni care au stricat si in cartodrom treaba...chiar nu puteti fi altceva decat romani tipici?...
|
hai ma sa fim seriosi ca nici tu n-ai pus nici un leu nici la clio nici la bora, asa ca sa nu incercam sa musamalizam unele aspecte sau sa facem dramatisme de telenovele. SS e de cacat.....ok? si? get a life
|
piry , vb pe mess..dar...nu am pus un leu????????? tu pe ce lume traiesti si totusi ce crezi despre mine????? baiat de bani gata? DACA NU STI, TACI SI NU VORBI AIUREA , poate chiar te crede cineva....si...inca ceva, ce daca mi-am spus si eu parerea?...incredibil
|
mah sincer eu la ss nu am facut niciodata nimik...dar sunt altii fraieri care fac! nu am nimik cu nime ca ala are dacie ala audi etc. vedeti-va de treaba nu inteleg ce rost are sa mai discutati dspre subiectu asta??!! se stie ca SS e de cacat...
|
ma acuma de ce toata lumea zice ca ss ii de cacat?
de ce n-ati zis aia cand o propus suciu mutarea locului din c la ss? eu cand am zis ca daca se face publica pe forum intentia lui suciu tot c se muta la ss si iasa aceeasi treaba. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning