Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
buahahahahahahahaha asta tre pusa la kitsch tuning nu la dacia tuning hahahahahahahhahahahhah
dorule vad ca merge cablu de date
pt burn unde pui poza ????
pt cei ce nu stiu la o adunare de masini in c..... a aparut turbaciunea asta de masina cu un neon de casa ,repet de casa verde ce se vede ca un acvariu din spate si pe capota un cap de leu sau diavol de la chupa chups
Am vazut in ZARAGOSA o dacia 1300 alba , cu bullbaruri fatza spate , da nu arata deloc rau ! initial nu am remercatò numai cand m0am uitat la numar , si am vazut ca nu e de RO ..inox, lasata asa mai jos ...nu arata rau!!!! si bulbaruri adrvarate nu cum is alea negre peste numar numai .....
Stefan ...la nova aia ce tuning e ? fusta de la spoiler ? ...iar in primul rand sa stii si tu ca un tuning adevarat nu se face cu capace la roti !
iar in legatura cu \"curma\" de la dacia galbena sau low-rydere in general...nu se ridica , cand ia curba ...au un sistem de directie modificat ...probabil asa e si dacia galbena !
Am vazut in ZARAGOSA o dacia 1300 alba , cu bullbaruri fatza spate , da nu arata deloc rau ! initial nu am remercatò numai cand m0am uitat la numar , si am vazut ca nu e de RO ..inox, lasata asa mai jos ...nu arata rau!!!! si bulbaruri adrvarate nu cum is alea negre peste numar numai .....