![]() |
DACIA Tuning
3 Attachment(s)
topic cu si despre dacia , modificari, poze comantarii !
am gasit asta pe net ! poate va place si voua Nombre del Auto - WHITE WIND FIERRITO Marca Dacia Modelo Tlx Año 1995 Tipo MOTOR Cilindrada 1400 HP Aceleración 0.00 Vel. Max. 160 PATAS Llantas Tipo Clio Wiliams Cubiertas Pirelli Medida 175/70/13 INTERIOR TAPIZADO EN CUERO AMARILLO Y NEGRO PINTURA AMARILLA RELOJES TACOMETRO ALFOMBRAS DE ALUMINIO pomo de palanca de cambio volante de rally apertura de baul desde el interior del vehiculo ,tablero fondo pintado EXTERIOR paragolpes delantero , flaps , zocalos de peugeot 206, toma de aire impretza II parrilla modificada , grafica piraña , eliminacion de manijas traseras, alisado del baul SONIDO UNIDAD PRINCIPAL JVC DOS WOOFERS DE 12\" pionner potencia boss 800 w limitada ,dos medios rockford de 8\" DOS TWEETERS LESON PROXIMOS CAMBIOS aleron biplano toma de aire evo 6 |
1 Attachment(s)
alte poze
|
Io nu`s fan dacia si nici nu am poze cu asa ceva da poate ca topicu asta isi are rostu pina la urma ... dar totusi nu cunosc limba italiana :)))
trebe sa deschidem un subiect si cu motociclete tunate si pe locu unu este clujeanul cu motoscartza aia cu neon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :dance: |
arata oribil.
|
3 Attachment(s)
early stages !!!
|
1 Attachment(s)
Dacia Nova GTI
|
Ma stefan fara suparare da tu ai mai pus poza asta de 1000 de ori si in plus ca NU ARE NICI UN TUNING PE EA MASINA :x :evil: :roll:
|
uita-te bine si o sa vezi ca are putin putin :shock:
|
...
1 Attachment(s)
romanian , original lowrider!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
ROMANU NU E NORMAL! :)) |
Vai de P**a mea! :shock:
Romanul chiar ca nu e normal! Dar e interesant?Si asta e oltean :D |
2 Attachment(s)
Like Snoop made in ROmania
|
:lemon: :shock: :shock: :shock: :shock: !!!incredibil!
Totusi ma intreb ?!?!? cum vireaza ala ?? |
io zic ca`i fake 8) :? :roll: :!: :!: :!:
|
nu vireaza :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Posibil ca are telescoape gen citroen, se ridica si se lasa la buton...
Oare Americanii cum fac? :D Cand merge inainte o lasa jos si cand ia curma se ridica :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
- Copyright 2026 4Tuning