Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 28-06-06, 09:22   #76
MaxX_82

Stage 4

MaxX_82's Avatar

Default Re: PREMIERA The Fast And Furious:Tokyo Drift

nu face un model special pt drift, dar masina a fost special modificata pt film
MaxX_82 is offline  
Old 28-06-06, 09:23   #77
smoke
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

smoke's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

ii zice RWD si se precizeaza.....
smoke is offline  
Old 28-06-06, 19:07   #78
Nytro

Stage 2

Nytro's Avatar

Thumbs up Re: PREMIERA The Fast And Furious:Tokyo Drift

sal am fost si eu la republica sa vad filmu (care nu mia placut) singurul lucru pt care a meritat sa merg pana acolo a fost sa vad masinile voastre care miau placut f mult mai ales leonu si discurile de frana de la leon tot respetu din partea mea pt proprietari si pt CSR si toti care ati organizat miscarea.
Nytro is offline  
Old 28-06-06, 19:08   #79
BULLDOG

Stage 5

BULLDOG's Avatar

Member of:
[VW]
[Old School Cars]

NYTRO ce nu ti-a placut la film?? to much fantasy ?
BULLDOG is offline  
Old 28-06-06, 19:58   #80
lancerEvo

Stage 5

lancerEvo's Avatar

nu stiu ce tot vb voi acolo ca evo avea tractiune numai pe spate...da uitatzi aici ce se face cu evo... care-i 4x4, din cate stiu eu ii mult mai usor de tinut masina in drift cu tractiune pe toate rotile....!
Attached Files
File Type: avi MVI_2328.avi (6.98 MB, 62 views)
Old 28-06-06, 22:27   #81
MaxX_82

Stage 4

MaxX_82's Avatar

eu am scos ceva filmulete gen making of in care sunt prezentate masinile si unul dintre cascadori prezinta si cateva modificari pe care le-au realizat pt a se putea realiza cascadoriile mai usor (ceva la directie si numai tractiune spate pt evo ). deci daca ei au vorbit aiurea...
Old 29-06-06, 02:52   #82
BogdanNZ
Toyota Driver

Stage 5

BogdanNZ's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]
[Toyota]

Inafara de acel Evo din film special modificat cu RWD, si cu un evo normal se poate face drift din cauza ca distributia de forta e ceva de genu 35% rotile din fata si 65% rotile din spate, deci evo e "mai mult" RWD decat AWD
Old 29-06-06, 10:10   #83
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

evo 4x4 https://www.youtube.com/watch?v=pwsSo...ch=evo%20drift
Piry is offline  
Old 29-06-06, 11:38   #84
Nytro

Stage 2

Nytro's Avatar

Thumbs up Re: PREMIERA The Fast And Furious:Tokyo Drift

da "too much fantasy" asa f vrut ceva mai simplu toate sau intamplat prea repede nu mia placut ca aia aveau tot la dispozitie li se strica masina in care o bagat bani la greu si dupa aia o arunca la gunoi(asta mo enervat la culme)
sunt tot felu de faze trase de par care leati mentinat si voi mai sus. nu ma impresionat deloc ( masinile voastre da ).respect
Nytro is offline  
Old 29-06-06, 12:45   #85
smoke
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

smoke's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

movie vs realitate.. ce poti sa te astepti.. dar cu ocazia lansarii... se intampla si lucruri bune .. CSR facu ceva )))
smoke is offline  
Old 29-06-06, 12:54   #86
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by Nytro
da "too much fantasy" asa f vrut ceva mai simplu toate sau intamplat prea repede nu mia placut ca aia aveau tot la dispozitie li se strica masina in care o bagat bani la greu si dupa aia o arunca la gunoi(asta mo enervat la culme)
sunt tot felu de faze trase de par care leati mentinat si voi mai sus. nu ma impresionat deloc ( masinile voastre da ).respect
ma man nu zic ca a fost putin tras de par.. dar la ce te asteptai? any way faza cu banii nu mi se pare trasa de par... nu ai vazut ce club si ce de masini avea ala? pe romaneste spus isi permitea... era full de bani... chiar zice la un moment dat ceva de genu "i have money... what i need is friends" sau ceva de genu
RA_2fast4u is offline  
Old 29-06-06, 12:55   #87
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

e democratie....dar filmu e film si gata
Piry is offline  
Old 29-06-06, 14:28   #88
smtraxx

Stage 5

smtraxx's Avatar

.man chiar daca e film driftingu e realitate..uitatziva la un concurs de drift de la ei..si vedetzi ca totul e real...masini super modificate -cat mai mult torgue, sistem de franare complet nou si o gramada de alte questii..si pot sa invarta masina aia cum vor muschii lor...degeaba zicetzi voi ca nu pot sa mearga asa pe drum in derapaj..ba pot si pot sa o invarta pe loc ..asa ca eu zic ca ii cat se poate de adevarat...inafara efectelor speciale de Hollywood.
Si inca ceva..tot asa sa zis si despre primu Fast&Furious...ca is dume ca nu stiu ce... si uite ca o fost adevarat..si cursele-acuma se fac si la noi, si NOS-u, si neonele sub masina, S.A.M.D.
Old 30-06-06, 00:11   #89
rechinasu

Stage 3

rechinasu's Avatar

ii fain driftu dar mie imi place melodia de la inceputtttt restu mi se pare putina fictiune (no doar ii film)
rechinasu is offline  
Old 30-06-06, 03:01   #90
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by BogdanNZ
Inafara de acel Evo din film special modificat cu RWD, si cu un evo normal se poate face drift din cauza ca distributia de forta e ceva de genu 35% rotile din fata si 65% rotile din spate, deci evo e "mai mult" RWD decat AWD
cam toate masinile 4x4 sunt cu distributie a tractiunii..diferita de 50/50 si asta nu ins k nu sunt AWD..deja..e gluma asta sau
o masina e destul sa aiba tractiune pe toate rotile si este AWD..indiferent de distributia tractiunii.
In filmul lui Piry..se vede clar cat se chinuie sa invarta acel AWD(dupa prima incercare..cu gumele reci)...pt k este 4x4..de aia..pe cand cel din film e doar RWD..mult mai eficace la cerculetze, drifturi
prea SF filmul...deja totul e digital in ziua de azi...mult prea putina realitate
florin_cars is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -