25-06-06, 17:24
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Re: PREMIERA The Fast And Furious:Tokyo Drift
ca sa il completez pe relaxx ..."de dedesubt"  )))))))))))))))))))))))))) mai..mai relaxx..rusine..ca mi-ai luat cuvintele din gura
|
|
|
25-06-06, 17:55
|
|
Cluj Street Racing Member
 Stage 5
Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
|
poate poate pana la urma il pune la punct din toate punctele de vedere
|
|
|
25-06-06, 19:11
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat]
|
sau poate il punem noi la punct:P nu numai de dedesupt  )
|
|
|
25-06-06, 21:08
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Spider Tuning va felicita pe toti
Salutare la toti...si in primul rand multumiri celor care s-au ocupat de organizare.
Mihai FSS-ul esti mare...(pentru cei care nu stiu..el a rezolvat toate aprobarile, fara de care nu iesea nimic..inclusiv cea a primariei.....)
Spider Tuning te felicita pentru tot.
A iesit super fain tot show-ul de la Republica si sper sa fie primul dintr-o lunga serie de astfel de manifestari.
[IMG]  [/IMG]
|
|
|
26-06-06, 00:22
|
|
Observator 4tuning
  Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
mie m-i se pare putin tras de par faptul ca in asa scurt timp , personajul principal ... ajunge sa fie as in DRIFT ...
totusi iti trebuie kituri sperciale pe masina sa faci asa ceva
apropo .. am tot zis ca mna duc sa vad niste curse de drift .. da acuma dupa ce am vazut filmul it's a MUST  .. sunt lunar aici
off topik AOKIMARE de ce nu te prezinti si tu ca tot omu  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))
|
26-06-06, 00:49
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Old School Cars]
|
mda...trase de par au fost mai multe faze, da ce mai , ii film, ii musai a fie ceva tras de par k de nu, nu ar mai fii interesant  .
Oricum, mie cea mai dubasha  faza mi so parut aia cu multimea, cand trece pers princ cu evo-u printre ei ... zici ca-i moise
|
|
|
26-06-06, 02:16
|
|
 Stage 5
Member of: [Registered Users] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [Competitor CNCA]
|
Eu incerc sa gandesc logic. Deci daca era sa conduc eu evou', incercam sa scap cat mai repede de uratu' care ma urmareste. Asta inseamna ca incercam sa merg cat mai tare nu sa patinez cat mai frumos. Deci clar ca daca eram eu la volan multimea s-ar fi impartit gresit fiindca mie mi se parea logic sa o tai puternic inainte in loc sa ascult regizoru' si sa fac scena aia cu influente biblice. Nu gaseau astia destule ambulante la Hollywood.
Asta si faptul ca eu ma dadeam cu capu de toate geamurile in timp ce coboram cu tipa la 160 km/h+ in drifturi in loc sa stau cuminte si sa discut romantic cu ea sunt doar doo dintre motivele pentru care joaca in film cowboy-ul ala si nu eu.
|
|
|
26-06-06, 02:16
|
|
 Stage 5
|
da si el e in maneca scurta si scoate cheia din bluza  ) lol nu asta conteaza conteaza ca filmul a fost tare si e tare!!
|
|
|
26-06-06, 09:30
|
|
 Stage 5
|
 hahha aia cu moise o fo tare
parca celelalte erau mai faine erau mai reale parca
|
|
|
26-06-06, 10:06
|
|
TIME SQUAD Member
 Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
e FILM > fictiune interactiva la maxim
mi-a placut ce a fost afara.
|
|
|
27-06-06, 22:49
|
|
 Stage 5
|
Cand mergeau pe soseaua cu 4 benzi, de ce faceau drifturi si nu depaseau pur si simplu? Si daca nu ma insel singura masina capabila sa faca lucruri de genu de acolo e Evo 8, cu active differentialu care te scoate din rahat. Oricum ca si actiune trebuie sa recunosc ca l-au facut misto.
|
27-06-06, 23:00
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
cum adica doar evo poate sa faca treaba aia ? ma ... nu vreau sa intru in detalii ... da zice si in film ce si cum s'o invatzat primurile drifturi si potzi sa fii sigur ca nu pe ghidusenii de alea si daca tot veni vorba, evo ala are tractziune spate, fatza ii decuplata ...
|
27-06-06, 23:04
|
|
 Stage 5
|
mie mi se pare destul de SF sa mergi cum mergeau ei pe strada. Modul in care mergeau masinile parea similar cu cel in care merge Evo 8 daca brusc tragi tare de volan intr-o parte. Faci un pic de drift dar no pierzi pt ca transfera puterea spre rotile cu mai multa aderenta. La sfarsitul unei curse am vazut ca era fum la spatele masinii de la burnout, oricum ei nu au mentionat ca era decuplata fata si acum toti vor crede ca poti face burnout cu un Mitsubishi 4wd
|
|
|
28-06-06, 01:56
|
|
 Stage 5
|
ma ii film!!! daca aveti ceva de reprosat faceti-o in alta parte nu aici eu un singur lucru am avut si l-am zis mai sus!!
|
|
|
28-06-06, 03:05
|
|
Cluj Street Racing Member
 Stage 5
Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
|
gabibyte dac anu stiai si nici eu nu stiam inainte ca mitshibishi face si doar tractiune spate pt asa ceva . este varianta
|
|
|
|
|