aham mersi de info, poate ma sfatuiesti si cum sa le aranjez intr-un astra in asa fel incat sa mai ramana ceva loc prin portbagaj. ce zici? ai vreo parere?
te pot trimite la tipul unde imi fac shi io muzica shi vorbeshti cu el aranjamentu. sa faci shi lucru bun shi sa ramana shi spatziu. e sfigmo de aici de pe forum. da-i un pm shi explica-i treaba.
melo io zic ca Crunch ii tare ... am vazut o instalatie intr-o revista cu wofere de alea si cika o iesit super beton si suna si foarte fain. Io zic ca la 60$ n-ai dat multzi ani ... parerea mea ... numa itzi tra shi un amplif ca sa se auda real loud
Ma nush akuma sigur da io din cate sjtiu si am auzit crunch is tari ... apei se poate sa ma insel ... nam auzit nici unu live ... da am vazut la mai multe intalniri din SUA instalatii crunch ... is chiar curios sa vad cum suna ...
... hmz ... imi explica shi mie careva carei diferentza daca pui wooferu cu magnetu in afara sau inauntru ... si daca il pun in afara nu tra tub de bass, adika bass reflex?
daca il pui cu magnetu in sus exista riscu sa iti ramana intre membrana si magnet cativa cartofi cand vii de la tzara...daca il pui invers nici nu iti mai trebe sac... ii pui direct in oala... :P