Kadettul ala negru nu a fost mai demult al lui victor cumva?....sau doar seamana?......si tot legat de victor....ii super tare difu....dintre scaune la alfa aia galbena..is curios cat de incomod ii diful
nimik deosebit dar mai bine decat motorul original ...de la 1.5(aprox 75hp(poza dsc00019)) la 2.0(aprox 115hp sau mai multi tinand cont ca nu exista catalizator (restul pozelor) ) e ceva....e gata,functioneaza si rupe asfaltu ...nush cat va rezista cutia si suspensiile,dar ma rog....aici is cateva poze de cand am montat motorul pe masina cu pricina....unii stiu masina dinainte si stiu si proprietarul...ei bine asta e transplantul facut de mine pt masina respectiva....
dap...motor de opel + comp de bord de opel + saxofon de opel + galerie de opel + pompa de servo de opel +.... din cauza ca nu erau si o trebuit cautate o durat mai mult decat era planificat....dar nu mai conteaza acum...rezultatul e promitator asteptam sa il si reglam calumea si sa facem actele si totul va fi bine pe urma.....ce urmeaza e de la sine inteles(teste si mai multe teste ) pt a vedea clar ce poate masina ....o sa va tin la curent cu rezultatele ...
de suspensii am zis si eu parca mai sus ca nush cat o sa reziste dar deocamdata se comporta bine....cat despre frane ele sunt standard de cielo si cred ca asa vor si ramane(nu cred ca e dispus proprietarul sa mai bage deocamdata si alti bani,oricum a fost destul de scumpa distractie,dar nu se stie niciodata poate se vor mai face si alte modificari )....si da se opreste si destul de bine,atat ca tre sa calci mai tare pedala )