14-12-06, 19:19
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj
Quote:
Originally Posted by scirocco
|
inca un WOB
|
|
|
14-12-06, 20:26
|
|
Stage 4
|
stiu ma ce bentley-uri is in Cj...dar asta ii un continental gt cu nr de cj..nu ala negru cu nr de germania a lu flipu...ii o culoare mai deschisa..nu mi-am dat seama exact ce culoare e ...un gri magneziu sau o nuanta de albastru spre gri...dar din cate am inteles ar fi tot a lui flipu ca cica pe ala negru l-ar fi facut praf pe undeva pe-afara..nu stiu sigur insa..de-asta intreb
|
14-12-06, 21:34
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
l-am vazut si acu vreo 2 saptamani cand lo adus si era cu numere de toll dar atunci nu am avut timp sa ii fac poze...
arata super bine..
|
|
|
15-12-06, 01:04
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
da, ii foarte tare, o pereche de stopuri si niste jante de aluminiu care de altfel si le permite tot taranu
|
|
|
15-12-06, 01:42
|
|
Cluj Street Racing Member
Stage 5
|
Piry...de ce jignesti tot timpul pe cineva....masina e o masina frumoasa...de caliate...cu jante f frumoase dupa parerea mea...stopuri...ce nu e bine?...ce nu are?....si daca ar fi stock....e o masina!....fara kitsch....parerea mea e ca ar trebui sa te abtii de la aceleasi comentarii....scuze ca iti spun...dar nu cred ca sunt binevenite...daca nu e a ta....nu iti este prieten....sau nu e intradevar ceva la care nimeni nu poate comenta....tu ai de zis ceva urat sau nebinevenit la adresa respectivului....sau a masinii.....de ce?
|
|
|
15-12-06, 09:30
|
|
Stage 2
|
tot vad zi de zi un Nissan 350 z galben parcat in marasti pe fabricii , in spate la bisericuta, prin oras nu lam vazut nicodata, stie careva ceva de el?
|
|
|
15-12-06, 11:20
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
ii a unei tipa care sta pe i.c. bratianu mai sus de conservator
|
|
|
15-12-06, 12:39
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
lajule, lasa-te ca stii ca esti si tu cu musca pe caciula cand vine vorba de critici, te rog eu, ca ne cunoastem, plus ca tu zici ca nu-l cunosc, de unde stii tu...DA il cunosc uite. E BESTIALA MASINA ok?
tu nu esti pregatit sa accepti parerile pro si contra intr-un subiect de discutie. si ma provoci incontinuu ca sa creeam polemici, vrei sa punem masina la un voting sa vedem defapt cat e de frumoasa?
|
|
|
15-12-06, 17:12
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Piry
da, ii foarte tare, o pereche de stopuri si niste jante de aluminiu care de altfel si le permite tot taranu
|
piry, acum cu ce ti-am gresit... daca kiar te uiti mai atent " jantele de aluminiu care de altfel si le permite tot taranu " sunt jante de porche, sunt semnate sau cum ii spune intr spite.. dar.. ma rog.. Gusturi si gusturi...
|
|
|
15-12-06, 17:32
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
aici tre sa te contrazic...nu oricine isi permite sa dea bani pe niste jante nici macar de is la 1100 RON pe toate 4
|
|
|
17-12-06, 10:19
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Io credeam ca tuning nu inseamna neaparat styling ... si sincer io cred ca masjina aia are si kit de suspensii daca tot zicem ce are si ce nu, la motor nusj ce are, are doar semnatura de "16v" pe porbagaj ce poate insemna ca este gti, da nu bag mana in foc.
|
17-12-06, 11:42
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
pacat ca nu era de cj 8-|
|
|
|
17-12-06, 12:19
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by MixMaster
stiu ma ce bentley-uri is in Cj...dar asta ii un continental gt cu nr de cj..nu ala negru cu nr de germania a lu flipu...ii o culoare mai deschisa..nu mi-am dat seama exact ce culoare e ...un gri magneziu sau o nuanta de albastru spre gri...dar din cate am inteles ar fi tot a lui flipu ca cica pe ala negru l-ar fi facut praf pe undeva pe-afara..nu stiu sigur insa..de-asta intreb
|
Am un prieten foarte bun care e prieten cu proprietarul bentley`ului asta nou,nu e din cluj baiatu cu masina dar locuieste in cluj de ceva vreme,are 20 de ani din cate am inteles.O sa vb cu el poate fac niste poze in masina,zilele astea.masina o costat 300.000euro ,din cate mi`o povestit prietenul asta are cam tot ce ti-ai dori televizor and other luxury stuff ,500 si ceva de cai,motor de 6000, are un consum de 28l la suta..cam asta stiu pana acuma..daca mai aflu ceva inaintea voastra o sa postez
17-12-06, 12:20
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
vai de capu lui.... bara de 407 pe 206... bine ca nu o pus de cielo
|
|
|
17-12-06, 13:14