Eu zic ca Fast and the furios feever! Tre sa fie nebun omul care isi taie un espero(zici ca nou nout) cu flexul Sau alta varianta e ca are plea multi bani VREAU SI EU!
dupa cum arata taietura inclin sa cred ca omu vrea aerisire de Evo 6.. pacat ca putini stiu ca numa aia pe capota nu foloseste la nimic...la Evo, aerul rece intra prin gura mare de aerisire din spoiler si pe la capota iese aerul cald... asa ca fara spoiler gen Fred nu o rez nimik numai aspect mai selekt
nu zic ca nu ar fi exceptzii da' in toata tzara cam asha e...
sper ca o voi termina pe marti...mai sunt de modificat putin spoilerele, trebuie montate pragurile, eleronul, etc...intr-adevar kitul e de EVO inclusiv eleronul...si da...de multe ori TUNING= kit caroserie +filtru de aer+jante+tobe...nu in ordinea asta ar trebui dar ma rog...tipul isi va pune si un motor de vectra 2000 16v caci cel actual pufaie de mama focului...nu mai merita facut...apoi se va trece pe partea de audio...dar in timp toate ca nici cu bani nu poti cumpara timpul...parerea mea e ca iese bine...o sa vedem dupa ce iese de la vopsitor...bafta...
LOL...tocmai am fost ridicat la rangul de cuzinet...hahaha...funny...si iata inca una tot de alba...Tigra 1.4, 16V, 90 HP, suspensie Weitec noua cu -4cm garda, filtru de aer, tobe si urmeaza kit caroserie...in curand...
Sfigmo unde te aflii cu fabrica asta de decupat fier si montat plasticuri si fibre? ? in ce zona? imi placea masina ta ! ai lucrat sau lucrezi in Gh . langa CATV ?zona Diana?
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [CSR] [Opel] [Old School Cars] [FORD]
Toata faza naspa e ca in ultima vreme, toti care vreau sa facu tuning pe orice fel de masina, isi pun pe fata spoiler de BMW sau EVO.
Nu zic ca nu arata bine, dar......fiti si voi mai originali!