08-09-05, 13:10
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
mda exact ce mi-am imaginat ! have fun cu ,cursele copii si atentie la gropi
|
|
|
08-09-05, 13:17
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
|
|
08-09-05, 20:29
|
|
Stage 5
|
sandrei daca vrei sa fi prost atunci e problema ta dar ce sa zic tu esti mai cu motz fatza de restu dar intr-un final esti tot un copil
|
|
|
09-09-05, 02:36
|
|
Stage 5
|
costurile pentru o pista de 400 de m ar fi enorme...dar asta nici nu se compara cu stiva de aprobari pe care trebuie sa le faci rost...poate de bani ai face rost...desi e o suma exorbitanta..si nu cred ca ai recupera banii decat intr-o perioada ff lunga...dar aprobarile in sistemul legislativ actual sunt practic imposibil de facut rost...pe langa pista de 400 de m + ink o suta pentru franare..ar mai implica constructia de tribune pe ambele parti...o parcare...si extra-urile care ai mai dori..sponsorizari ar fi..putine dar destul de simtitoare..desi crede-ma multa lume a dorit sa faca lucrul acesta..foarte multa...si crede-ma ca si daca ai reusi acest pas extrem de mare..nu ai putea sa te uzezi de acea pista fara aprobari..sa zicem ca ai incerca in seara asta sa dai o liniutza,o tura cu cineva..trebuie sa ai acordul pompierilor,ambulantei,politiei,consiliului local,protectiei mediului..si astea sunt doar cateva...daca chiar esti serios in aceasta initiativa..te pot ajuta cu sfaturi sau sa iti raspund la intrebari...
|
|
|
09-09-05, 02:43
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [TIME SQUAD]
|
vrei sa fi capitanu' nostru???
da dastept mai esti tu ma. esti cumva student la drept???
|
|
|
09-09-05, 11:16
|
|
Stage 5
|
Costurile stiu ca sunt foarte mari dar mai am un atu cu privire la aprobari ,si politia si pompieri si salvarea intr-un cuvant toti ar prefera ca aceste curse sa se desfasoare cat de cat in siguranta una e sa te dai cu masina intr-un loc amenajat si alta pe unde apuci cu riscuri foarte mari deci la capitolul aprobari cred ca ar merge destul de repede mai ales ca depind de consiliul local iar primarul are votul decisiv iar din cate mi se pare mie Boc nu`i chiar incuiat la idei noi oricum trebe discutata serios problema asta .
Fondurile ar venii din afara majoritatea pentru simplul fapt ca de pe la noi nimeni nu investeste daca nu scoate profit in primele 6 luni ceea ce mie personal mi se pare o prostie dar oricum sa vedem daca merita si renteaza cat de cat.
In momentul in care pista e facuta devine proprietate privata asa ca dupa cum mi se pare mie statul protejeaza proprietatea privata asa ca intr-un cuvant la mine pe tarla nu face statu legea , am sa nu dreptate ?
|
|
|
09-09-05, 11:18
|
|
Stage 5
|
andreinui ha ha ha u`r funny de ce nu incerci sa te angajezi la circ ai avea succes tinere !
|
|
|
09-09-05, 14:22
|
|
Stage 5
|
aici te cam inseli legat de proprietatea privata...nu prea este posibil sa faci ce vrei tu...kiar daca te trezesti sa organizezi ceva..tot nu o sa poti pt ca nu te vor lasa...crede-ma ca nu poti de capul tau..nushj ce sa zic...makr nu ar mai face prostii copiii de 17 ani cu masinile parintilor...asta ar fi foarte ok
|
|
|
09-09-05, 14:51
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"sandrei\"
..nushj ce sa zic...
|
acuma de ce dai in spate sandrei?
si daca tot venii vorba, cat timp ai lucrat ca sa aduni bani de almera?
|
|
|
09-09-05, 19:10
|
|
Stage 5
|
cum adica dau in spate?? pt mine \"nush c sa zic\" inseamna nush ce sa zic...adica nu ma pot pronunta legat de subiect...te-ai gasit...dau in spate....toata lumea si-ar dori asa ceva...dar dat fiind faptul ca nu exista asa ceva in romania si doar 2-3 in europa sunt reticent...
--->de ce vrei sa stii cat am lucrat? vrei sa lucri si tu un quantum egal cu cat am lucrat eu sa iti iei si tu? sau de ce? eu zic sa desfaci un ou kinder...da de prinzi una!
|
|
|
09-09-05, 19:28
|
|
Stage 5
|
am sa ma documentez cu privire la posibilitatea de a organiza si fara sa am acordul tuturor institutiilor de rahat oricum la orice cursa eu as vrea ca o salvare sa fie prin zona si chestia cu copii de 17 ani e perfect corecta ,fura masinile parintilor si fac numa tampenii macar intr-un mediu controlat ar fi altceva ,v-am spus trebuie sa prind toate aspectele inainte sa ma duc cu ceva final la cei care vor baga banii
|
|
|
09-09-05, 19:29
|
|
Stage 5
|
piste nu stiu cate sunt in romania sau in europa si sincer NU MA INTERESEAZA in cluj stiu sigur ca nu este si copii dementi care au investit o multime de bani in masini sunt asa ca la capitolul asta imi este suficient
|
|
|
09-09-05, 22:31
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [TIME SQUAD]
|
draculas postu meu era pt sandrei asa ca scuze daca te-ai simtit jicnit
in legatura cu pista superba pe care o propui tu: este cel mai relevant exemplu Cartodromul. cati bani crezi ca scoate patronu' pistei???
crezi ca tu ti-ai scoate investitia in 20 ani??? nici vorba; daca te tine buzunaru sa faci un folos comunitatii n-ai decat
ideea e veche si foarte buna dar toti s-au umpotmolit cand au tras linie la total
|
09-09-05, 23:46
|
|
Stage 5
|
Bani nu sunt numai ai mei e vorba de niste firme mari de dincolo si dupa ce discutii am purtat eu ar fi interesati de o chestie de asta in romania ,cartodromul este o relicva care nu poate fi folosita sub nici o forma eu ma gandeam la o lacatie mai retrasa pentru a nu nemultumii pensiile si toti idiotii cu vederi inguste care din pacate predomina in tara noastra .
Astept din partea voastra ideei concrete in ceea ce priveste proiectul acesta
|
|
|
09-09-05, 23:55
|
|
Stage 5
|
desi draculas..pista si cartodromul prezinta un potential enorm..gandeste-te...spatiu pentru show-uri...pista de alergat..pista de carturi..si ai scoate un profit si de pe intrarea masinilor de la scolile de soferi...crede-ma ca ar face contract cu tine pt spatiul acela amenajat la standarde ..nici nu stiu cum sa le zic...umane..:P
|
|
|
|
|