Re: Chat
Eu un singur lucru nu inteleg! sunteti Team csr da aveti un topic pe un forum public, de ce nu vi se pare normal ca fiecare sa isi expuna pc de vedere??!!(TOT COPIE RAMANE SI DACA SE STERG POSTURI SI DACA NU!! nu ma supara faza asta pt simplu fapt ca bobu e un om adevarat!)
Lajule si fi si tu mai calm.... in lgatura cu nuiu, omu s-a dus unde se simte mai bine si unde se simte intre preteni! acolo unde nu is numai povesti!
Voi va credeti cei mai tari dar nu sunteti! intradevar ati ramas unul sau doi din cei care au inceput treaba cu csr... cei care au facut csr'u au plecat...! si nu inteleg de ce tot timpu cautati scandal???!!
ps: eu si cu ink cativa facem parte din alt club... dar niciodata nu am cautat sa provocam vreun club sau vreun membru din alt club cum faceti voi!
si fara suparare TS au aratat cu adevarat ce inseamna un club si un cerc de preteni! De la ei ne inspiram si noi cu clubul nostru!
si va laudati cu singura realizare tuning show la republica odata cu lansarea tokyo drift! la care au participat si s-au zbatut sa iasa bine oamenii care au cam plecat din csr!
PUNCT!!!!!!!
Last edited by DaNuTzU'; 24-05-07 at 21:01.
|