am fost bolnav vreo 2 zile si am stat in casa si am citit ntat forumu asta da vreau sa spun ca atatea prostii cate scrie dacia wrc nu scriu 100 de forumisti la un loc.........serios cati ani ai ma omule...daca vezi ca toata lumea iti zice sa nu mai scrii prostii dse ce nu te opresti ....SERIOS?
de cand o deschis horica topicu in continuuu il bati la cap ....tu esti nebun......cati ani ai ?serios...........daca mai vad ca scriii in prostie jur ca te declar CRETIN.....
omule revino-ti................................................ ..................................
eee ma da oricum nu se punea problema de bani ca iti dai seama ca nu iti luam banii sau ceva de genu da vroiam eu sa vad cum mergem motoru meu pe langa atatu ....nu am vrut sa te prostesc
daca nu i-ai fi spus la piri ca ai motor de 1.7 dupa ce l-ai fi facut de cateva ori.. puteai sa ii fi zis ca ai motor mai mare.. atunci kiar se simtea prostit :P
apai nu aveam intentii deastea asa numa am vrut sa fac de curiozitate sa vad diferentza .... SARBATORI FERICITE CA AM UITAT SA VA SPUN SI AN NOU FERICIT