Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Reply

Thread Tools
Old 18-02-09, 16:50   #121
bzsa

Stage 5

bzsa's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[2 Roti]
Default Re: Taximetristii clujeni - discutii

Quote:
Originally Posted by claudius View Post
ai ce se plictisesc unii..de ce nu va faceti cate un jurnal in care sa scrieti ce v-o mai facut cate un taximetrist in fiecare zi..
ce sa scriem despre tirsti daca e topic de taximetrisit
bzsa is offline   Reply With Quote
Old 18-02-09, 16:54   #122
claudius

Stage 5

claudius's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

pe ei ii tineti minte ca-s taximetristi, dar cati soferi obisnuiti nu te incurca in trafic? pun pariu ca sunt cu mult mai multi decat taximetristii, da mnoah ce sa facem, e la moda sa vorbim despre taximetristi :P
Old 18-02-09, 20:17   #123
vlad_VSV

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Fiat]
[2 Roti]

normal ca is o gramada de soferi obisnuiti care te incurca,io ce am zis mai sus ca nu au taximetristii toata vina pt traficul naspa din cluj
Quote:
Originally Posted by vlad_VSV View Post
da nu au ei vina totala pt traficul naspa din cluj
ps:ma azi pe la 11 ase te grabeai de numa io am coborat de pe varianta zorilor manastur si tu veneai dinspre kaufland,te-ai bagat in sens,nici nu mai vazut ca eram la 5 m ) , nici sa clanxonez n-am apucat:P

Last edited by vlad_VSV; 19-02-09 at 00:29.
vlad_VSV is offline   Reply With Quote
Old 18-02-09, 22:50   #124
claudius

Stage 5

claudius's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

no vezi.. si io nu fac taxi )
claudius is offline   Reply With Quote
Old 19-02-09, 14:38   #125
-LEXION-

Stage 5

o colega a fost implicata in dimineata asta intr-un accident, ca pasagera intr-un taxi. I-a venit la comanda un taxi BMW pisicuta, cu un tinerel la volan, care la fiecare curba incerca cate un drift, iar la coborare pe Buna Ziua, in curba aceea stransa spre stanga, a avut viteza prea mare si a intrat intr-un camion de pe contrasens (din cate am inteles). Nu au fost raniti.

edit: am aflat restul detaliilor. A lovit cu usa spate din dreapta camionul, la coborare in curba de stanga. Banuiesc ca i-a alunecat spatele...altfel nu vad cum...un drift nereusit

Last edited by -LEXION-; 19-02-09 at 16:55.
-LEXION- is offline   Reply With Quote
Old 19-02-09, 15:26   #126
mafiozzo

Stage 5

mafiozzo's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]

mai nou si taximetristi sufera de " drifting "
mafiozzo is offline   Reply With Quote
Old 23-02-09, 16:59   #127
CristianD
Honda Driver

Stage 5

Member of:
[Honda]

e BMW , tractiune spate ... fuge usor spatele ... se mai intampla.
CristianD is offline   Reply With Quote
Old 27-02-09, 20:07   #128
-LEXION-

Stage 5

http://www.clujeanul.ro/cluj/daca-nu...imetre-4003968
Old 18-03-09, 14:01   #129
CJ-86-UHE

Stage 5

CJ-86-UHE's Avatar

Aveti grije sa nu cumva sa-i claxonati daca au tupeul de a ocupa 2 benzi de circulatie pana au loc sa intre in parcarile de taxi amenajate de primarie ca sunt in stare sa intre peste tine in masina ca el "nu e taratura venita in cluj ci traieste aici de 40 de ani de cand s-a nascut" si m-a mai si amenintat ca in 2 ore maxim ma muta din cluj)
Old 18-03-09, 15:27   #130
KoKozula

Stage 5

KoKozula's Avatar

Member of:
[LANCIA]

apai daca iti permiti sa "clansonezi" crema clujului ... adica "tacsimetristii" culti care considera ca e dreptul lor sa ifi faca propriile reguli de circulatie ... oare la ce te asteptai ) ... sa spuna "ups scuze plec acum"? )
Old 18-03-09, 16:21   #131
-LEXION-

Stage 5

sunt niste adevarati nesimtiti. Mai ales, cum stau pe 2 randuri in fata la Teatrul National, si daca ii claxonezi, nici nu te observa, sau te mai si injura...ca doar ei sunt vreo 20, si tu, esti unul.

Bine ca politia ridica masini din cartiere dintre blocuri, si in centru ii lasa pe nenoroiciti sa blocheze 2 benzi.....
Old 23-03-09, 11:23   #132
vali_cd

Stage 3

vali_cd's Avatar

eu cred ca voi recurge la urmatoarea metoda: imi iau niste oua pe care le tin in masina si o punga cu faina. si care ma blocheaza pe banda 1 sau ceva asemanator..jap un ou pe parbriz si o punga cu faina pe el. ca altfel nu se mai poate
Old 23-03-09, 15:08   #133
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

azi am mer4s cu taxiul de la terapia pana in zorilor...si am dat peste un nespalat...de mi s`o facut o greata.
putea ala a transpiratie...dar ma grabeam ca altfel ma dadeam jos...si luam alt taxi.
pe bucuresti i`am spus ca vreau sa fumez...nu mai putea sufla de ce putea nespalatul.
era un din ala cu ceafa groasa, cu o caciula in varful capului si tricou rosu cu steaua.
avea un opel astra combi...motor de 1.4 89 de cai...si o zis ca asa-i de sportiva masina, ca se infige...
i-am dat pace, ca eram gandit .
aveam in mana niste centuri de curse, tocmai le cumparasem si mergeam sa le montez, cand ajung la destinatie ma intreaba daca am nevoie de un copilot, se baga, doar sa-l sun.
i-am spus ca o sa dau anunt prin dispecerat cand am sa am nevoie de el.

mama da ce putea putii ala, infernal, groaznic
asta pe langa texte din alea ca intr-o zi i s-o bagat unu in fata o mers in fata lui l-o blocat s-o dat jos la el i-o dat 2 picioare in portiera, sa-l invete el minte cum se depaseste...si faze din alea de 2 lei de taximetrist plictisit de viata, burtos si fara scoala
Kent8 is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 16:45   #134
bzsa

Stage 5

bzsa's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[2 Roti]

mama eu nu am noroc de unul de asta sa ii fac cunostinta cu bata de baseball
bzsa is offline   Reply With Quote
Old 23-03-09, 17:08   #135
CJ-86-UHE

Stage 5

CJ-86-UHE's Avatar

Quote:
Originally Posted by bzsa View Post
mama eu nu am noroc de unul de asta sa ii fac cunostinta cu bata de baseball
inseamna ca nu prea umbli prin centru ziua.

Sambata seara eram pe ciobanului si vroiam sa fac dreapta pe grigore alexandrescu si fix in fata mea opreste una si pue avarile de nu aveam cum sa intru pe strada de ea. ii fac cu farurile deschide usa si zice "2 secunde sa las clientu" ii zica ca sa dea un pic mai in fata sau mai in spate sa pot trece si il las dupa aia si se apuca sa urle ca de ce nu am rabdare ca dak acolov rea clientul ea ce sa faca si tot urla pe acolo....ii dau pace..intru pe grigore alexandrescu si un coleg de-al ei de breasla dadea cu spatele (fiind sens unic). am vazut ca era o parcare pe stanga am asteptat, ma gandeam ca intra dar tot dadea cu spatele si vroia sa dau si eu ca sa poata iesii inapoi pe ciobanului.banuiesc ca a gresit strada.

Sambata trecuta in fata la central vad un loc liber.bineinteles blocat de un taximetrist care ocupa prima banda de circulatie.ii dau un claxon scurt si il rog frumos sa ma lase sa intru.se uita si zice ca nu-i voie acolo ca e loc pentru taxi si l-am intrebat el de ce nu intra. mi-a dat un raspuns foarte scurt: "ca nu vreau" si si-a intors privirea spre trotuar.
CJ-86-UHE is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -