23-03-09, 17:57
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Re: Taximetristii clujeni - discutii
Quote:
Originally Posted by bzsa
mama eu nu am noroc de unul de asta sa ii fac cunostinta cu bata de baseball
|
=)))))))hahahahahahahahahahaahahahahahahaha!!!!
|
|
|
23-03-09, 19:40
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by DaNuTzU'
=)))))))hahahahahahahahahahaahahahahahahaha!!!!
|
haaaahhaaaa haaaa
te-as vedea pe tine daca ti-ar da vre-o 2 picioare in usa ce ai face
sau poate tu te lasi pagubas si ii respecti pt ca sunt taximetristi sau ti-e teama sa cumva sa anunte indicativ 100
mai bine, las geamul si il intrebi daca are asigurare
Last edited by bzsa; 23-03-09 at 19:46.
|
|
|
24-03-09, 01:02
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA]
|
daca nu stiati dragilor indicativu 100 e interzis... nu mai e voe sa bagi repoede indicativ 100
|
|
|
24-03-09, 03:32
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bzsa
haaaahhaaaa haaaa
te-as vedea pe tine daca ti-ar da vre-o 2 picioare in usa ce ai face
sau poate tu te lasi pagubas si ii respecti pt ca sunt taximetristi sau ti-e teama sa cumva sa anunte indicativ 100
mai bine, las geamul si il intrebi daca are asigurare
|
muhahahah i-as rupe capu )) da ma gandeam la tine sti...cat poti fi de violent...avand in vedere ca ai 60 in brat=)))
|
|
|
24-03-09, 03:46
|
|
Stage 5
|
toata lumea i-ar bate, dar unu nu comenteaza cand are ceva de impartit cu vreun taximetrist... asta imi place mie la voi, scrieti pe forum, toti sunteti zmei, dar fata in fata, apasati repede pe butonul de la inchiderea centralizata ...
|
24-03-09, 08:54
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [2 Roti]
|
Last edited by bzsa; 24-03-09 at 09:03.
|
|
|
24-03-09, 10:39
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Dodo_998
toata lumea i-ar bate, dar unu nu comenteaza cand are ceva de impartit cu vreun taximetrist... asta imi place mie la voi, scrieti pe forum, toti sunteti zmei, dar fata in fata, apasati repede pe butonul de la inchiderea centralizata ...
|
eu unu cand is singur in masina... stau cu minte ) dar cand is cu vre un preten... la toti deschidem geamu si comentam
|
|
|
24-03-09, 12:58
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [TIME SQUAD] [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by mafiozzo
eu unu cand is singur in masina... stau cu minte ) dar cand is cu vre un preten... la toti deschidem geamu si comentam
|
WOW!
Quote:
daca nu stiati dragilor indicativu 100 e interzis... nu mai e voe sa bagi repoede indicativ 100
|
De unde stii, esti angajat pe TAXI?
|
|
|
24-03-09, 14:27
|
|
Stage 5
|
gangsta : nu fac taxi, asa am auzit .. nu mai fi artagos ca nu e frumos
|
|
|
24-03-09, 16:25
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
alt viteaz=)))
|
|
|
24-03-09, 18:06
|
|
Stage 5
|
am prins si eu destui zmei din astia care lasau geamul si injurau.. si le-a parut rau la toti..
|
|
|
24-03-09, 18:34
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [TIME SQUAD] [SEAT]
|
Quote:
gangsta : nu fac taxi, asa am auzit .. nu mai fi artagos ca nu e frumos
|
Nu ai auzit bine...taxistu isi poate chema colegii cand simte el nevoia...nu e regula ca dupa 3 pumni si un dinte spart sa dai indicativul.
|
|
|
24-03-09, 18:44
|
|
Stage 5
|
Am avut un mic incident cu un taximetrist in fata la Fashion in P-ta Unirii unde stau taximetristii. I-am dat la unul niste suturi in spate de a vazut stele verzi. Colegii lui care stateau si frecau menta acolo in fata au sters-o repede cand au vazut ca ii scandal. Idiotu ala o chemat politia sa "i-mi arate mie" cine ii el ca ii stie pe politisti. Cand or venit politistii l-au intrebata daca are martori. Zice ala imediat ca-i cheama prin statie pe colegii care au vazut incidentul. Bineinteles ca dupe ce a apelat prin statie ziceau colegii lui ca nu au fost acolo ca nu au vazut, etc. Pana la urma i-am dat o clanta pentru logan ca i-am dat prima data niste suturi si la portiera si asta a fost tot. A... era sa uit scandalul a inceput dupa o faza asemanatoare cu cea povestita de CJ 86 UHE cu parcarea din fata de la central.
|
|
|
24-03-09, 18:47
|
|
Stage 5
|
Vreau sa spun ca sunt multi taximetristi nesimtiti dar foarte multi sunt si oameni de treaba. Pacat ca aia care isi fac treaba nu reactioneaza la magariile pe care le fac multi colegi de-ai lor
|
|
|
24-03-09, 19:12
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Cata RHC
Am avut un mic incident cu un taximetrist in fata la Fashion in P-ta Unirii unde stau taximetristii. I-am dat la unul niste suturi in spate de a vazut stele verzi. Colegii lui care stateau si frecau menta acolo in fata au sters-o repede cand au vazut ca ii scandal. Idiotu ala o chemat politia sa "i-mi arate mie" cine ii el ca ii stie pe politisti. Cand or venit politistii l-au intrebata daca are martori. Zice ala imediat ca-i cheama prin statie pe colegii care au vazut incidentul. Bineinteles ca dupe ce a apelat prin statie ziceau colegii lui ca nu au fost acolo ca nu au vazut, etc. Pana la urma i-am dat o clanta pentru logan ca i-am dat prima data niste suturi si la portiera si asta a fost tot. A... era sa uit scandalul a inceput dupa o faza asemanatoare cu cea povestita de CJ 86 UHE cu parcarea din fata de la central.
|
Am vazut anul trecut in vara o faza identica cu ce ai zis tu acolo intr-o seara.Nu stiu dak erai tu, dar imi amintesc ca erau doi tipicu o alfa dak bine imi amintesc, care dupa ce l-au capacit pe taximetrist au intrat in fashion.
|
|
|