![]() |
Taximetristii clujeni - discutii
11 Attachment(s)
Quote:
. |
Re: Accidente
15 Attachment(s)
Quote:
SI imergea inspre aeroport.. deci s-o rasucit masina aia .... vai vai ... |
Si cand ma gandesc ca īn jurul orei 13:30 am trecut pe acolo acolo pe varianta Mănăştur-Zorilor... doamne fereste:rolleyes2
|
pe la 13:40 am urcat si eu spre Zorilor din Manastur...taximetristii astia sunt nebuni.
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Is curios cine o iesit de vina... dupa mine clar taximetristu ce opreste acolo? ca asa vrea clientu lol urcate pe bordura si lasal acolo.. nu bloca drumu ca acolo ti se scoala tie
nota mod : limbajul 1 |
Taximetristii astia is de groaza nu alta...opresc unde-i duce capul...intr-o dimineata a blocat un taximetrist o intersectie ca sa i se dea clientul jos...asa ceva mai rar.
|
o data.... sa vezi intesectia de unde se face accesul la blocul meu si se continua spre tulcea .... toti magarii opresc in mijlocu drumului daca vine cineva sa intre sau sa iasa din intersectie tre sa stea dupa TAXI ca io fo lene sa dea 3 m mai in fata ... ca doar acolo cere clientu! :lol:
|
off topic mai tin minte o faza... am venit cu un taxi si face catre mine acolo dupa trecere i bine daca te las ? lam intrebat ca are voe sa opreasca acolo ? si o zis : is taximetrist opresc unde vreau.. lol...sau alta faza avea un taximetru o cobra.. si cand am mers cu el mio zis ca exista 2 tipuri de masini in lume masini si mercedes.. si iam zis dupaia ca exista 2 tipuri de soferi in lume... soferi normali si voi taximetristii:))
nota mod : limbaj 2 |
mah .. io n-am nimik cu taximetristii ... dar astia bloceaza si incurca circulatia de numa numa ... de exemplu in zorilor inspre sensul giratoriu de la sigma... ocupa o banda .. ca vezi Doamne ei stau in statie sa prinda clienti... Cum intri in Cluj dinspre Floresti, in prima statie, la fel.. In Manastur langa Cocosul de Aur, desi este loc pe margine sa fie parcata o masina, am vazut unul parcat pe banda intai ... te doare mintea cum nu le pasa de nimik. Cum circula si pe unde opresc ei ca sa lase clienti .. nici nu mai zic.
|
de as fi politist jur ca pe toti taximetristii care as vedea ca nu-s opriti cum trebe i-as .............
nota mod : limbajul 3 |
Accidente
Quote:
Inainte sa vb si sa scrii obscenitati la adresa taximertristilor gandeste-te ca sunt n factori care duc la nebunia cu taximetristii! Scuze de offtopic! |
Quote:
|
pe la ora 12 eram la intrare in Iulius, si un E klasse nou opreste in fata scarilor la mall, langa standul de taxi. In spatele lui, un Taxi Logan rosu, franeaza puternic, aluneca pe mazga de pe asflat si loveste Mercedesul din spate...dupa care, s-au luat de manuta si au mers la constatari.
|
Quote:
Pai atunci primaria ar trebui sa nu mai de atatea licente , is ft disperat pe taximetristi , ca de multe mi-am indoit gentile ca sa i evit p ei si dau un borduri.. ultima faza un fomist deasta trebuia sa imi dee prioritate ptr ca avea masina pe banda lui de mers oprita si el se baga si io .. dai in borduri .. in fine .... alt accident azi pe varianta manastur un audi si o dacie.. dacia era cam praf... nu are nimeni info ? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning