Drift Section - Sideways Action Totul despre Drift: Proiecte, Evenimente, Poze, Filme, etc. |
10-10-06, 01:00
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Re: Drifting - fun,sport, pleasure,tech
tot timpul fac remarci calumea mai nelu zare
|
|
|
25-10-06, 01:56
|
|
Observator 4tuning
  Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
si COLAC PESTE PUPAZA urmeaza o perioada plina de evenimente si anume :
1.PRODRIFT IRL - final round 28-29 oct 2006
2. D-Rift BATTLE - round 2 11-12 nov 2006
|
30-10-06, 04:50
|
|
Observator 4tuning
  Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
ProDrift IRL FinalRound
Back from the event! full of pics ! supertare EVENT
after the propper resize .. will post them
cheers!
winner: DARREN McNAMARA on Toyota AE86 SR20
|
|
|
30-10-06, 11:04
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by BogdanNZ
Ghidul incepatorului pt drift (Tehnici de drift)
2)Cerculetze
Aceasta tehnica e excelenta pt a intelege conceptele de understeer si oversteer.Folosind lectia invatzata mai sus, incearca sa faci un cerculetz virand in directie opusa miscarii fundului masinii.Incet incet vei vedea ca poti sa controlezi miscarea fundului destul de usor.Odata ce ai reusit, ia un jalon(portocaliu de la drumuri dar nu sugerez aici sa-l furi doar sa-l "imprumuti"  )si incearca sa faxci cerculetze in jurul jalonului, incercand sa faci cercul mai mare dupa care mai mic, controland masina tot timpul.
La inceput s-ar putea sa ai urmatoarele probleme:
1.S-ar putea sa pierzi fundul din cauza ca virezi "invers" prea tarziu.O apasare constanta a acceleratiei te ajuta sa pastrezi controlul deci nu exagera cu blana... 
2.Ai efect de under steer asta se intampla daca gumele de pe spate au mai mult priza decat cele din fazta, deci pt aceasta lectie e bine sa ai cauciucuri bune pe fazta.Chestia cu acceleratia constanta se aplica din nou!!!
|
sx-ul portocaliu din film m-a impresionat
https://www.youtube.com/watch?v=Gz6Lw...elated&search=
|
|
|
30-10-06, 11:28
|
|
Toyota Driver
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [Honda] [Toyota]
|
Pe mine nu...eu vorbeam de conuri de la drumuri si nu de domnisoare!
Oricat de bun sofer ar fi, e foarte periculos ce au facut ei acolo...organizatorul de asemenea smecherii ar trebui impuscat pt ca s-a permis asa ceva...daca cel verde le lovea cand a pierdut controlul?!In plus de asta cea verde se vede ca nu e preparata din cauza ca are prea mult body-roll, e doar o Silvia de strada, iar soferul un mucos iresponsabil incercand sa agatze si el ceva...Din fericire pt fetele din mijloc nu a agatzat la propriu...200Sx-ul e ceva mai capabil, si masina si soferul...
Dar asta nu are nici cea mai mica legatura cu driftul, sunt doar fitze si figuri, iar un pilot profesionist de drift nu ar face niciodata asa ceva...
|
|
30-10-06, 17:35
|
|
Observator 4tuning
  Stage 5
|
Quote:
Dar asta nu are nici cea mai mica legatura cu driftul, sunt doar fitze si figuri, iar un pilot profesionist de drift nu ar face niciodata asa ceva...
|
printre putinii cunoscatori de pe aici ! Dacord BOG
|
|
|
30-10-06, 23:31
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Old School Cars]
|
Quote:
Pe mine nu...eu vorbeam de conuri de la drumuri si nu de domnisoare!
Oricat de bun sofer ar fi, e foarte periculos ce au facut ei acolo...organizatorul de asemenea smecherii ar trebui impuscat pt ca s-a permis asa ceva...daca cel verde le lovea cand a pierdut controlul?!In plus de asta cea verde se vede ca nu e preparata din cauza ca are prea mult body-roll, e doar o Silvia de strada, iar soferul un mucos iresponsabil incercand sa agatze si el ceva...Din fericire pt fetele din mijloc nu a agatzat la propriu...200Sx-ul e ceva mai capabil, si masina si soferul...
|
Total de acord,referitor la cerculetze in ideea ca e primul pas catre drift,in sensul acesta m-a impresionat.Eu am incercat dar inca n-am reusit sa merg asa cu toate ca pare simplu... mai am de exersat,cel putin atat as vrea sa pot face ...pana la drift e cale lunga
02-11-06, 01:03
|
|
Observator 4tuning
  Stage 5
|
Quote:
Stiati ca drifterii isi prind barile cu atza sau banda skoci si le lasa doar sa "atarne" de masina? Asta in caz ca sterg un zid sau se lovesc de adversar usor, bara cade dar nu se sparge...nice ha?!
|
DOVADA - >
|
|
|
07-11-06, 17:25
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
I-mi place ca judecati pe altii ca se lauda ca pot face drift ... Dar ma intreb daca voi stiti... Io unu sincer.. stiu .. partea teoretica... practic inca nu am apucat... o masina cu tractiune spata sau integrala.. ca sa pot numi drift...
Cu tractiune fata am facut o dramada de "cerculetze" cu dacia lu tata.. in limita bunului simt.. si fara sa stie tata  Voi va ganditi la masini de peste
35 000$... un ursuletz mai vechiut (90-95) cu RWD sau AWD, modificat putin nu va mai place, ca sa puteti da dati in el... Am si io o intrebare.. pt tipii cu skiline..... cate asemenea masini exista in romania??
Last edited by (!8Y_M; 07-11-06 at 17:28.
|
|
|
07-11-06, 17:59
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by (!8Y_M
Voi va ganditi la masini de peste
35 000$... un ursuletz mai vechiut (90-95) cu RWD sau AWD, modificat putin nu va mai place, ca sa puteti da dati in el...
|
Oamenii vor drifturi nu cerculete
|
|
|
07-11-06, 18:19
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
Oamenii vor drifturi nu cerculete
|
Adica cu un ursulet nu poti sa faci drifturi..... sau ce?? ca nu inteleg...
|
|
|
07-11-06, 19:20
|
|
Observator 4tuning
  Stage 5
|
Quote:
I-mi place ca judecati pe altii ca se lauda ca pot face drift ... Dar ma intreb daca voi stiti... Io unu sincer.. stiu .. partea teoretica... practic inca nu am apucat... o masina cu tractiune spata sau integrala.. ca sa pot numi drift...
|
Teoretic sti sa faci drift, teoretic sti sa conduci ,deci in TEORETIC vorbind NU poti sa faci nici o afirmatie TEORETICA !
Quote:
Cu tractiune fata am facut o dramada de "cerculetze" cu dacia lu tata.. in limita bunului simt.. si fara sa stie tata 
|
Te sfatuiesc sa NU te mai sui la volanul masinii pana nu ai un permis de conducere !
Quote:
Voi va ganditi la masini de peste
35 000$
|
de unde sti cat costa o masina pregatita de drift ?! internetul e o sursa imensa de info .. mai rasfoieste
Quote:
... Am si io o intrebare.. pt tipii cu skiline.
|
arata-mi si mie pe aia sa aruncam cu pietre in ei !
Quote:
.... cate asemenea masini exista in romania??
|
ce ar fi sa ne spui tu , dar CE RELEVANTA ARE?
punand punct replay-ului pt nelamuririle tale te mai asteptam prin zona cu afirmatii constructive si calitative
si inca ceva -> BMW uri pentru drift
3 de la finala prodrift si cel parcat al unui amic de aici(standard E30 325i - cu diferential schimbat + roll cage ) -> pret de achizitie 1000 euro !
|
|
|
07-11-06, 19:30
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Noroc cu diferentialul  .
Last edited by xxdadixx; 07-11-06 at 19:32.
|
|
|
07-11-06, 20:21
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CJ-01-WOB
Teoretic sti sa faci drift, teoretic sti sa conduci ,deci in TEORETIC vorbind NU poti sa faci nici o afirmatie TEORETICA !
Te sfatuiesc sa NU te mai sui la volanul masinii pana nu ai un permis de conducere !
de unde sti cat costa o masina pregatita de drift ?! internetul e o sursa imensa de info .. mai rasfoieste
arata-mi si mie pe aia sa aruncam cu pietre in ei !
ce ar fi sa ne spui tu , dar CE RELEVANTA ARE?
punand punct replay-ului pt nelamuririle tale te mai asteptam prin zona cu afirmatii constructive si calitative
si inca ceva -> BMW uri pentru drift
3 de la finala prodrift si cel parcat al unui amic de aici(standard E30 325i - cu diferential schimbat + roll cage ) -> pret de achizitie 1000 euro !
|
1. teoretic m-am referit ca am primit explicatiile cum se efectueaza un drift... dar nu am si executat unul...
2.Cica pe proprietate privata si in parcari ai voie sa conduci si fara carnet (iar eu eram in curtea bunicilor... unde este loc sa bagi 50 de dacii.. nu una, asa ca nu puneam pe nimeni in pericol...)
3 peste 35... sa nu-mi spui tu mie ca costa mai putin masinile despre care se vorbeste la inceput.... nu ere vb despre ursuletzul prietenului tau.. tocmai asta atrageam atentia.. Se vb despre masini mult prea scumpe.... (o informatie reamintita subit: in 2003 parca in D1 a castigat o corola din 87... in fata a altor masini mult mai scumpe) Asa ca drift se poate efectua si cu o masina mai slaba... si nu tre sa dai zeci de mii de $ pe ea ca sa poata sa-ti dea o senzatie placuta...... Io am avut placerea sa ma plimb cu un logan, iar dupa aia la interval de 2 min cu o 1310 (acelasi sofer, si de data asta nu eu...).. sincer spun.... mi-a placut mai mult 1310-le...... Vrea sa subliniez faptul ca cu orce masina poti sa te simti bine.. nu neaparat .... masini mari......
4. Nu am zis ca arunca cineva cu pietre in Skiline, dar cineva a zis ceva de genul ... as face un drift cu un skiline, deparca.. ar vorbi de cinestie ce masina... si mie-mi place... nu am nimic cu saraca masina.... e prea marfa
5. Io nu am vazut inca Skiline in romania... si tocmai de aceea am intrebat....
P.S. Sper ca sa ma intelegi...
Last edited by (!8Y_M; 07-11-06 at 20:25.
|
|
|
07-11-06, 20:48
|
|
Observator 4tuning
  Stage 5
|
Quote:
P.S. Sper ca sa ma intelegi...
|
Ce legatura au astea cu ce se discuta in threadul asta ?
nu vad relevant absolut nimika inclusiv prezenta cuvantului dacia in vorbele tale ma duce cu gandul la necunostinta ta in ceea ce priveste subiectul ! masina castigatoare D1 GP pe 2003 este alta ! mai da odata un search pe net si toyota Corolla folosita la drift atinge preturi uriase care depasesc de multe ori masinile ''cunoscute'' .de ce ? astept sa imi spui tu
urmatoarele posturi de genul v-or fi sterse !
Ps : sper sa ma intelegi
uite cat costa un skyline pt drift
''91 R32 Skyline. RB20DET
331BHP @ 1.6
291BHP @ 1.1 Daily use
HKS Turbo
Apexi Intake
GTR Intercooler
Full Decat 3" Exhaust
Apexi Power FC (Mapped to 95 by TDP)
HKS Oil Filter relocation Kit
HKS Dump Valve
OS Giken Double Plate Clutch
Cusco 2 Way Diff
Tein Master Drift Suspension
D2 Front Tension Rods (Adjustable)
Front Upper Camber Arms (Adjustable)
KEI Office 18" Alloys
Hicas Lock Bar
Front Line Brake lock
Momo Dish Suede Steering Wheel
Cobra Bucket
Sabelt 4 Point Harness (Valid to 2011)
Drift button hand brake
Big Rev Tach with shift light
Greddy Boost Guage
Greddy Water Temp Guage
Greddy Oil Temo Guage
Greddy Exhaust temp Guage
Greddy Fuel Pressure Guage
Cobra Bucket Seat
Sabelt 4 point harness
Car is road registered.
Like all drift cars, its a bit rough in parts but mechanically sound and very well looked after.
Ideal car for beginner drifter, well set up and proven car.
Car looks great and never magazine featured.
Reluctant sale.
Looking for €9000
Any queries 086*81*1572''
|
|
|
|
|