28-11-09, 18:21
|
|
 Stage 5
Member of: [Nissan] [2 Roti]
|
Re: Prezentare Membri Noi
 alti o au stok si acu si ei cred ca e tuning
|
|
|
30-11-09, 16:02
|
|
VW Driver
 Stage 4
Member of: [VW] [MERCEDES]
|
O sa pun si eu poza cu masina mea , cea de la avatar e fostul golf III din 1998  acum am un GT , pun poze la sf de saptamana
|
|
|
01-12-09, 10:24
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [RENAULT]
|
Salutare, stiam de acest forum dar nu mi-am facut cont asa ca datorita unei interventii pe forum la un user a trebuit si astfel hai sa imi prezint si eu masina.
Opel Astra H (AF 2007), pachet enjoy+ si cateva modificari aduse pana in prezent: jante wolfrace tokyo city 17", OPC front bumper, Irmscher side skirts, OPC exhaust (trebuie montata la primavara) , Simota air filter, lumini interioare albe, dvd,gps,tv,radio - modificat, ....etc
|
|
|
01-12-09, 10:42
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI] [PEUGEOT]
|
bine ai venit printre noi . fainutza masina  .
mosteneste generatia opel? adica e stricacioasa ?
|
|
|
01-12-09, 10:59
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Salutare, ms de urare.
Sincer, nu am avut probleme cu ea deci nu a mostenit nimic. (am schimbat opritorul de la portiera ca se auzea clanc-clanc cand o inchideam/deschideam si la inceput cand era noua, pe garantie nu mai stiu ce piesa la clima, ca se blocase cv)
PS: Cam toti care ii stiu eu si au opeluri nu i-am auzit sa aiba probleme cu ele. Doar vesnicele zgomote ale bordului care apar aproximativ la toate masinile din cauza drumurilor.
|
|
|
01-12-09, 11:03
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
@ 2slow4u
Felicitari pentru masinuta! Sunt fan Astra H si e chiar frumusica! Te-am remarcat in trafic dar avand numar de Bucuresti am zis ca nu esti de prin Iasi! Drumuri intinse fara evenimente! Pentru eventuale probleme te astept cu un PM  sa le rezolvam ieftin si rapid
|
01-12-09, 11:21
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 2slow4u
Salutare, stiam de acest forum dar nu mi-am facut cont asa ca datorita unei interventii pe forum la un user a trebuit si astfel hai sa imi prezint si eu masina.
Opel Astra H (AF 2007), pachet enjoy+ si cateva modificari aduse pana in prezent: jante wolfrace tokyo city 17", OPC front bumper, Irmscher side skirts, OPC exhaust (trebuie montata la primavara) , Simota air filter, lumini interioare albe, dvd,gps,tv,radio - modificat, ....etc

|
Urata masina ai,glumesc,abia astept sa o vad cu bara si toba aia de opc.
|
|
|
01-12-09, 12:47
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [DACIA] [MERCEDES] [ALFA ROMEO] [4Rally] [HP Racing Team ]
|
am avut si eu o smecherie de asta de masina un H mustar 1,7 tdci ! am fost multumit ! nu foarte doar multumit !
ON- Spor La treaba cu ea o masina buna
|
|
|
01-12-09, 14:53
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Ms baieti  la ea urmeaza o bara spate PAM cu evacuarea OPC pe mijloc (daca reusesc sa gasesc pe cineva care sa imi aduca bara) si suspensia totala sport.
Dupa asta as putea spune stop joc, deocamdata nu mai modific nimic.
PS: Am uitat sa pun clipul https://www.youtube.com/watch?v=vJGKXri_lZk
|
|
|
01-12-09, 22:40
|
|
 Stage 5
|
nu te supara ca intervin dar nu stai prin zimbru ca am vazut masina cam des pe acolo si apropo mnezo si crys eu va stiu pe voi fan opel astra g caravan am dreptate sau nu ?
|
01-12-09, 23:56
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Ms baieti  la ea urmeaza o bara spate PAM cu evacuarea OPC pe mijloc (daca reusesc sa gasesc pe cineva care sa imi aduca bara) si suspensia totala sport.
Dupa asta as putea spune stop joc, deocamdata nu mai modific nimic.
PS: Am uitat sa pun clipul https://www.youtube.com/watch?v=vJGKXri_lZk
|
Pe dvd-ul ala dadusi ma 30 de bastoane ? 
Apropo,unde ai filmat?
|
|
|
02-12-09, 00:36
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [DACIA] [MERCEDES] [ALFA ROMEO] [4Rally] [HP Racing Team ]
|
Quote:
Originally Posted by drobet@
nu te supara ca intervin dar nu stai prin zimbru ca am vazut masina cam des pe acolo si apropo mnezo si crys eu va stiu pe voi fan opel astra g caravan am dreptate sau nu ?

|
Da drobeta sunt asa de mare fan al opelului astra G ca am intrat in unu cu el  )
|
|
|
02-12-09, 00:56
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Drobeta, de 1 an si cv nu mai trec pe acolo. A stat prietena in acea zona si ma vedeai des, acum s-a mutat si gata cu zona aceea
Nu ba mihai, ala mai e si modificat  ), am filmat undeva pe un camp cred
|
|
|
05-12-09, 22:45
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Drobeta, de 1 an si cv nu mai trec pe acolo. A stat prietena in acea zona si ma vedeai des, acum s-a mutat si gata cu zona aceea
Nu ba mihai, ala mai e si modificat  ), am filmat undeva pe un camp cred 
|
Multe iti mai trec prin capul ala Andrei.Vezi cum faci,poate mai organizezi o partida de fotbal.
Era sa uit,si-a pus bara PAM si evacuarea si masina arata acum asa http://i45.tinypic.com/2pyw84j.jpg
@Eram cu gabi in masina atunci,nu stia de ce rad
|
01-01-10, 12:08
|
|
 Stage 5
|
uite unde era grila de la astra  intradevar tuning adevarat jante pe 45 inch smecherie care din iasi mai are asa ceva
|
|
|
|
|