![]() |
Prezentare Membri Noi
Acest tread e destinat membrilor noi. Aici sa se prezinte ei si masinile lor.
|
Re: Prezentare Membri Noi
pai ... sa ne prezentam si noi ? :) o sa le zic la toti sa isi lase aici semnatura:)
|
|
si prezenta la intalniri......
|
cand va fi prima intalnire .. voi veni si eu :D
|
hai, curaj, nnimeni nu vrea sa se prezinte? cand o sa veniti la intalniri, daca o sa veniti, nu o sa va stie nimeni si o sa fiti "primiti" cu raceala........
|
3 Attachment(s)
Deci:Opel calibra din '91 ... 2.0 8v fara modificari, jante Borbet 16"+toyo,amortizoare si evacuare sport.
Am reusit si am ajus la o intalnire, mi-a placut mult dar din pacate au aparut ceva probleme la calibru si mai rarut cu ea pana rezolv..sper sa fie cat mai repede sa ma inhaitez si eu :mrgreen: numa bine!! |
Frumoasa masina si super ok proprietarul. Am avut placerea sa-l cunosc atunci cand a ajuns la intalnire. Te mai asteptam. Si poate daca tot te "inhaitezi", te si "inhami" la cate ceva...prietenii stiu de ce.
P.S.: explicatiile in particular :lol: |
da, da sti masina, stim proprietaru... 2 laude, una pt el,ca a dat dovada de repect si interes pt tuning, una pt masina, ca tare mi-a placut cum sta jos masina...
|
ce faci claudiu..esti laudat frate..:D...bv...prin Botosani pe la noi pe aici la tara cand mai vii?:))
|
Quote:
vad vad..sarmana la baieti! :d api am fost de joi pana duminica..da cu "viper-u"...am luat niste piese ce aveam nevoie pt cali. sapt asta sper sa rezov. v-am pupat! |
k....te asteptam pe aici...:)
|
Salutare baieti! Unde au loc intalnirile si cand ?:D
|
Quote:
|
baieti, vedeti ca aici e zona iasi, si aici se prezinta membrii noi care participa la intalnirile 4t iasi....daca vreti sa veniti, sunteti bine-veniti.... in fiecare vineri, la palat, orele 21.00
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning