Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Closed Thread

Thread Tools
Old 07-05-05, 05:19   #31
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

cred ca ai gresit locul in care sa faci reprosuri
in plus, uiti de nenumaratele curse in care nimeni nu a platit taxa...
Gratzian is offline  
Old 07-05-05, 11:49   #32
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"TND--TEAM\"
*cam cati km sunt din gara din iasi pana la aeroport
Quote:
Originally Posted by \"Cartman\"
1. in jur de 20

cum sa fie ma 20? ai innebunit?
13 is pana in Letcani lol
poate vroiai sa spui 5 km
iasi_drifter is offline  
Old 07-05-05, 11:56   #33
Cartman
Banned

Stage 5

Cartman's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

poi io am pus 20 cu gandul ca poate se mai plimba si oleac prin oras, da nu mult :P
Cartman is offline  
Old 07-05-05, 12:03   #34
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

is chiar vreo 50 daca trece si pe la Bucium
glumesc TND; nu te lua dupa Cartman; cred ca dormea la calculator la ora aia. Trebuie sa fie vreo 5 km pana la aeroport (in jur de) (hai maxim 10 ca n-am masurat dar in nici un caz 20)
iasi_drifter is offline  
Old 07-05-05, 12:39   #35
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Gratzian\"
cred ca ai gresit locul in care sa faci reprosuri
in plus, uiti de nenumaratele curse in care nimeni nu a platit taxa...
cum au fost alea de la Iasi de anul trecut unde cei din afara iasiului nu au platit biletul si nici taxa de intrare pe aeroport.
am dreptate ???
====
ar trebui sa se inteleaga ca aceasti 200 de mii nu si-i pune organizatorul in buzunar ... ce e asa de greu de inteles .. doar vreti curse pe viitor si sa fie si din ce in ce mai frumos.
====
Biletul d eintrare este platit de absolut toata lumea. PUNCT !!! cel putin asha s-a stabilit aseara cand ne-am intalnit cu totii la sediul Zentech din Iasi.
====
vad ca difera cam multe lucruri de la ce am auzit si am vb noi cu ce e aici .. si culmea ca voi aveti informatiile de la Johann ( sursa 4tuning ) si ce a auzit si a propus el am auzit si eu cu urechile mele .... in fine
Old 07-05-05, 13:15   #36
golf4tunat

Stage 3

golf4tunat's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Ca sa nu se creeze confuzii ... organizatorii au mizat pe intrare libera a celor din afara iasului , problema era ca asteptam ca jumatate din concurenti sa fie din afara iasului !!! Incercam sa facem acest eveniment unul din cele mai reusite din cate au fost in Iasi iar acest lucru necesita bineinteles fonduri , asa ca ganditiva ca aceasta suma este o suma modica pentru a putea incuraja organizatorii sa mai faca si alte curse ... tot ce se incearca e o echilibrare a cheltuielilor cu cea a incasarilor , nici decum nu se merge pe castig ! Ultima cursa facuta de Zentech spre nemultumirea organizatorilor ,din punct de vedere financiar a fost un esec , din bani investiti neputanduse recupera nici 30 % ... acesta este singurul motiv pentru care se vrea a merge pe o taxa fixa care dealtfel nici nu e mare !!!
SE INCEARCA REDUCEREA SAU ELIMINAREA EI PENTRU CEI DE LA PESTE 300 KM DE IASI !!!
Iasul va asteapta cu provocari demne de luat in seama ... cu masini pe toata plaja de categorii ... chiar si peste 200 cai , asa ca NOI ASTEPTAM PROVOCARILE VOASTRE !!!
SEE YOU AT THE FINISH LINE
P.S. Specificam ca reprezentantii 4tuning au facilitat accesul celor din Iasi la evenimentele in care ei au fost implicati si ca pastrarea taxei nu este sub nici o forma o revansa ci doar o simpla incercare de a incuraja astfel de manifestari in orasul nostru !
Old 07-05-05, 15:19   #37
Blue

Stage 2

vine cineva de la Bucurejti? robert (SGM), gratzian, vali, santos?....anybody?
Blue is offline  
Old 07-05-05, 16:45   #38
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Blue\"
vine cineva de la Bucurejti? robert (SGM), gratzian, vali, santos?....anybody?
asta incerc si eu sa aflu daca mai vine cineva inafara de vali si gratzian .... oricum e prea devreme ca sa se pronunte dp acuma .. santos .... hai la iasi la o pizza din aia buna
IS 18 BOG is offline  
Old 07-05-05, 18:08   #39
TND--TEAM

Stage 5

TND--TEAM's Avatar

pentru cei care sunt din iasi
****** gasesc la gara vre-un maxi-taxi care sa ma duca direct la aeroport ????
TND--TEAM is offline  
Old 07-05-05, 19:44   #40
TheSinner2

Stage 5

TheSinner2's Avatar

nu prea...
TheSinner2 is offline  
Old 07-05-05, 20:29   #41
HolySoul

Stage 5

HolySoul's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]

TheSinner2 participi la Iasi ?
HolySoul is offline  
Old 07-05-05, 20:56   #42
XSW

Stage 5

XSW's Avatar

TND--TEAM - e cam devreme sa zic pt. ca eu nu ma ocup de adunare, dar de obicei inaintea unei curse ne adunam intr-un loc si mergem impreuna, deci poti lua un maxi pana unde ne intalnim noi si dup-aia gasesti o masina in care sa mergi sigur, cel putin eu am min. 2 locuri libere daca vin cu masina.
XSW is offline  
Old 08-05-05, 01:24   #43
trankan

Stage 3

trankan's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

nu prea ma pricep la organizare....bani pentru ce?...si de gasit pe cineva sa organizeze om gasi...cam despre cati bani este vorba si ptr ce este nevoie? si daca se organizeaza?....apar concurenti?
trankan is offline  
Old 08-05-05, 01:57   #44
golf4tunat

Stage 3

golf4tunat's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

trankan .... nu iti spunem pentru ce ai nevoie de bani ca nu are rost o astfel de discutie , dar e evident ca in lumea de azi nu faci nimik fara bani , nici playuri nici alte evenimente sportive .......... DECI NIMIK NU SE POATE FARA BANI ......... nu vreau sa intram in discutii filozofoce dar parerea mea e ca trebuie insistat pe astfel de evenimente si cum iasul e un pik mai cunoscut pentru asa ceva ar trebui promovata participarea si organizarea aici ...... pentru moment , mai tarziu cand o sa avem o galerie impresionanta ca si cei de la legalracing o sa facem curse si pe centru sucevei , dar pana atunci sa ne concentram la ce e REAL si nu la ce e ireal !!!!!
golf4tunat is offline  
Old 08-05-05, 02:15   #45
trankan

Stage 3

trankan's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

adica ce vrei sa spui...inteleg ca Iasu e real.....dar ce e asa ireal la Suceava?... si nu ma gandeam prin centru din cate stiu eu are si Suceava un aeroport...la Salcea...care ar putea fi folosit..deci nu prea pare IREAL cum zici tu ....dar ma rog..... dar asa e momentan .... sa ne concentram pe Iasi...
trankan is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -