Inscrierile s-au facut tot impul cu o zi innaintea cursei, insa nu stiu exact orele, de cand pina cand....dar aflu pina deseara si maine cel tarziu va anunt !
PS: am sa incerc sa fac rost de o schema pt a putea ajunge mai usor la aeroport !
vreau si eu... dar ma tem ca nu am cum ajunge... (pana la Iasi e drum lung)... asa ca va rog sa puneti ceva poze sau filmuletze ca sa stie si sudu ce ati facut...
inscrierile se vor face in timpul zilei respective la aeroport dar din cate am inteles exista si posibilitatea de inscriere ONLINE pe 4tuning
ptr inscriere este necesar 200 mii lei .... si va trebui sa se completeze un chestionar unde vor fi afishate niste reguli care va trebui sa le respecte toata lumea si este obligatorie prezentarea permisului si a buletinului la inscrierea in concurs.
NIMIC MAI MULT !
__________________ Moldovean incurabil si ma mandresc cu asta !
sal vreau sa imi raspunda si mie cineva urgent la 2 intrebari
*cam cati km sunt din gara din iasi pana la aeroport
*cam pe la ce ora o sa se termine cursa
multumesc
sal vreau sa imi raspunda si mie cineva urgent la 2 intrebari
*cam cati km sunt din gara din iasi pana la aeroport
*cam pe la ce ora o sa se termine cursa
multumesc
Motocicletele se vor da fara grupa, eliminatoriu, pana ramane numai un singur concurent !
De maine seara vor fi puse la dispozitie formulare de inscriere ON-LINE pe 4tuning !
De asemenea, 4tuning a vorbit cu organizatorii pentru o reducere sau eliminare a taxei de participare pt toti cei care vin din localitati mai indepartate: peste 300 km !