Am incurcat masinile!Eu vorbeam despre un SL 300 ca cel din poza postata de mine!De ceea ce vorbiti voi,stiu unul care sta permanent in fata la maternitate!Am gasit un Lincoln si am reusit sa fac niste poze ziua!
Am mai vazut o masina americana mare, tare, in curte la un om, dar nu mi-am dat seama ce era!Am sa incerc sa ii fac niste poze!
Espinoza raspunde te rog la privat!
Oare cat timp am sa iti mai editez posturile?---CRyS`
limuzina, cea ce este in poza ta este un sl300 gulwing, dar majoritatea lumii prefer sa-i spuna simplu "gulwing"...si este cu totul si cu totul altceva decat sl300 simplu
Era unul negru,statea in fata stadionului Emil Alexandrescu,dar de vreo 6 luni nu l-am mai vazut!Ori la vandut ori a plecat omul din Iasi!Sa dea Domnu sa fie macar asta din Iasi...dar nu prea as crede!La fel cum a fost si cu acel lamborghini gallardo portocaliu....deodata a disparut!Cine merge cu mine sa vedem un ferrari 360 modena?Cineva peste 18 ani si sa detina o masina...sunam omul si ii zicem sincer ...suntem pasionati si daca se poate ,,,,daca cineva ar putea merge...propietaru e din Iasi si-l vinde!