22-09-08, 18:23
|
|
Stage 5
|
Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi
Quote:
Originally Posted by CRyS`
|
Asta'i !De ce?
|
|
|
22-09-08, 21:14
|
|
Stage 4
|
acel ferrari sta pe la firma aia de net de prin metalurgie airbites sau ceva de genu asta
|
|
|
28-09-08, 23:13
|
|
Stage 5
|
Cand lam vazut in Copou pe o straduta...miam dat seama ca e a patronului de la Terra,am luato putin la fuga dupa el si ia aparut o masina in fata...cat a dat el cu spatele sa incapa cealalta masina..lam ajuns,s-a dus in curte,am asteptat sa coboare din masina,lam rugat frumos sa ma lase sa fac cateva poze,ma lasat sa intru in curte si am facut... (am mai multe poze dar nu are rost sa le postez pe toate).S-a dat jos din Bentley si intr-un minut era in lexus cu el in drum...a asteptat sa termin de facut poze,a inchis poarta si a plecat.Nu am avut timp sa il rog sa fac cateva poze la motor si interior..s-a dat jos si s-a urcat direct in Lexus...oricum..om adevarat..ma lasat sa intru in curte,a asteptat sa fac poze,tot respectul!Am sters putin dintr-o pzoa ...ma rog e o chestie...da am postato din greseala!Tot sa intalnesti oameni ca domnul asta...
Last edited by limuzina; 28-09-08 at 23:23.
|
|
|
29-09-08, 00:04
|
|
Stage 5
Member of: [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by limuzina
Azi pe la 6 fara 10 in fata la Sei Bela in Tudor era S8'ul dar de unde loc de parcare acolo...nu am reusit sa fac poze ,macar l-am vazut !Pe la Teatru pe acolo pe Stefan era un M5 cel putina asa scria...dar nu l-am prins nici pe asta decat in mers.Peste cateva minute am vazut un F430 pe Stefan,nu am avzut ce numere avea,eram intr-un magazin.Cu putin noroc am gasit parcat Cayenne'ul GTS.In parcare la Kauflandul din pacurari un XF . Daca reuseam sa prind si S8'ul...e..mai sunt zile.
|
Bimmerul negru, tocmai ce a avut un accident cam nasol, s-a ciocnit frontal cu un X5 in Pascani si e farmata in totalitate.
|
|
|
29-09-08, 13:39
|
|
Stage 4
Member of: [2 Roti]
|
Quote:
Cand lam vazut in Copou pe o straduta...miam dat seama ca e a patronului de la Terra,am luato putin la fuga dupa el si ia aparut o masina in fata...cat a dat el cu spatele sa incapa cealalta masina..lam ajuns,s-a dus in curte,am asteptat sa coboare din masina,lam rugat frumos sa ma lase sa fac cateva poze,ma lasat sa intru in curte si am facut... (am mai multe poze dar nu are rost sa le postez pe toate).S-a dat jos din Bentley si intr-un minut era in lexus cu el in drum...a asteptat sa termin de facut poze,a inchis poarta si a plecat.Nu am avut timp sa il rog sa fac cateva poze la motor si interior..s-a dat jos si s-a urcat direct in Lexus...oricum..om adevarat..ma lasat sa intru in curte,a asteptat sa fac poze,tot respectul!Am sters putin dintr-o pzoa ...ma rog e o chestie...da am postato din greseala!Tot sa intalnesti oameni ca domnul asta...
|
daca erai in Bucuresti erai bun de paparazzi mai faceai si tu un ban in 1 luna fugeau toate vedetele cand vedeau copii de 14 -15 ani pe langa ele
|
|
|
02-10-08, 22:07
|
|
Stage 5
|
Am vazut inca un Granturismo cu numere de Bucuresti ceva cu GRO la numar!Am mai vazut un bmw seria 8 cu numere de Italia ceva de genu asta http://www.bmwnbb.com/customer-cars/...view-1-med.jpg
|
|
|
02-10-08, 23:05
|
|
Stage 3
|
Quote:
|
Maserati GranTurismo e din Suceava ...a lui Grosaru.
|
|
|
03-10-08, 10:22
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
Mdap ... Un BMW Seria 8 cu nr de Italia isi etala valoarea prin Centrul Civic scum 2 zile! Frumos exemplar!
|
|
|
05-10-08, 22:50
|
|
FOTO Member
Stage 5
Member of: [FOTO] [4Rally]
|
tocmai a aparut in copou un dodge ram heavy duty gri 4 usi (exact ca AMN-u doar ca nu e SRT10
are numere provizorii,cred ca la adus recent din germania
|
|
06-10-08, 18:27
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [Toyota]
|
mergeam azi in spatele lui ... tanc de masina ce mai
|
|
|
06-10-08, 19:56
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by D3m0N
|
o noua aparitie pe strazile Iasului ...sper sa o prind si eu pe vineri sambata Duminica... !Am mai gasit in Copou casa unui om cu un A8L W12 ...merita sa fac poze?
|
|
|
07-10-08, 01:09
|
|
FOTO Member
Stage 5
Member of: [FOTO] [4Rally]
|
negru? XTP la nr? un model mai vechi cumva?
|
|
|
07-10-08, 16:19
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Tim
negru? XTP la nr? un model mai vechi cumva?
|
Da e negru dar nu cred ca are xtp la numar..
Azi la 14:52 pe langa MALL a trecut un Cayenne Magnum negru cu numere de Germania...se auzea super ..in fata avea si sigla de la magnum..
arata super !
Last edited by limuzina; 07-10-08 at 16:27.
|
|
|
07-10-08, 17:37
|
|
Stage 4
Member of: [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by CRyS`
Mdap ... Un BMW Seria 8 cu nr de Italia isi etala valoarea prin Centrul Civic scum 2 zile! Frumos exemplar!
|
azi pe la 7:45 am vazut si eu BMW-u era la mine la scoala pe Sararie ,arata super bine dar eram pe scuter si nu am stat sa ii fac poze
|
|
|
08-10-08, 16:45
|
|
Stage 5
|
Sa o tinem tot asa...azi pe Copou pe la 2:20 un Lincoln Navigator alb cu numere rosii de Suceva,pe la universitate un Poresche Boxster de Constanta da surpriza este ca era mov da era mov tot tot ...nu stiu ca a avut in cap omul care l-a cumparat ma rog...am mai vazut la Mall un Cayenne GTS tot alb numai ca avea alte numere si unu negru cu numere rosii de Iasi...deja sunt 3.
Last edited by limuzina; 08-10-08 at 16:48.
|
|
|
|
|