Re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Quote:
Originally Posted by mituc
Pe frigalaul asta prietenul tau vrea sa-si vopseasca masina intr-un garaj? El nu-si da seama ca in perioada asta a anului tabla nu va fi niciodata lipsita de umezeala si nu-i prea va prinde vopseaua?
Nu prea poate circula cu ea,si de asta a zis,cu siguranta vorbeam de un garaj incalzit,dar oricum nu ar merge treaba,deci sa lase sa vina primavara...
Stiti vreun Trabant ieftin de vanzare/abandonat prin Iasi sau imprejurimi? Nu ma intereseaza daca are acte,starea caroseriei sau starea motorului ,doar sa-l aiba , fiind baza unui proiect
P.S Pot cumpara masini de la Remat? (fara acte)
Quote:
Originally Posted by laur994
Stiti vreun Trabant ieftin de vanzare/abandonat prin Iasi sau imprejurimi? Nu ma intereseaza daca are acte,starea caroseriei sau starea motorului ,doar sa-l aiba , fiind baza unui proiect
P.S Pot cumpara masini de la Remat? (fara acte)
Ati vindut careva de curind o masina si-mi puteti spune in cit timp v-au eliberat cei de la ANAF certificatul fiscal care dovedeste plata taxei de prima inmatriculare si respectiv nerestituirea acesteia?
Quote:
Ati vindut careva de curind o masina si-mi puteti spune in cit timp v-au eliberat cei de la ANAF certificatul fiscal care dovedeste plata taxei de prima inmatriculare si respectiv nerestituirea acesteia?
Da eu, am depus miercurea trecuta si mi-l da maine...adica vreo 5 lucratoare.
Quote:
Si tu vinzi masina sau o cumperi?
Vand una si cumpar alta, ala care vinde masina trebuie sa scoata hartia de la finante, si app am fost ieri si nu era gata foaia, a zis ca pe saptamana viitoare ca au mult de munca doamnele functionare zis marmote!
Salutare. Am si eu cateva nelamuriri si as avea nevoie de ceva lamuriri. Am o masina cu faruri H4 impreuna cu xenon tot h4 (bineinteles). As dori sa pun pe masina faruri h7. As dori sa stiu daca se poate si daca sunt multe modificari de adus partii electronice la masina si daca as putea folosi xenonul h4 pentru o faza(scurta sau lunga) la farul h7 sau trebuie sa imi iau alt pachet xenon. Va multumesc.
eu am luat din Carrefour acum vreun an si ceva... de langa raionul cu accesorii auto. era de-aia tip burete (adica mai grosuta)... am lipit sigla pe hayon (seamana de fapt cu aceeasi banda cu care a fost lipita si sigla originala de la Opel) si inca se tine foarte bine dupa destule turbojeturi primite
Quote:
Originally Posted by koket
Eu te sfatuiesc sa renunti la idee.Soclul H4 difera tare de H7.
Intrebarea e de ce vrei sa treci la h7?
salut. imi poti spune de ce vrei sa renunt la idee? nu se poate sau e prea greu? vreau sa trec pe h7 pentru ca genul de far pe care il doresc nu exista la modelul meu de masina.
Quote:
Originally Posted by Rih85
Salutare. Am si eu cateva nelamuriri si as avea nevoie de ceva lamuriri. Am o masina cu faruri H4 impreuna cu xenon tot h4 (bineinteles). As dori sa pun pe masina faruri h7. As dori sa stiu daca se poate si daca sunt multe modificari de adus partii electronice la masina si daca as putea folosi xenonul h4 pentru o faza(scurta sau lunga) la farul h7 sau trebuie sa imi iau alt pachet xenon. Va multumesc.
eu pe golf am avut haruti tot cu h4 .. si cand am schimbat harurile ..am h7 pe scurta si h7 pe lunga si nu am avut nici o modificare numai ca,atunci cand dau lunga mi se stinge scurta trebuie pus un releu in rest nimic altceva