11-01-13, 02:31
|
|
 Stage 5
|
Re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
nu vreu asta ....sa o repar gratis...si nu e masina mea e a lu tata...el ma rugat sa caut mai ieftin ca au fost investiti destul de multi banii si piesele se gasesc destul de greu .. dar fiecare intelege ce vrea.
|
|
|
11-01-13, 09:22
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by Jockers
nu vreu asta ....sa o repar gratis...si nu e masina mea e a lu tata...el ma rugat sa caut mai ieftin ca au fost investiti destul de multi banii si piesele se gasesc destul de greu .. dar fiecare intelege ce vrea.
|
Toyota corolla este o masina destul de fiabila , atata timp cat pui piese si consumabile bune la ea !In familie am o celica t23 care de 3 ani numai consumabile a cerut si atat ! Daca se investeau o gramada de bani , mai conteaza si felul cum au fost investiti  .... daca sa mers pe principiul cat mai ieftin si calitate deloc , vorba aia , cat platesti, atat te tine  . Pune si cauta prin celelalte parti ale tarii , ca la noi in zona nu vei gasi ceea ce cauti , sau la magazin atat  .... daca nu , cauta pe producator ceva ok , ca oricum decat sa dai spre exemplu un milion pe un vas de expansiune , mai pui un 50 de ron in plus si il iei de noi de exemplu !

|
|
|
11-01-13, 19:16
|
|
Stage 1
|
Salutare !
Stiti vreun atelier de tuning in Iasi care executa lucrari mai delicate? As dori sa montez niste lupe (pe faza scurta) in interiorul unor faruri care au oglinda din fabrica . Masina : Seat Leon 1M . Am vazut schimbarea de la oglinda la lupa la foarte multe masini, deci stiu sigur ca se poate.
Sau niste baieti mai priceputi care se baga?  (nu degeaba, evident)
|
|
|
11-01-13, 19:26
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Alexxuc
Salutare !
Stiti vreun atelier de tuning in Iasi care executa lucrari mai delicate? As dori sa montez niste lupe (pe faza scurta) in interiorul unor faruri care au oglinda din fabrica . Masina : Seat Leon 1M . Am vazut schimbarea de la oglinda la lupa la foarte multe masini, deci stiu sigur ca se poate.
Sau niste baieti mai priceputi care se baga?  (nu degeaba, evident)
|
Ai cumparat lupele? daca nu incearcale pe astea :
http://performanceauto.ro/index.php?...index&cPath=27
Da un telefon si vezi daca iti fac si manopera oamenii , atelier nu stiu , dar cunosc un tip care se pricepe la chestii de genul si e din iasi !
|
|
|
11-01-13, 21:28
|
|
 Stage 5
|
Are idee cineva cam cat costa de polishat doua faruri si unde se poate face asta?
|
|
|
11-01-13, 22:34
|
|
 Stage 4
|
Stiu ca anul trecut era 50 lei la http://cardesigniasi.ro/ (Lucian) , din ce imi amintesc.
|
|
|
12-01-13, 01:06
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style
Toyota corolla este o masina destul de fiabila , atata timp cat pui piese si consumabile bune la ea !In familie am o celica t23 care de 3 ani numai consumabile a cerut si atat ! Daca se investeau o gramada de bani , mai conteaza si felul cum au fost investiti  .... daca sa mers pe principiul cat mai ieftin si calitate deloc , vorba aia , cat platesti, atat te tine  . Pune si cauta prin celelalte parti ale tarii , ca la noi in zona nu vei gasi ceea ce cauti , sau la magazin atat  .... daca nu , cauta pe producator ceva ok , ca oricum decat sa dai spre exemplu un milion pe un vas de expansiune , mai pui un 50 de ron in plus si il iei de noi de exemplu !
|
nu e vorba de asta ca si toyota e cumparata de noua si nu au fost pb decat consumabile si alea din cele mai bune .. dar acum sa rasturnat cu ea si ne avand casco ..e o investitie destul de mare si la asta m-am referit ..ce era am cumparat nou ,dar unele nu se merita sa le ei noi .. un exeplu haionul spate este putin strambata ..si pana si la second hand e 19 mil ...care mi se pare exagerat..oricum in mare parte e gata dar nu gasesc carenajul de pe dreapta fata nicaieri si nou e 370 ron .. pentru o bucata de plastic mi se pare cam mult...
|
|
|
12-01-13, 09:26
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [MERCEDES] [Opel] [AUDI]
|
dami niste date despre masina si ce piese ai nevoie sa iti fac pret.
apropo carenaj dreapta fata este si la 40 de lei
|
|
|
12-01-13, 12:13
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style
|
Esti sigur ca lupele de pe site-ul ala se monteaza asa usor cum zic ei?fara sa tai deloc din oglinda farului?
Pai lasa aici o modalitate sa-l contactez atunci  .
|
|
|
12-01-13, 12:27
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Alexxuc
Esti sigur ca lupele de pe site-ul ala se monteaza asa usor cum zic ei?fara sa tai deloc din oglinda farului?
Pai lasa aici o modalitate sa-l contactez atunci  .
|
Orice lupsa aftermarket va intra cu mici modificari in far ! important e ca lupa sa bata bine , apoi iti faci griji de montaj , nu te zgarci la un kit de xenon bun [ am surse si pt asta ] ... o sa vorbesc cu baiatul si daca e de acord , o sa iti dau numarul lui pe privat !
|
|
|
12-01-13, 13:53
|
|
Stage 1
|
ok, astept . Multumesc!
|
|
|
15-01-13, 21:33
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by aalex691
|
Merci Alex, am sa-i zic lui Adil, poate face el
|
|
|
16-01-13, 20:10
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [Nissan] [VW] [2 Roti]
|
Stie cineva cine dezmembreaza Skoda Superb la noi in zona?
|
|
|
17-01-13, 12:49
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [MERCEDES] [Opel] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by vinyl
Stie cineva cine dezmembreaza Skoda Superb la noi in zona?
|
skoda superb 2005 2.5 tdi
ciprian : 0752105205
|
|
|
22-01-13, 19:42
|
|
Stage 1
|
Salut , am si eu o dilema in legatura cu folia auto. Masina a fost luata din germania in vara trecuta cu folie pe geamurile laterale spate(luneta+geamuri laterale fata sunt curate) iar cand am fost la rar cu ea , a venit 'mesteru' , a verificat transparenta foliei , a zis ca e ok si atat ... Folia era omologata in germania si are pe colturi niste insemne dar nu am certificat sau omologare in romania .Pana acum nu s-a legat politia de mine dar preventiv as vrea sa rezolv chestia asta . Stie cineva un service de folii auto omologate care m-ar putea ajuta fara sa o dau jos pe asta ? sau service cu omologare sa o foliez din nou in cel mai rau caz  ..
|
|
|
|
|