vreau sa spun cateva kestii importante...
1 la mana.. cocaine.. suceava depinde de un salon auto din cate am inteles.. si de alti factori...deci nu putem sa ii grabim.. crezi k ei nu vor sa faca?
stefan stie ele ce stie de nu spune nimic.. pentru k nu poti promite un eveniment atata timp cat nu ai o baza.. si avand in vedere k acel salon s-a amanat..se amana si cursa..
nu stiu de ce te grabesti asa tare sa organizezi eveniment.. sau intalnire..cum vrei sa ii spui...
eu zic sa avem rabare k sa iasa treaba frumoasa... ok? stefan..daca intri pe aici..sau te uiti din greseala. zi-ne si noua cateva detalii... poate te ajutam si noi cu ceva..incercam cum putem.. te salut..
2 la mana.. razvan XEX e rugat sa vina la post

)) k avem de discutat cateva treburi... foarte interesante..legate de cineva care se baga intre noi cu un tupeu fantastic.. si incearca sa ne bage betze in roate.. o parte din voi stiti cine e...
kestia nasoala e k a adus pe cineva ..care nu era de-al nostru.. .nu-l stia nimeni..si totusi a facut poza cu noi.. adik ..pana mea. am zis k poate il stiti voi dar am vz k nu e asa...
in fine..acel omuletz cu laguna..nu stiu ce cauta acolo...dar era adus de personajul de mai sus.. cu un tupeu fantastic...n-am vazut asa ceva..
dak se afla cine ciripeshte.. o sa iasa nasol.. noroc k nu facem niciodata prostii.. sau curse.. k dak ne bagam..ne ardeau..
in fine.. vreau sa vb cu voi .. ori zilele astea.. ori cel tarziu vineri.. cand avetti timp..
cu o parte din voi .. o sa ma vaz azi si maine..restul.. cat de curand..
va salut..si aveti grija cu cine umblati.. circulati incet si regulamentar.. k sunt ochi peste tot.. zi si noapte..
salutari