Quote:
Originally Posted by AXEL_SS
Salutare. As avea de spus unele lucruri. Imi retrag cuvintele. Eu nu sunt pasionat. Sunt doar un simplu user, care vrea sa invete ceva mai mult decat apasarea unor pedale si tinutul unui volan. Cand am spus pasiune ma refeream la faptul ca imi plac mult masinile, nimic mai mult. Si imi cer scuze aici fata de domnul Slip pt multele care le-am facut fata de dumnealui, dar si fata de altii care i-am suparat si nu le stiu numele. Vreau sa ma revansez fata de voi toti.
Cu respect
|
CITESTE CE AM SCRIS !!!

mai omule...hai sa-ti spun prieteneste o kestie
nu tre' sa iti ceri scuze fata de mine...si nici fatza de altii atata timp cat nu ne-ai jignit

toata treaba a tinut de abordare...si poate un pic prea mult entuziasm

cand intri intr-o comunitate de asta...se intra usor.. mai intai vii la intalniri..nu te baga nimeni in seama..asta este..poate data viitoare...nu-i nici o problema
azi nu..maine nu.. dar la un moment dat cineva tot vine si te saluta..numai din simplu fapt k stie masina..sau omul... intelegi?

ori tu ai incercat cam nerabdator sa intri in comunitate....
io nu sunt nici shef nici nimic aici...k sa iti ceri scuze in fatza mea...intelegi? numai la modul personal dak se intampla ceva atunci vii sa iti ceri scuze dak crezi k e nevoie...
sunt un simplu sofer care ...la fel ca tine incearca sa isi castige respectul fata de ceilalti membri din comunitate...dak nu ma respecta.asta este...ma duc intr-un cerc de prieteni care ma respecta si cu asta basta./...
nu vreau sa iti tin morala..si sa nu crezi k iti spun cu rautate...dar nu asa se face..
eu stiu ca tu nu esti rau intentionat...si tocmai de aia ti-am zis in fatza...despre ce e vb... si am comentat tot timpul la tine k stiam ca la urma urmei iti vei da seama...
trebuie pastrata si o anumita distanta totusi intre noi...o vreme ..pana ne obisnuim.. da?
sa iti mai zic o treaba...mie dak imi spune un om in fatza k nu i-a placut ceva la mine..sau comenteaza...poate imi vine sa il iau oleak la *** ..dar macar respectul sh-il castiga in fatza mea...pt k in felu asta aflu ce tre sa fac in continuare k sa nu mai apara discutii

intelegi?? tre sa ai oleak de durere in *** si sa spui in fatza ce si cum..nu pe la spate.. tot timpul se gaseste unul mai bun k mine ..care comenteaza...kiar dak nu stie nici jumate din ce cunosc eu..dar asta este ..nu ai cum sa ii multumesti pe toti...
eu te salut..si..incearca sa iti mai temperezi entuziasmul

pana iti intri oleak in mana..da? si mai intai analizeaza terenul si apoi intra pe el.. k dupa cum observi..a cam fost teren minat comunitatea 4tuning Iasi ...
hai..mai vb..pa
p.s. : nu mai posta cate 10 posturi scurte.. k nu prea conteaza numaru de posturi ...