Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

View Poll Results: ....
...... 0 0%
---- 0 0%
Voters: 0. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 17-12-06, 21:52   #286
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Talking Re: Intalniri Iasi!

in primul rand... eu cu zyz nu am dormit az...am avtu multa treaba
in al doilea rand...nu s-a organizat nimic la fortus mai din timp..k sa stim si noi k forumu nu l-am mai vz de 2 zile..si nici telefoane nu am primit
in al treilea rand.. vinerea viitoare.. nu vine nici slip nici zyz si nici fetele lor pt k e organizata o plecare...undeva la distractie
si nu in ultimul rand... vreau sa spun k de la anul..dak ne da dumnezeu sanatate...si avem bani si timp..o sa incercam sa facem un club limitat numai cu masini bune.. dar bune nu vrajeala sau stock

deci... de la anul .. mari surprize se asteapta
hai cu forjala ))

bafta mey oameni buni..
Old 17-12-06, 22:21   #287
ZyZ
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

ZyZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Old School Cars]
Default Re: Intalniri Iasi!

ci modiest iesti...nu-mi vini si cried
ZyZ is offline   Reply With Quote
Old 17-12-06, 23:41   #288
acid

Stage 3

acid's Avatar

daca am capace la roti pot sa intru in club ? )
acid is offline   Reply With Quote
Old 18-12-06, 00:23   #289
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

Quote:
Originally Posted by slip View Post
si nu in ultimul rand... vreau sa spun k de la anul..dak ne da dumnezeu sanatate...si avem bani si timp..o sa incercam sa facem un club limitat numai cu masini bune.. dar bune nu vrajeala sau stock

..
bun, deci se face exclusivist. ei lasa, ca daca nu fac rost de bani la timp poate mai sunt si alte tipuri de adunari. na, ca sa-i faci daca la unele masini modificarile costa. am ajuns ca la melodia 40km de la bug mafia, ca nu am bani s-o fac a mea. rusine mie.

stie care cumva cine si unde sa fac angajari?
Old 18-12-06, 09:51   #290
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Wink Re: Intalniri Iasi!

toate modificarile costa...asta e sigur indiferent de masina ...veche noua ..buna rea.. etc..
faza este k preturile difera pentru k pt masini vechi gasesti piese repede ieftine..cat de cat..si .. le poti monta tu ..dak te pricepi...iar la astea noi te costa mai mult manopera..

acuma.. doamne-ajuta sa fie bani de unde... sa dai...
k masini se gasesc

va salut
slip is offline   Reply With Quote
Old 18-12-06, 10:45   #291
HotWheels

Stage 4

HotWheels's Avatar

Cris, sa te mut ca n-ai vrut sa faci poza la cazan ...lasa ca data viitoare vin cu a mea si-ti dau voie sa o admiri. o sa fie multicolora...u'll see
Old 18-12-06, 11:11   #292
AXEL_SS

Stage 4

AXEL_SS's Avatar

Quote:
Originally Posted by slip View Post
...o sa incercam sa facem un club limitat numai cu masini bune.. dar bune nu vrajeala sau stock
Ce vrei sa spui cu asta? Inseamna cumva excluderea unor membri? Sunt destui care au masini stock. Fii mai explicit te rog
AXEL_SS is offline   Reply With Quote
Old 18-12-06, 11:52   #293
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

Quote:
Originally Posted by AXEL_SS View Post
Ce vrei sa spui cu asta? Inseamna cumva excluderea unor membri? Sunt destui care au masini stock. Fii mai explicit te rog
da cat de explicit pot sa fiu? mai mult decat am scris mai sus? e asa greu?
care e faza cu stock-u? ce daca sunt destui?? nu ma intereseaza ce zici tu acolo..sincer.. eu am zis "nu vrajeala sau stock"..ce nu ai inteles?

nu inseamna nici o excludere..a nimanui pentru k inca nu exista un club care sa aiba membri..deci cade faza..
o parte din noi sunt in crazy drivers...o parte nu..
eu nu, radu nu, edy din cate stiu eu .. nu.. si mai sunt... inca vreo cativa
kestia este k indiferent din ce club faci parte.. oricum suntem o comunitate si deci asta nu inseamna k prin a infiinta un club..de acuma sunt marginalizati unii din voi...nici vorba
o sa fie o intalnire saptamanala k si pana acuma...doar k noi..cei din club spre exemplu...o sa mai avem cateva intalniri organizate tot saptamanal...la un suc..o kestie ceva..de mancare.. unde vom sta si vom discuta probleme, tips&tricks, etc.
si restul...ce va fi... va fi nu se spune

deci mai explicit de atat..kiar nu pot..desi m-am scremut cat am putut... sa dau detalii care erau evidente..

dak mai are cineva intrebari..bring it on ...up up..
va salut...
Old 18-12-06, 12:02   #294
ZyZ
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

ZyZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Old School Cars]

Ce vrea colegul meu mai slab de inger (ce ti-am tras-o suckere) sa spuna e ca de la anul vom fi cativa care vom incerca crearea unei grupari axate pe performanta, adica fara artificii inutile, neoane, spinnere sau altele asemenea. Un club care se vrea exclusivist, format numai din masini care au facut sau au potentialul de a face istorie pe scena curselor din Iasi. Ideea e ca fiecare masina e buna din anumite puncte de vedere, dar noi vom incerca sa ne axam doar pe performanta. Mai mult decat atat nu pot spune. Cert e ca nimeni nu poate fi exclus inca, pentru ca inca nu exista nici un club, iar comunitatea 4tuning ramane pentru noi o a doua casa, indiferent de apartenenta la diferite cluburi.
Old 18-12-06, 13:28   #295
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

da, buna ideea cu masinile numai pt performanta.
bakal is offline   Reply With Quote
Old 18-12-06, 15:03   #296
slip
BMW Driver

Stage 5

slip's Avatar

este ???
las k de la anu... te facem sa iti iei masina veche... tigaie..jaf..cum vrei as ii spui/..si sa arunci cu bani in ea..fara numar..fara numar/..la masina

cat despre colegu asta...care mi-a tras un nas in... ce sa zic.. faq ))
numai bine..
Old 18-12-06, 15:45   #297
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

SA DEA DOMNU'. numai ca tre sa mai si facem banii, sa gasim masina,.....eheee........... ce mult ma plang, nu-i asa? sa-mi fie rusine
Old 18-12-06, 16:13   #298
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

iara eu. acu pana la anu mai e ceva vreme. dar daca ninge zilele astea, ne intalnim sa curatam prima zapada?

OBSERVATIE: se pare ca de la o intalnire la alta, vin din ce in ce mai multe masini. un lucru bun. se pare ca se contureaza ceva
Old 18-12-06, 16:17   #299
ZyZ
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

ZyZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Old School Cars]

Uei eu cel putin abia astept sa ninga un pic, sa radem zapada, si stiu ca nu sunt singurul. Acum...are cineva pile la al'de sus? Ca eu m-am luat in gura cu el cam acu' un an )
ZyZ is offline   Reply With Quote
Old 18-12-06, 17:20   #300
acid

Stage 3

acid's Avatar

daca am motor 1.6 D se cheama performanta ? si am si volan sport pe de-asupra. gyeeah zyz ne dam ? ....

cu sania cand vine zapada .. ce credeai ?
acid is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -