Quote:
Originally Posted by drobet@
..........cand deodata trage stanga la impresii si eu panicandu-ma am tras la fel stanga intrand pe contrasens acrosand un fiat punto si un logan iar acesta nici nu a oprit sa vada despre cei vorba daca a murit vreunu sau pana mea .........
|
Poi, nene" ai patit-o exact ca UGA , la event la SV , zi mersi ca nu te-ai rasturnat - desi nu te / va inteleg , de ce nu mergeti frate drept , il loviti pe cel care v-a taiat calea , ramane el si fara masina si fara permis ca a schimbat banda fara a se asigure

dar de" fiecare face cum vrea, cum poate pe moment.Trist dar mai sunt si din astia care nu se suporta depasiti

sufera cum ziceai tu...de multe la cap.
Quote:
Originally Posted by 2slow4u
Sorry pentru ce ai patit drobeta.. ti-as spune ceva legat de fazele astea de pe copou, dar iti dau PM
|
Ce atata secretomanie domne" ... ai ceva de zis ...zi tare si raspicat sa te auzim cu totii..sa stim ce ne asteapta pe strada ) nu fi rautacios , secretos , aiurea ..baga tare..la vedere !!! ce atatea PM
Quote:
Originally Posted by Bogdan.IS
se pare ca a inceput sezonul furturilor de benzina din masina ...aseara unui prieten de-al meu aseara au incercat sa-i fure benzina din masina un suzuki swift din 2009 ... are capacul la rezervor fara cheie , doar invarti de el si se deschide . so watch out guys .
|
Dar suntei siguri ca au vrut sa fure ??? ca suntem intre sarbatori..poate e invers...poate ca voia sa-i faca plinu )) moka... cadou de la Moshu" ( cel putin asta cred ca ar declara hotii daca i-ar prinde militia...cel putin eu asa as spune )) in perioada asta, si sunt sigur ca m-ar crede garcea ) )
Dar oare se fura si GPL as vrea sa vad asta )))) ca benzina n-am ..... cel mult poa" sa vina cu o butelie de aragaz..si sa transfere din masina mea in butelia lui....asta da furt !!! dar le trebuie prea multe furtune speciale ..norocu meu, am scapat. AAA , dar tot poa sa vina sa faca gratar langa mufa mea de GPL .
Pace to all...