Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Closed Thread

Thread Tools
Old 27-04-04, 18:15   #1
andu_romanu

Stage 1

Default Cerculetze!

Ma baietii sunt nou in brasa ..... si as vrea sa stiu si eu de la cei mai experimentati care-i mersu cu frana de man (cerculetze si tot tacamu) k mie nu-mi iese mai nimic (. Ms anticipat .
andu_romanu is offline  
Old 27-04-04, 19:41   #2
yo

Stage 3

yo's Avatar

pay depinde cum e tractiunea la masina, pe spate, pe fata, sau ambele...
de vreme ce ai amintit frana de mana, inseamna ca e pe fatza, nu? .... in mod \"normal\" nu poti sa faci cerculete cu o astfel de masina, doar daca folosesti frana de mana.
dar hai sa facem un trick ... fa-ti rost de niste nu jtiu cum bunica sa le zic, niste plates din plastic, ceva pe care roata din spate sa stea pe ea (ex: farfuriile alea de plastic de la McDonalds --- sper sa aveti ca in states dreptunghiulare) .. dar cred ca merge si cu navete (bineteles sa fie cat mai joase) ... oricum bagi rotile din spate sa fie urcate pe ceva plastic (individual), si cand incepi s-accelerezi, ai sa te-nvarti ca unu cu tractiunea pe spate .. plasticul sluneca mult mai bine ca roata (cauciucul) .. numa vezi ca se roade dupa un timp .
si vezi sa nu faci prin gropi, ca-ti sar alea
am un video (trebuie sa-l caut), dar merita vazut
yo is offline  
Old 27-04-04, 21:06   #3
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]

cauta-l pls ca as vrea si eu sa inteleg ce ai apus mai sus ... in momentul de fatza banuiesc doar
ZoliaT is offline  
Old 27-04-04, 23:35   #4
andu_romanu

Stage 1

da man ... am u opel vectra din 95 cu tractiune fatza ..... si nu iese cum vreau eu .... combinatia ....... nici sa o intorc nu pot (cu siusta)
andu_romanu is offline  
Old 28-04-04, 06:25   #5
yo

Stage 3

yo's Avatar

Default Re: cerculetze

gata baieti, l-am gasit
http://www.rospeed.com/trays.zip
nu-l pun oficial in sectiunea de download, ca sa n-aiba probleme ala cu masina (avand in vedere ca sta pe langa mine)
uitati-va la rotile din spate, sunt puse pe niste table de plastic ... masina este o honda acord V6 parca automata --- tipu o pusese de vanzare dupa ce a stors mai tot din motorul ala dar a busit-o si sa-nteles cu asigurarea
si sa nu-mi ziceti ca poti face acelasi lucru cu frana de mana pls :P ma rog se poate dac ai putere :PPP
yo is offline  
Old 28-04-04, 18:25   #6
TheSinner

Stage 2

TheSinner's Avatar

hai ma fratilor ce dreaq e asa greu? vreti sa va dau video cu dacii din 73 facand cerculetze? e simplu.. accelerezi.. pana pe la 30 sa zicem.. depinde de aderenta.. stabilitate.. sofer .. tragi de volan tot dreapta sau stanga, tragi frana de mana, accelerezi.. si in functie de aderenta rotilor de pe spate mai dai drumu la frana de mana sau nu. simplu. have fun
Old 28-04-04, 23:45   #7
andu_romanu

Stage 1

Default Kool

Da man .. am incercatt kestia asta ... mi se pare destul de logic ... dar iese mai mult de o gramada .... WHY?
andu_romanu is offline  
Old 29-04-04, 09:22   #8
DnI

Stage 5

DnI's Avatar

Member of:
[Moderators]

sau cumperi un ursulet si ai scapat de problema cerculetelor
din cate situ exista si vectra 4x4 alea cred ca merg mai bine la invarteli.
DnI is offline  
Old 29-04-04, 09:47   #9
TheSinner

Stage 2

TheSinner's Avatar

andu... intra pe ****************** / forum. iti faci user, si vii la intalniri cu masina. iti promit ca inveti sa faci cerculetze. bafta
TheSinner is offline  
Old 29-04-04, 14:38   #10
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

ma bucur ca mere fenomul si VA MERGE
cerculete eu am incercat cu masina cu SCOALA in poligon unde era plin de gropi si sincer nici mie nu-mi prea merge da am sa le invat cu baietii
Old 04-07-04, 18:07   #11
alexsz_smf

Stock

mah nene du-te pe iarba undeva la breazu p-acolo ca e fara garcea si da-i cu frana de mana pana te plictisesti
e cel mai beton asa
apropo
un loc mai bu de intalnire ar fi la ciric
alexsz_smf is offline  
Old 05-07-04, 11:30   #12
TheSinner

Stage 2

TheSinner's Avatar

La Ciric nu e asa bine... am incercat si a venit cutia cu pinguini ...
TheSinner is offline  
Old 29-07-04, 19:30   #13
alexsz_smf

Stock

lolz...........pai atat ete atunci...........pana la urma cum ramane cu intalnitu?????
pm me ca poate mai vin si eu)
alexsz_smf is offline  
Old 30-07-04, 09:40   #14
TheSinner

Stage 2

TheSinner's Avatar

adik ai mai venit? who be you? cu intalnirile.. vezi pe ****************** .. sau treci prin fundatie intr-o seara
TheSinner is offline  
Old 09-04-05, 12:09   #15
zarathustra

Stage 5

zarathustra's Avatar

eu pot sa fac sherculetze la greu da' mi-i fricutza ca se rupe masina in doua .... cativa prieteni mi-au zis sa ma linistesc
zarathustra is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -